Let’s get married !


More-Itz is de meest bijzondere en unieke trouwlocatie van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u de rest van uw leven met een flinke glimlach terugdenkt aan uw prachtige trouwdag. Dit doen wij door de ambiance die onze locatie aan het water heeft en de klantgerichte service die wij bieden. Ook heeft More-Itz alle factoren om u een zorgeloze en luxueuze dag te laten beleven. Daardoor kunt u zich volledig op uw speciale dag richten. Hoe heerlijk is dat! Kijk daarom niet meer verder, bij More-Itz vindt u alles wat u nodig heeft voor de bruiloft van uw leven.

Lees hieronder snel verder!

Trouwlocatie aan het water

More-Itz is uniek door de luxe uitstraling en het prachtige uitzicht op het water. Dit maakt onze locatie dé perfecte trouwlocatie aan het water! Wij bieden de perfecte combinatie voor een top trouwlocatie. Bent u opzoek naar een bijzondere trouwlocatie voor een bruiloft in Noord-Brabant? Of wilt u in de omgeving Breda trouwen? Wij zijn goed te bereiken vanuit België, de Randstad en Brabant. Ook heeft More-Itz een prachtig trouwprieel aan het water. Stelt u maar eens voor hoe u samen het ja-woord zegt op de kade onder het prieel, uitkijkend op het water. Super romantisch, en de garantie op prachtige foto’s! More-Itz is gelegen aan één van de grootste jachthavens van Europa en daardoor is er altijd een mooi uitzicht op de gracieuze boten die daar liggen. Dit maakt More-Itz tot een intieme trouwlocatie voor uw intieme bruiloft.

More-Itz trouwen aan het water

Een unieke trouwlocatie in Brabant...

   

Bruiloft plannen, het dagmenu

Het menu van de dag wordt geheel in samenspraak met u opgesteld. We vinden het belangrijk dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn. We halen de mooiste wijnen uit de fijnste wijnstreken. De culinaire versnaperingen worden met verse ingrediënten bereid. Hierdoor worden u en uw gasten tot in de puntjes verwend met hoge kwaliteit producten. Heeft u nog speciale dieetwensen? Of gasten die ergens allergisch voor zijn? Wij houden hier uiteraard rekening mee. Of u nu een BBQ of een à la carte menu wenst, alles is bij ons mogelijk.

More-Itz bruiloft diner

Top 100 trouwlocaties van Nederland

Wij willen graag behoren tot de beste en mooiste trouwlocaties van Nederland. Waarom? Bij More-Itz zorgen we door een combinatie van service, ambiance en de locatie voor een onvergetelijke dag. Wenst u een locatie aan het water? Waar service hoog in het vaandel staat? Waar alles tot in de puntjes voor u verzorgd wordt? Dan bent u op onze locatie aan het juiste adres! Trouwen kan in ons trouwprieeltje op de landtong of op de 1e verdieping. In de ruimte op de 1ste verdieping heeft u een panorama uitzicht en kunt u tot 160 gasten ontvangen. Met al onze faciliteiten bieden wij voor ieder wat wils. Uw wensen als gast op onze trouwlocatie staan voorop. Wij willen uw dromen waarmaken. 

More-Itz beste trouwlocatie aan het water

Overtuigd?

Bent u overtuigd dat More-Itz de plek is waar u uw liefde wilt bezegelen? Wij helpen u graag om het gehele plaatje samen in te vullen zodat uw dag geheel naar wens verloopt. Wij garanderen u een onvergetelijk huwelijk!

Vul hieronder het formulier en wij nemen z.s.m contact met u op!

VRAAG HIERONDER DIRECT MEER INFORMATIE OP!

More-Itz Offerte aanvragen