More-Itz FAQ

 • Wat als ik te laat ben voor mijn reservering?

  Wij adviseren contact met ons op te nemen zodra u weet dat u later zal zijn dan de tijd die u heeft gereserveerd.

 • Hoe geef ik wijzigingen door over mijn reservering?

  U kunt een wijzing m.b.t. uw reservering telefonisch doorgeven via 0162-682-758.

 • Is More-Itz geschikt voor grote groepen?

  Ja, u kunt bij More-Itz terecht met grote groepen. Wij hebben verschillende mogelijkheden met betrekking tot een lunch of diner voor grote groepen. Ook beschikken wij over speciale groepsruimtes als u intiem wilt dineren.  

 • Kan ik een voorkeurs tafel reserveren?

  U kunt tijdens het reserveren altijd doorgeven wat u voorkeur heeft dan doen wij ons best om hier rekening mee te houden. Ondanks dit kunnen we u geen garantie geven m.b.t ons tafelplan.

 • Is More-itz toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens?

  Ja, More-Itz is toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. Wel verzoeken wij u dit vooraf aan te geven zodat rekening kunnen houden met de tafelruimte.

 • Zijn er kinderstoelen aanwezig?

  Ja, wij beschikken over een ruim aantal kinderstoelen. Het is verstandig om tijdens de reservering door te geven dat u gebruik wilt maken van een kinderstoel zodat wij deze alvast voor u klaar kunnen zetten.

 • Wordt er rekening gehouden met allergieën?

  Ja, wij doen ons best rekening te houden met al uw wensen en behoeften. Geef daarom vooraf bij ons aan welke allergieën u heeft zodat wij een passend alternatief voor u kunnen bereiden.

 • Zijn er parkeerfaciliteiten bij het restaurant?

  Ja, aan het begin van de jachthaven vindt u het parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Het restaurant bevindt zich op loopafstand van dit parkeerterrein. Mocht u wat verder geparkeerd staan dan beschikken wij over de mogelijkheid u op te halen met een van onze golfkarretjes.

 • Is het mogelijk op rekening te betalen?

  Ja dit is mogelijk, wel hanteren wij hier verschillende voorwaarden en verwachten wij dat u dit van tevoren aangeeft bij het reserveren zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

 • Welke evenementen kunnen er bij More-Itz worden georganiseerd?

  More-Itz beschikt over verschillende ruimtes die geschikt zijn voor het organiseren van verschillende evenementen. Evenementen die regelmatig bij More-Itz worden georagniseerd zijn onder andere trouwerijen, personeelsfeesten, familiefeesten, bedrijfsuitjes en vergaderingen.

 • Wat is een Heidag of heisessie?

  Een Heidag is een dag waarop Heisessies gehouden worden. Heisessies zijn bijeenkomsten voor leidinggevenden van een bedrijf, of ondernemers van een bepaalde afdeling. Deze bijeenkomsten worden op een externe, vaak afgelegen locatie gehouden. Hierdoor kunnen de deelnemers in alle rust vergaderen, seminars geven, lezingen houden en trainingen volgende gedurende de hele dag. Meer weten over de voordelen van een heidag en over de mogelijkheden voor een heidag bij More-Itz? Lees hier meer informatie over het organiseren van een heidag.

 • Wat is een boardroom?

  Een boardroom is de vergaderzaal van de raad van bestuur van een grote onderneming. Oftewel, in een boardroom worden vergaderingen gehouden met bijvoorbeeld het directieteam. Een boardroom kan zich bevinden binnen de onderneming zelf, of de raad van bestuur kan ervoor kiezen om een externe boardroom te huren voor meer privacy. Bij More-Itz beschikken wij over een luxe en indrukwekkende boardroom die bekroond is met meerdere prijzen.

 • Wat is het voordeel aan een vergaderlocatie met overnachting?

  Een vergaderlocatie in combinatie met een overnachting kent vele voordelen, zo hoeft u bijvoorbeeld geen vervoer te regelen en is het aanwijzen van een bob ook niet nodig. U hoeft zich de avond ervoor en erna niet te haasten wat een hoop stress scheelt. Ook heeft het overnachten het voordeel dat u niet in de file hoeft te staan.

 • Wat kun je doen in de Biesbosch?

  De Biesbosch is een prachtig natuurgebied gelegen in Noord-Brabant. Er zijn in de Biesbosch verschillende activiteiten uit te voeren. Denk hierbij aan het huren van een boot, fly- of wake boarden, het maken van een natuurwandeling, overnachten, tuk tuk challenges, een scooter challenge, escaperoom, stadswandeling, kook workshop of een heerlijke lunch of diner bij More-Itz in Drimmelen.

 • Wat is een rib boot?

  De Term rib boot staat voor Rigid Inflatable Boat, oftewel een rubberen boot met een stevige romp. De rib boot is ontzettend licht, hierdoor haalt hij gemakkelijk zeer hoge snelheden van wel 80 km per uur! Rib boten zijn ideaal voor ruige omstandigheden door dat het zwaartekracht punt veel lager ligt dan in een conventionele boot. Daarnaast zijn de boten ontzettend comfortabel en veilig. Rib boten worden tegenwoordig vaak gebruikt voor uitjes zoals: bedrijfsuitjes, verjaardagen en vrijgezellenfeesten. De boot wordt dan bestuurd door een ervaren kapitein met alle benodigde papieren. Deelnemers van het uitje hoeven alleen te genieten van het varen!

  Maak dit uitje helemaal af door met de rib boot richting More-Itz te varen en stap op in Rotterdam, Breda of Den Bosch. Na afloop van uw uitje kunt u met de touringcar naar huis gebracht worden. Of andersom natuurlijk. Reserveer hier uw rib boot.

 • Wat is Fruits de mer?

  Fruits de mer is een overheerlijk plateau van zeevruchten. Welke zeevruchten op het plateau liggen kan verschillen, maar wat u meestal kunt verwachten zijn: oesters, kreeft, langoustines en garnalen of gamba’s. Deze basis kan worden aangevuld met verschillende schaal- en schelpdieren zoals mosselen, scheermessen, kokkels, alikruiken en venusschelpen.

 • Wat is kaviaar?

  Kaviaar is een delicatesse die niet zo vaak gegeten wordt door de hoge prijs van het product. Kaviaar is vis kuit, oftewel onbevruchte eitjes van de steur. Een steur is een vis uit de steuren familie, die tot wel 6 meter lang kan worden en 400 kg zwaar. De lekkerste kaviaar is vaak afkomstig van steuren uit de Kaspische zee. Dit omdat de kaviaar van deze steuren een bijzondere smaak heeft. Denk hierbij aan de volgende kaviaar soorten: Beluga, Oscietre en Sevruga. Kaviaar heeft over het algemeen een rijke, intense smaak. Het kan een beetje fris en zoutig, kruidig en nootachtig, of naar citrusfruit smaken.

 • Welke soorten kaviaar bestaan er?

  Er zijn verschillende soorten kaviaar die allemaal vernoemd worden naar het soort steur waar de kuit uit komt. De drie meest bekende soorten zijn: Beluga, Oscietre en Sevruga. Deze drie soorten verschillen onder andere in de grootte, de smaak en de kleur van het kuit. Over het algemeen wordt Beluga kaviaar gezien als de meest exclusieve en lekkerste soort wereldwijd.

 • Wat is een Wagyu burger?

  De Wagyu burger is de lekkerste burger ter wereld. Deze burger wordt gemaakt van een overheerlijk stuk rund. Het Wagyu rund is één van de meest unieke runderen op de aardbodem, afkomstig uit Japan. Door het hoge percentage aan intramusculair vet is Wagyu-vlees uitermate mals en intens van smaak. Van nature heeft het vlees een lekkere smaak, er hoeven geen kruiden worden toegevoegd aan de Wagyu burger.

 • Wat is de terras top 100?

  De terras top 100 is een ranglijst met de beste 100 restaurants van Nederland in een bepaald jaar. Voor horecaondernemers is het belangrijk om mee te doen aan de terras top 100 om inzicht te krijgen in hoe hun terras ervoor staat. Door deelname aan dit traject komen sterke- en zwakke punten van hun onderneming naar boven. Denk hierbij aan de volgende criteria: gastvrijheid, presentatie, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering en ondernemerschap. Tegen betaling kan bijna iedere onderneming mee doen, mits er voldaan wordt aan 4 minimale eisen: minimaal 30 stoelen, vrij toegankelijk, bediening aan tafel, in het hoogseizoen minimaal 5 dagen per week geopend. Iedere deelnemer aan de terras top 100 krijgt twee bezoeken en dus ook 2 rapporten. Ook dit jaar weer proberen wij bij More-Itz hoge ogen te gooien bij de terras top 100 met onze terrassen.  

 • Ik heb een suggestie, tip of andere vraag, waar kan ik terecht?

  Mocht u veel gestelde vraag er niet tussen staan of heeft u een tip of suggestie waardoor wij onze kwaliteit kunnen blijven waarborgen dan horen wij het graag. Neem contact met ons op via info@moreitz.nl of bel ons via 0162-682-758.