Heidag organiseren

Bent u op zoek naar een Heidag locatie in Brabant? More-Itz is de perfecte locatie om een heidag te organiseren. Vaak wordt de welbekende heidag georganiseerd op een unieke, inspirerende en rustgevende locatie. Al deze aspecten kunt u terug vinden op onze prachtige locatie. Zo kunt u vergaderen in een van onze prachtige vergaderruimtes met uitkijk op de wateren en u kunt na afloop van de vergadering een wandeltocht doen in de Biesbosch. Alles is mogelijk! We baseren het heidag programma geheel op uw wensen, zodat u het maximale eruit kunt halen. Onze locatie is goed bereikbaar, namelijk via de A16, A59 en A27. U bent binnen een kort tijdsbestek op een rustgevende locatie met de juiste voorzieningen voor uw heidag!

Wilt u gelijk weten of de prachtige boardroom op de door u gewenste dag nog beschikbaar is?

Vraag via de onderstaande button een offerte aan.

Offerte aanvragen

Wat is een heidag? 

Voordat we de voordelen van een heidag / heissessie bij More-Itz zullen belichten, zullen wij even kort toelichten wat een heidag eigenlijk precies inhoudt. Wat is een heidag? Simpel gezegd is een heidag, of heisessie, een bijeenkomst die vaak op een externe, afgelegen (lees: prikkelarme) omgeving wordt gehouden. Tijdens een heidag komt het gehele managementteam op een andere plek bij elkaar dan normaal, voor een breed programma waarin vergaderd wordt en ook andere activiteiten kunnen plaatsvinden.

Wilt u een heidag organiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

More-Itz heidag organiseren

Een inspirerende en rustgevende Heisessie locatie

Even weg uit de vertrouwde omgeving. Dat kunt u op onze inspirerende en rustgevende heisessie locatie. Het water en de Biesbosch geven een rustgevend gevoel en een positieve invloed. Door de warme uitstraling en het comfortabele interieur voelt u zich direct thuis! In een ongedwongen sfeer kunt u met het (top)managementteam of met de directie tijdens een brainstormsessie tot nieuwe inzichten komen. Door verandering van omgeving wordt u extra geprikkeld om met nieuwe ideeën te komen. Op deze prachtige en unieke plek kunt in een ontspannen sfeer gezamenlijk de businessdoelstellingen bepalen. Laat u inspireren door onze heisessie locatie in Drimmelen!

More-Itz inspirerende heisessie

Uw Heidag bij More-Itz

Voor een heisessie of brainstormsessie heeft u vaak voldoende aan een kleinere ruimte. Wilt u graag een grotere ruimte? Dan is dit zeker mogelijk. We beschikken namelijk over verschillende ruimtes die voldoen aan alle voorzieningen voor uw heisessie. Deze kunnen ook uitstekend gebruikt worden als break out ruimtes voor een brainstormsessie met meerdere groepen. De ruimtes zijn beschikbaar in drie formaten: klein (tot 16 man), middel (tot 40 man) of groot (tot 90 man). U kunt zelf kiezen welke ruimte geschikt is voor uw heidag! Ze zijn alle voorzien van de meest moderne faciliteiten. Denk aan bijvoorbeeld beamers, projectoren of geluidsinstallaties. Alles wat nodig is om een succesvolle heidag te realiseren!

More-Itz heidag ruimte huren

Aanvullende activiteiten voor de Heidag

Gaat u een heidag organiseren en wilt u graag een aanvullende activiteit op de heisessie? More-Itz maakt dit graag mogelijk voor u! Maak uw heidag een geweldig succes door het programma aan te vullen met activiteiten die voor meer inspiratie en ideeën zorgen. Door de buitengewone ligging van More-Itz is het een schitterende uitvalsbasis voor activiteiten op zowel het water als op het land. 

More-Itz heidag met activiteit

Heidag - Activiteiten op het water 

Rib boot varen

U kunt nu met onze snelle rib boten over de rivier naar More-Itz varen. U kunt dan in Rotterdam, Breda of Den Bosch opstappen, en dan bent u binnen 50 minuten in Drimmelen. Arriveer met de rib boten en kom vol inspiratie in de schitterende boardroom, of ga tijdens de heisessie weerhet water op om even uit te waaien! Is de heidag tot een vruchtbaar einde gekomen? Vaar dan weer terug met de wind in de haren of vertrek per touringcar, alles is mogelijk! Wellicht wilt u nog wel even op en neer voor een stadswandeling in het vestigingsstadje Heusden (al dan niet met gids). U kunt overal heenvaren in het daglicht!

Fly- of wakeboarden

U kunt na de heisessie ook sportief het water op gaan om te gaan fly- of wakeboarden. Laat u dit toch liever over aan uw collega’s? Dan kunt u gemakkelijk vanaf het ponton naar hen kijken. Andere mogelijkheden of combinaties op het water zijn: bommetje, waterskiën, bandvaren, suppen, etc. Er is veel mogelijk! Speciale wensen? Neem contact op en wij regelen het voor u!

Sloep varen

Met sloepen de Biesbosch verkennen is ook een mogelijkheid die u heeft bij More-Itz. De Biesbosch is het 3e natuurgebied van Nederland met zeer bijzondere flora en fauna. Even een frisse neus halen of op zoek naar bevers tijdens het vergaderen levert zonder twijfel nieuwe ideeën op!

Organiseer uw heidag bij More-Itz in Drimmelen
Organiseer uw heisessie met leuke activiteiten bij More-Itz in Drimmelen
Heisessie en activiteiten op het water

Heidag - Activiteiten op het land

Bent u op zoek naar leuke activiteiten op het land? More-Itz heeft een aantal leuke activiteiten op een rijtje gezet die kunnen dienen als inspiratie voor een leuke heidag. 

Wandeling

Voor, tijdens of na de heisessie kunt u een wandeling maken door het prachtige natuurgebied de Biesbosch. Na de wandeling kunt u direct aanschuiven voor een verrukkelijke lunch of diner.

Tuk tuk challenge

Ga met tuk tuks en gps in de hand door het rivieren– en dijkenlandschap racen. Bepaal zelf uw route en ontdek het landschap! Wie is als eerste terug en heeft alle checkpunten afgevinkt? Ga de uitdaging aan!

Scooter challenge

Dezelfde challenge als de tuk tuk challange, maar dan per scooter!

Escaperoom

Wilt u na de sessie toch nog even de hersens laten kraken en teambuilden? Wij sluiten de bovenverdieping voor u af en u moet ontsnappen! Anders loopt u de borrel of het diner mis, voorlopig dan... Kunnen jullie de cryptische omschrijvingen en puzzels kraken? Weten jullie als team verbanden te leggen? Wie ziet als eerste de sleutel? En wie ontsnapt als eerste uit de escaperoom?

Stadswandeling

Maak een stadswandeling door de leuke vestingstadjes Geertruidenberg of Heusden. Dit in combinatie met een tocht over het water of over land met de tuk tuks, scooters of met de touringcar.

Kookworkshop

Verbreed de kookvaardigheden van alle collega’s met een culinaire kookworkshop in onze buitenkeuken. Deze bevindt zich op de eerste verdieping met een fantastisch uitzicht over de rivier. Zo kunt u gezellig, met een goed glas wijn in de hand, napraten met uw collega’s over de nieuw opgedane ideeën. Ga aan de slag met voortreffelijke ingrediënten en kook een fantastisch einde aan een inspirerende dag!

Bereikbaarheid

More-Itz bevindt zich geografisch op een uitstekend punt om met een Europees topteam samen te komen. Vanuit Rotterdam, Dordrecht, Breda, Antwerpen, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem zijn wij binnen 20 à 40 minuten goed bereikbaar. Ook vanuit het Vlaamse Gewest zijn wij goed bereikbaar. Wij horen graag hoe u uw heidag voor ogen heeft. 

Bent u op zoek naar een heidag locatie met overnachting? Wilt u een meerdaagse heidag organiseren, dan kunt u gemakkelijk bij de B&B in onze straat overnachten. Of u kunt overnachten in hotel Korenbeurs. Met hen hebben wij een haal- en brengservice. Op deze manier worden aanloopproblemen door files voorkomen en zit iedereen de volgende morgen weer fris aan de vergadertafel.

More-Itz heidag in de buurt van Breda

Offerte aanvragen

More-Itz offerte aanvragen

Laatste update: 3 november 2022