Spectaculair vrijgezellenfeest in Branbant @More-Itz!

De dag waarop je al die tijd hebt gewacht is bijna nabij… Jouw beste vriend, vriendin, familielid, collega of wellicht jijzelf, gaat trouwen! Natuurlijk is iedereen druk bezig met het plannen van de trouwerij zelf, maar wat er natuurlijk niet mag ontbreken is het vrijgezellenfeest! Op zoek naar een locatie voor een vrijgezellenfeest in Brabant? Zoek niet verder! More-itz is de perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest, volledig naar eigen wensen. En… Uitstekend geschikt voor zowel mannen- als vrouwengroepen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Contact

Leukste vrijgezellenfeest voor mannen in Brabant

Natuurlijk zit er een groot verschil tussen een vrijgezellen feest voor mannen en vrouwen. Zo hebben vrouwen veelal andere interesses en wensen op een speciale dag als deze. Daarom bieden wij bij More-Itz speciale arrangementen aan voor mannen én vrouwen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een high wine arrangement, een sloepentocht, een tuk-tuk challenge, escaperoom, fly- en wake boarden, kookworkshop, een rib-boat challenge en nog veel meer spectaculaire activiteiten! Wij bieden de leukste vrijgezellenfeesten in de Biesbosch aan!

Beste locatie voor een vrijgezellenfeest in de Biesbosch 

Onze prachtige locatie in Brabant, gelegen aan de jachthaven van Drimmelen, is ideaal te bereiken vanaf diverse grote steden in Nederland. Daarnaast bieden wij genoeg parkeergelegenheid aan, zodat ook grote groepen gemakkelijk gebruik kunnen maken van onze locatie.

Onze locatie is te bereiken via de A16 (richting Den Hout) vanuit Rotterdam en Breda, via de E19 vanuit Antwerpen en via de A59 vanuit ’s-Hertogenbosch en Tilburg. 

Op zoek naar dé locatie voor een vrijgezellenfeest in Brabant? Kom gerust eens langs op onze locatie voor een vrijblijvende rondleiding en uitleg over de mogelijkheden, of neem contact met ons op voor meer informatie. Gelieve van te voren hier wel even over te bellen, zodat wij hier rekening mee kunnen houden in de bezetting.