Feestlocatie

U zoekt een bijzondere feestlocatie voor de viering van een 25-jarig huwelijk, trouwdag, jubileum, bijzondere verjaardag, vrijgezellenfeest, luxe bedrijfsfeest of familiereünie? More-Itz is een bijzondere feestlocatie in Brabant. Wij bieden u een unieke locatie in de Biesbosch met een groot terras. We nemen u graag al uw zorgen uit handen, terwijl we u en uw gasten van heerlijke versnaperingen voorzien. Nieuwsgierig geworden of er nog een ruimte nog beschikbaar is op de door u gewenste dag en wat voor ideeën wij hebben? 

Check voor beschikbaarheid

Top locatie

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een bedrijfsfeest in Brabant? More-Itz is zeer geschikt als feestlocatie. Het is een prachtig complex met een panorama uitzicht op de Biesbosch en de jachthaven. De jachthaven is ook nog eens één van de grootste van Europa. U kijkt uw ogen uit naar de imposante boten die om ons heen aangemeerd liggen. Naast de unieke omgeving is ons pand geheel in Zwitserse stijl ingericht. Na binnenkomst ziet u dat deze luxe feestlocatie stoer is ingericht met accenten van leer & hout. De kroonluchters, gemaakt van geweien, geven samen met de andere karakteristieke accessoires een unieke landelijke sfeer.

More-Itz top feestlocatie brabant

Unieke locatie voor een themafeest

More-itz is een locatie waar u verschillende belangrijke gebeurtenissen kunt vieren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw werk- of huwelijksjubileum of het huwelijksfeest bij ons vieren. Ook kunt u uw bedrijfsfeest bij onze beachclub organiseren. Wilt u graag een gaaf themafeest geven op deze unieke locatie? Dit kan uiteraard allemaal! Wij helpen u graag om een onvergetelijk feest te organiseren. We bepalen aan de hand van uw wensen hoe de ruimtes het meest effectief ingedeeld kunnen worden - hiervoor zijn verscheidende opties mogelijk. En niet geheel onbelangrijk: we denken mee over hoe de ruimtes aangekleed zullen worden. 

More-Itz uniek themafeest

Goed bereikbare locatie

Door de centrale ligging tussen een aantal provincies is More-Itz zeer goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Dordrecht, Breda, Antwerpen, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem en alle plaatsen die hiertussen liggen. De gemiddelde aanrijroute varieert tussen de 20 en 40 minuten. Ook vanuit het Vlaamse Gewest zijn wij qua bereikbaarheid een prima locatie om uw feest te houden. We hebben ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en rijden uw gasten met golfkarretjes naar de auto als deze wat verder geparkeerd staan. Ook hebben we de mogelijkheid om VIP parking te arrangeren.

More-Itz feestlocatie bereikbaarheid

Offerte aanvragen

More-Itz offerte aanvragen