top trouwlocatie aan het water!

More-Itz is een van de meest bijzondere en unieke trouwlocaties van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u de rest van uw leven met een flinke glimlach terugdenkt aan uw prachtige trouwdag. Dit doen wij met de ambiance die onze locatie aan het water heeft en de klantgerichte service die wij bieden. Ook heeft More-Itz alle faciliteiten en personeel om u een zorgeloze en luxueuze dag te laten beleven - wij ontzorgen u op alle vlakken! Hierdoor kunt u zich volledig op uw speciale dag richten. Hoe heerlijk is dat? Kijk daarom niet meer verder: bij More-Itz vindt u een top trouwlocatie en alles wat u nodig heeft voor de bruiloft van uw leven.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN!

Lees hieronder snel verder!

BIJZONDERE TROUWLOCATIE

More-Itz is uniek door de luxe uitstraling en het prachtige uitzicht op het water. Dit maakt onze locatie dé perfecte trouwlocatie aan het water! Wij bieden de perfecte combinatie voor een top trouwlocatie. Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie voor een bruiloft in Noord-Brabant of Zuid-Holland? Of wilt u in de omgeving Rotterdam of Breda trouwen? Wij zijn goed te bereiken vanuit België, de Randstad en Brabant.

Ook heeft More-Itz een prachtig trouwprieel aan het water. Stelt u maar eens voor hoe u samen het ja-woord zegt op de kade onder het prieel, uitkijkend over het water. Super romantisch, en het levert gegarandeerd prachtige foto’s op! More-Itz is gelegen aan een van de grootste jachthavens van Europa en daardoor is er altijd een mooi uitzicht op de gracieuze boten die daar liggen. Dit maakt More-Itz tot een intieme trouwlocatie voor uw bruiloft.

More-Itz trouwen aan het water | Top trouwlocatie

Bruiloft plannen

Het menu van de dag wordt geheel in samenspraak met u opgesteld. We vinden het belangrijk dat alles in ons aanbod van de hoogste kwaliteit en vers is. We halen de mooiste wijnen uit de fijnste wijnstreken en de culinaire versnaperingen worden met verse ingrediënten bereid. Hierdoor worden u en uw gasten tot in de puntjes verwend met de lekkerste gerechten! Heeft u nog speciale dieetwensen? Of gasten die ergens allergisch voor zijn? Wij houden hier uiteraard rekening mee. Of u nu een BBQ of een à la carte menu wenst, alles is bij ons mogelijk. Het meest gekozen huwelijksdiner bij ons is een sharing dinner; dit kan als walking dinner en als sit down. Een mooie dikke BBQ bij onze buitenkeuken kan ook; evenals een 4 gangendiner. Niets is een probleem!

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Top 100 trouwlocaties van Nederland

Wij willen graag behoren tot de beste en mooiste trouwlocaties van Nederland. Bij More-Itz zorgen we door een combinatie van service, ambiance en de locatie voor een onvergetelijke dag. Wenst u een locatie aan het water? Waar service hoog in het vaandel staat? Waar alles tot in de puntjes voor u verzorgd wordt? Dan bent u op onze locatie aan het juiste adres! Trouwen kan in ons trouwprieeltje op de landtong of op de 1e verdieping. In de ruimte op de 1ste verdieping heeft u een panorama uitzicht en kunt u tot wel 250 gasten ontvangen. Met al onze faciliteiten bieden wij voor ieder wat wils. Wij willen uw dromen waarmaken en u ontzorgen!

LET'S PLAN A WEDDING!

Overtuigd?

Bent u overtuigd dat More-Itz de plek is waar u uw liefde wilt bezegelen? Wij helpen u graag om het gehele plaatje samen in te vullen zodat uw dag compleet naar wens verloopt. Wij garanderen u een onvergetelijke huwelijksdag!

Vul hieronder het formulier in en wij nemen z.s.m contact met u op!

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE OP!