More-Itz

Itz more than you can imagine

Over More-Itz 

More-Itz maakt het onmogelijke mogelijk. Hier is de ‘sky’ echt de ‘limit’. Een mondaine après skihut aan het water? Waarom niet! Zowel 's winters als 's zomers staan wij voor u klaar om u de beste service te bieden, samen met onze partners. Verruil de ski’s voor waterski’s en glijdt het water over in plaats van de sneeuw. Na het sporten komt u gezellig binnen ‘après-skiën’ bij een van onze open haarden. Lees verder over More-Itz en ontdek wat wij u allemaal kunnen bieden.

More-Itz is een beleving!

More-Itz is niet zomaar een restaurant, More-Itz is een experience. Hier wilt en moet u zijn geweest. Wij geloven dat wij de mooiste ligplaatsen hebben in de zomer. En zelfs in de winter is het een prachtige plek. Wij durven te wedden dat het in de winter net zo gezellig is, als in de zomer. Daarom blijven wij de gehele winter open, uiteraard wel met de open haarden en heaters aan. More-Itz is 360 graden en 365 dagen beleving.


Shop till you drop

Bij More-Itz kunt u meer dan alleen genieten van het overheerlijke eten en de fijne wijnen. Dompel uzelf onder in de More-Itz lifestyle. U kunt bijvoorbeeld het meubilair dat u ziet staan, bij ons kopen. Ziet u iets staan wat u graag wilt aanschaffen? Vraag dan naar onze hardcopy catalogus, of bekijk deze online.

Vrijdagmiddag borrel

Wij van More-Itz willen u altijd weer wat nieuws laten beleven. Kom daarom op vrijdagavond gezellig naar More-Itz en wij zorgen dat het dak er vanaf gaat. Dit wordt een spectaculair feest, dat begint met een gratis glaasje bubbels van onze sponsor Lauren Perrier. Waar het eindigt? Dat weet niemand. Als u een spetterende vrijdagavond wilt, twijfel dan geen moment. Dit feest wilt u niet missen! Houdt onze site en facebookpagina goed in de gaten. Zo weet u precies wanneer het volgende feest zal plaatsvinden. 

Over ons chalet

Een Zwitsers chalet in de Biesbosch aan het water? U vindt het bij More-itz! In de winter een après-ski sfeer, in de zomer een gevoel van een luxe strandtent. Dus voor ieder wat wils. Ons fantastische pand is ontworpen door BINT architecten, die ervoor gezorgd hebben dat het gebouw perfect past in de omgeving, maar ook opvalt en de aandacht trekt in de prachtige jachthaven van Drimmelen.

Reserveer voor lunch of diner

Wenst u ook?

More-Itz reserveren