Feestlocatie

Bent u op zoek naar een bijzondere feestlocatie voor de viering van een 25-jarig huwelijk, trouwdag, jubileum, bijzondere verjaardag, vrijgezellenfeest, luxe bedrijfsfeest of familiereünie? Ontdek More-Itz! Wij bieden u een unieke locatie in de Biesbosch met een groot terras. We nemen u graag al uw zorgen uit handen, terwijl we u en uw gasten van heerlijke versnaperingen voorzien. 

Nieuwsgierig geworden of er nog een ruimte nog beschikbaar is op de door u gewenste dag en wat voor ideeën wij hebben? 

Check voor beschikbaarheid

Top locatie

More-Itz is een prachtig complex met een panoramisch uitzicht op de Biesbosch en één van de grootste jachthavens van Europa. U kijkt uw ogen uit naar de imposante boten die om ons heen aangemeerd liggen. Naast de unieke omgeving is ons pand geheel in Zwitserse stijl ingericht met accenten van leer & hout. De kroonluchters, gemaakt van geweien, geven samen met de andere karakteristieke accessoires een unieke landelijke sfeer.

Door al deze factoren is More-Itz een zeer speciale feestlocatie. U heeft keuze uit verschillende ruimtes met een prachtig uitzicht. Elke ruimte is geschikt voor ca. 200 personen. Het fijne van deze feestlocatie in Brabant is dat u gebruik kunt maken van een privé terras. U en uw gasten kunnen dus ook buiten genieten van uw privéfeestje. Wilt u graag dat uw gasten voorzien worden van hapjes? Op dit terras staat ook een buitenkeuken, waar onze chef een heerlijk diner voor u en uw gasten kan bereiden op de BBQ. Ook staat er een prachtige bar geheel in de stijl van de rest van het pand. De heerlijkste wijnen en biertjes zijn er in overvloed. We hebben alles in huis om uw feest tot een succes te maken! 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

More-Itz top feestlocatie brabant

Goed bereikbare locatie

Door de centrale ligging tussen een aantal provincies is More-Itz zeer goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Dordrecht, Breda, Antwerpen, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem en alle plaatsen die hiertussen liggen. De gemiddelde aanrijroute varieert tussen de 20 en 40 minuten. Ook vanuit het Vlaamse Gewest zijn wij qua bereikbaarheid een prima locatie om uw feest te houden. We hebben ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en rijden uw gasten met golfkarretjes naar de auto als deze wat verder geparkeerd staan. Ook hebben we de mogelijkheid om VIP parking te arrangeren.

More-Itz feestlocatie bereikbaarheid

Offerte aanvragen

More-Itz offerte aanvragen