Droomt u van trouwen op het strand? Bij More-Itz is het mogelijk!

Het is zover, jullie willen gaan trouwen! Maar dan begint het eigenlijk pas want waar gaat de bruiloft plaatsvinden? Welke culinaire verrassingen bieden we onze gasten en wat voor muziek zullen we draaien? De zoektocht naar een geschikte trouwlocatie is feitelijk niet moeilijk; More-Itz in Drimmelen is de top 1 trouwlocatie en gelijk ook één van de meest unieke trouwlocaties van Nederland. Gelegen in natuurpark de Biesbosch en uitkijkend op de jachthaven en rivier de Amer.

Wat ons zo uniek maakt is de luxe uitstraling en het adembenemende uitzicht. Wij hebben alles in huis om een toptrouwlocatie te zijn, zelfs aan een trouwprieel aan het water is gedacht. Hier kunt u elkaar het ja-woord geven terwijl u uitkijkt over het water. Wat wilt u als bruidspaar nog meer? Dus waarom trouwen in Noordwijk, Wassenaar of Bloemendaal als het ook bij More-Itz kan? Wij hebben inmiddels al veel trouwfeesten mogen verzorgen en weten als geen ander wat belangrijk voor u is. More-Itz is gelegen in de kop van Noord-Brabant, en daardoor erg goed te bereiken vanuit Belgie, de Randstad, Zuid-Holland en Brabant. Uw gasten kunnen dus vanuit het hele land de trouwlocatie gemakkelijk bereiken.

OFFERTE AANVRAGEN

huwelijk aan het water

Trouwtaart aansnijden aan het water

Na het geven van het ja-woord aan het water kunt u ervoor kiezen om in een sfeervolle ambiance te gaan dineren bij More-Itz. Een andere optie is het vieren van de bezegeling van de liefde op een panorama verdieping. Deze panorama verdieping beschikt over een luxe buitenkeuken, twee bars en een indrukwekkend privé buitenterras. Dit buitenterras kan worden voorzien van een overkapping, zodat een regenbuitje uw trouwdag niet minder geslaagd maakt. De binnenruimte kunnen wij compleet naar uw wensen inrichten en aankleden zodat trouwen aan het strand nog magischer wordt!

Indien u wilt dineren bij More-Itz, hebben wij zelf ontzettend goede chefs in dienst. Zij zijn in staat om de mooiste gerechten te bereiden met de meest verse producten. Deze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit en worden heel bewust door onze topchef geselecteerd voor de perfecte smaaksensatie. Denk hierbij aan Fruits de Mer, oesters, kaviaar, kreeft of kingcrab. Uiteraard serveert onze keuken ook diverse andere gerechten van uitmuntende kwaliteit. Onze wijnen zijn van excellente kwaliteit en deze halen wij uit de beste wijnstreken van over de hele wereld. Uiteraard bespreken wij het menu van de dag in samenspraak met u, zodat u en uw gasten tot in de puntjes worden verwend. Met speciale dieetwensen en allergieën kan uiteraard rekening worden gehouden. Bij ons is alles mogelijk, van een barbecue tot een bijzonder à la carte menu. De panorama verdieping kan ook omgetoverd worden tot een luxueuze feestzaal. In deze feestzaal is er ruimte voor maximaal 250 gasten.

Omdat het trouwen op zich al spannend genoeg is, wilt u zich geen zorgen maken over alle zaken die geregeld moeten worden. U wilt vooral genieten van elkaar en deze bijzondere dag. Wij nemen graag alle zorgen uit handen, van fotograaf tot ceremonie en van luxe hapjes tot een feest met een DJ. Wij organiseren in samenspraak met u het perfecte huwelijk aan het water.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheden

Lijkt het u geweldig om te trouwen aan het water? Dan is More-itz dé top trouwlocatie van Nederland. Wij zijn erg goed bereikbaar vanuit steden zoals Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Breda, Den Bosch, Waalwijk, Tilburg, Utrecht, Eindhoven, Oosterhout, Made, Roosendaal, Vught, Oisterwijk, Werkendam en Antwerpen. Binnen 20 à 40 minuten bent u gearriveerd bij ons strandpaviljoen.

Parkeren kan erg gemakkelijk in de buurt van de jachthaven. Wij kunnen u en uw gasten zelfs met ons golfkarretje oppikken als u niet zo ver kunt lopen. Indien u of iemand van uw gasten een overnachting wenst in de buurt van More-Itz na de bruiloft, kunt u een kamer reserveren bij ons nabij gelegen partner hotel. Neem contact met ons op als u graag al uw wensen met ons door wilt spreken.

LET'S GET MARRIED!