Evenementenlocatie breda en omstreken

Bent u op zoek naar unieke evenementenlocaties in Breda en omstreken, die garant staat voor een succesvol evenement? More-Itz is dé event locatie Midden Nederland en is gelegen aan de jachthaven van Drimmelen met een weergaloos uitzicht op de Biesbosch. More-itz ligt op een landtong in de Biesbosch, is zeer goed bereikbaar vanuit de Randstad, Brabant en het Vlaams Gewest en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Wij garanderen een unieke en luxe beleving op onze evenementenlocatie. Bent u op zoek naar bijzondere zakelijke evenementenlocaties in Brabant? Kom langs en laat u verrassen! 

Vraag een offerte aan

Evenementen organisatie

Bij het organiseren van een evenement is het fijn om een partner te hebben die met u meedenkt. Dit doen wij graag. More-Itz is namelijk meer dan alleen een unieke evenementenlocatie. Wij zullen de ontlastende factor voor u zijn. Daarbij beginnen we met de volgende vragen: wat wilt u bereiken met het evenementen en hoe ziet u de dag en/of avond voor zich? Wij denken daarnaast mee over hoe de ruimte het best aangekleed kan worden. Ook brainstormen we samen met onze chef-kok over gerechten en hapjes die perfect passen bij uw doel en de gewenste ambiance. We maken graag een uitgebreid draaiboek. Zo is er zekerheid en garantie dat het evenementen op rolletjes zal lopen. Bent u op zoek naar evenementenlocaties met overnachting? Klik dan hier!

More-Itz unieke evenementenlocatie

Veelzijdige locatie

Onze locatie wordt door velen ookwel een bijzondere evenementenlocatie genoemd. Want, of het nu gaat om een beurs, bedrijfsjubileum, of gala, onze locatie is voor meerdere soorten evenementen geschikt. We hebben een ruimte waar u ca. 200 mensen kunt ontvangen. Bij een diner of andere indeling ligt dit aantal iets lager. We bespreken graag de mogelijkheden via de telefoon of mail.  Onze sensationele locatie biedt ruimte om een beurs te organiseren, maar ook een releasefeest, expositie of een receptie. Wilt u uw nieuwste product presenteren bij More-Itz of juist een feest geven ter ere van de nieuwe campagne van uw bedrijf? Verschillende soorten evenementen, maar elk bediend met dezelfde glimlach van ons bedienend personeel. Door de gastvrije service die zij bieden bezorgen zij een glimlach op het gezicht van elke gast. Voor en tijdens het evenement geven we u graag alle persoonlijke aandacht. Wij ontlasten u met de organisatorische zaken waar u bij evenementorganisatie mee te maken krijgt. Alles voor een perfect evenement!   

Informeer nu

More-Itz veelzijdige evenementenlocatie

Goed bereikbare locatie

Door de centrale ligging tussen een aantal provincies is More-Itz zeer goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Dordrecht, Breda, Antwerpen, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem en alle plaatsen hier tussenin. De gemiddelde aanrijroute varieert tussen de 20 en 40 minuten. Ook vanuit het Vlaamse Gewest zijn wij qua bereikbaarheid een prima locatie om uw evenement te organiseren. We hebben ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en rijden uw gasten met golfkarretjes naar de auto, als deze wat verder geparkeerd zijn. Bent u geïnteresseerd en wilt u uw evenement bij More-Itz organiseren?

Dan horen we graag al uw wensen! 

More-Itz evenementenlocatie Biesbosch

Offerte aanvragen

More-Itz offerte aanvragen