Heidag organiseren

Bent u op zoek naar een Heidag locatie in Brabant? More-Itz is de perfecte locatie om een heidag te organiseren. Vaak wordt de welbekende heidag georganiseerd op een unieke, inspirerende en rustgevende locatie. Al deze aspecten kunt u terug vinden op onze prachtige locatie. Zo kunt u vergaderen in een van onze prachtige vergaderruimtes met uitzicht op de wateren en kunt u na afloop van de vergadering een wandeltocht doen in de Biesbosch. Alles is mogelijk! We baseren het heidagprogramma geheel op uw wensen, zodat u het maximale eruit kunt halen.

Offerte aanvragen

Wat is een heidag? 

Wat is een heidag? Simpel gezegd is een heidag, of heisessie, een bijeenkomst die vaak op een externe, afgelegen (lees: prikkelarme) omgeving wordt gehouden. Tijdens een heidag komt het gehele managementteam op een andere plek bij elkaar dan normaal, voor een breed programma waarin vergaderd wordt en ook andere activiteiten kunnen plaatsvinden.

Wilt u een heidag organiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

More-Itz inspirerende heisessie

UW HEIDAG BIJ MORE-ITZ

Voor een heisessie of brainstormsessie heeft u vaak voldoende aan een kleinere ruimte. Wilt u graag een grotere ruimte? Dan is dit zeker mogelijk. We beschikken namelijk over verschillende ruimtes die voldoen aan alle voorzieningen voor uw heisessie. Deze kunnen ook uitstekend gebruikt worden als break-outruimtes voor een brainstormsessie met meerdere groepen. De ruimtes zijn beschikbaar in drie formaten: klein (tot 16 man), middel (tot 40 man) of groot (tot 90 man). U kunt zelf kiezen welke ruimte geschikt is voor uw heidag! Ze zijn alle voorzien van de meest moderne faciliteiten. Denk aan bijvoorbeeld beamers, projectoren of geluidsinstallaties. Alles wat nodig is om een succesvolle heidag te realiseren!

More-Itz heidag organiseren

AANVULLENDE ACTIVITEITEN VOOR DE HEIDAG

Gaat u een heidag organiseren en wilt u graag een aanvullende activiteit op de heisessie? More-Itz maakt dit graag mogelijk voor u! Maak uw heidag een geweldig succes door het programma aan te vullen met activiteiten die voor meer inspiratie en ideeën zorgen. Door de buitengewone ligging van More-Itz is het een schitterende uitvalsbasis voor activiteiten op zowel het water als op het land.

FLY- OF WAKEBOARDEN

FLY- OF WAKEBOARDEN

U kunt na de heisessie ook sportief het water op gaan om te gaan fly- of wakeboarden. Laat u dit toch liever over aan uw collega’s? Dan kunt u gemakkelijk vanaf het ponton naar hen kijken. Andere mogelijkheden of combinaties op het water zijn: bommetje, waterskiën, bandvaren, suppen, etc. Er is veel mogelijk! Speciale wensen? Neem contact op en ...

U kunt na de heisessie ook sportief het water op gaan om te gaan fly- of wakeboarden. Laat u dit toch liever over aan uw collega’s? Dan kunt u gemakkelijk vanaf het ponton naar hen kijken. Andere mogelijkheden of combinaties op het water zijn: bommetje, waterskiën, bandvaren, suppen, etc. Er is veel mogelijk! Speciale wensen? Neem contact op en wij regelen het voor u!

RIB BOOT VAREN

RIB BOOT VAREN

U kunt nu met onze snelle rib boten over de rivier naar More-Itz varen. U kunt dan in Rotterdam, Breda of Den Bosch opstappen, en dan bent u binnen 50 minuten in Drimmelen. Arriveer met de rib boten en kom vol inspiratie in de schitterende boardroom, of ga tijdens de heisessie weerhet water op om even uit te waaien! Is de heidag tot een vruchtba...

U kunt nu met onze snelle rib boten over de rivier naar More-Itz varen. U kunt dan in Rotterdam, Breda of Den Bosch opstappen, en dan bent u binnen 50 minuten in Drimmelen. Arriveer met de rib boten en kom vol inspiratie in de schitterende boardroom, of ga tijdens de heisessie weerhet water op om even uit te waaien! Is de heidag tot een vruchtbaar einde gekomen? Vaar dan weer terug met de wind in de haren of vertrek per touringcar, alles is mogelijk!

SLOEP VAREN

SLOEP VAREN

Verken met sloepen de Biesbosch! De Biesbosch is het 3e natuurgebied van Nederland met zeer bijzondere flora en fauna. Even een frisse neus halen of op zoek naar bevers tijdens het vergaderen levert zonder twijfel nieuwe ideeën op!

Verken met sloepen de Biesbosch! De Biesbosch is het 3e natuurgebied van Nederland met zeer bijzondere flora en fauna. Even een frisse neus halen of op zoek naar bevers tijdens het vergaderen levert zonder twijfel nieuwe ideeën op!

TUK TUK/SCOOTER CHALLENGE

TUK TUK/SCOOTER CHALLENGE

Ga met tuk tuks of scooters en gps in de hand door het rivieren- en dijkenlandschap racen. Bepaal zelf uw route en ontdek het landschap! Wie is als eerste terug en heeft alle checkpunten afgevinkt? Ga de uitdaging aan!

Ga met tuk tuks of scooters en gps in de hand door het rivieren- en dijkenlandschap racen. Bepaal zelf uw route en ontdek het landschap! Wie is als eerste terug en heeft alle checkpunten afgevinkt? Ga de uitdaging aan!

WANDELING

WANDELING

Voor, tijdens of na de heisessie kunt u een wandeling maken door het prachtige natuurgebied de Biesbosch. Na de wandeling kunt u direct aanschuiven voor een verrukkelijke lunch of diner. Of maak een stadswandeling door de leuke vestingstadjes Geertruidenberg of Heusden. Dit in combinatie met een tocht over het water of over land met de tuk tuks,...

Voor, tijdens of na de heisessie kunt u een wandeling maken door het prachtige natuurgebied de Biesbosch. Na de wandeling kunt u direct aanschuiven voor een verrukkelijke lunch of diner. Of maak een stadswandeling door de leuke vestingstadjes Geertruidenberg of Heusden. Dit in combinatie met een tocht over het water of over land met de tuk tuks, scooters of met de touringcar.

ESCAPEROOM

ESCAPEROOM

Wilt u na de sessie toch nog even de hersens laten kraken en teambuilden? Wij sluiten de bovenverdieping voor u af en u moet ontsnappen! Anders loopt u de borrel of het diner mis, voorlopig dan... Kunnen jullie de cryptische omschrijvingen en puzzels kraken? Weten jullie als team verbanden te leggen? Wie ziet als eerste de sleutel? En wie ontsna...

Wilt u na de sessie toch nog even de hersens laten kraken en teambuilden? Wij sluiten de bovenverdieping voor u af en u moet ontsnappen! Anders loopt u de borrel of het diner mis, voorlopig dan... Kunnen jullie de cryptische omschrijvingen en puzzels kraken? Weten jullie als team verbanden te leggen? Wie ziet als eerste de sleutel? En wie ontsnapt als eerste uit de escaperoom?

Bereikbaarheid

More-Itz bevindt zich geografisch op een uitstekend punt om met een Europees top team samen te komen. Vanuit Rotterdam, Dordrecht, Breda, Antwerpen, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem zijn wij binnen 20 à 40 minuten goed bereikbaar. Ook vanuit het Vlaamse Gewest zijn wij goed bereikbaar. Wij horen graag hoe u uw heidag voor ogen heeft. 

Offerte aanvragen

More-Itz offerte aanvragen