top trouwlocatie aan het water!

More-Itz is een van de meest bijzondere en unieke trouwlocaties van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u de rest van uw leven met een flinke glimlach terugdenkt aan uw prachtige trouwdag. Dit doen wij met de ambiance die onze locatie aan het water heeft en de klantgerichte service die wij bieden. Ook heeft More-Itz alle faciliteiten en personeel om u een zorgeloze en luxueuze dag te laten beleven - wij ontzorgen u op alle vlakken! Hierdoor kunt u zich volledig op uw speciale dag richten. Hoe heerlijk is dat? Kijk daarom niet meer verder: bij More-Itz vindt u een top trouwlocatie en alles wat u nodig heeft voor de bruiloft van uw leven.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN!

BIJZONDERE TROUWLOCATIE

More-Itz is uniek door de luxe uitstraling en het prachtige uitzicht op het water. Dit maakt onze locatie dé perfecte trouwlocatie aan het water! Wij bieden de perfecte combinatie voor een top trouwlocatie. Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie voor een bruiloft in Noord-Brabant of Zuid-Holland? Of wilt u in de omgeving Rotterdam of Breda trouwen? Wij zijn goed te bereiken vanuit België, de Randstad en Brabant.

Ook heeft More-Itz een prachtig trouwprieel aan het water. Stelt u maar eens voor hoe u samen het ja-woord zegt op de kade onder het prieel, uitkijkend over het water. Super romantisch, en het levert gegarandeerd prachtige foto’s op! More-Itz is gelegen aan een van de grootste jachthavens van Europa en daardoor is er altijd een mooi uitzicht op de gracieuze boten die daar liggen. Dit maakt More-Itz tot een intieme trouwlocatie voor uw bruiloft.

More-Itz trouwen aan het water | Top trouwlocatie

BRUILOFT PLANNEN

Het menu van de dag wordt geheel in samenspraak met u opgesteld. We vinden het belangrijk dat alles in ons aanbod van de hoogste kwaliteit en vers is. We halen de mooiste wijnen uit de fijnste wijnstreken en de culinaire versnaperingen worden met verse ingrediënten bereid. Hierdoor worden u en uw gasten tot in de puntjes verwend met de lekkerste gerechten! Heeft u nog speciale dieetwensen? Of gasten die ergens allergisch voor zijn? Wij houden hier uiteraard rekening mee. Of u nu een BBQ of een à la carte menu wenst, alles is bij ons mogelijk. Het meest gekozen huwelijksdiner bij ons is een sharing dinner; dit kan als walking dinner en als sit down. Een mooie dikke BBQ bij onze buitenkeuken kan ook; evenals een 4-gangendiner. Niets is een probleem!

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Top trouwlocatie bij More-Itz

VRAAG DIRECT MEER INFORMATIE OP!