Wilt u graag een luxe boardroom huren in de omgeving van Zuid-Holland?

Boardroom More-Itz Zuid-Holland

Bij More-Itz bent u op het juiste adres als u een luxe en indrukwekkende boardroom wilt huren voor een vergadering of andere zakelijke aangelegenheid. Dankzij onze centrale ligging in de kop van Noord-Brabant, in natuurpark de Biesbosch, zijn wij uitstekend bereikbaar vanuit Zuid-Holland, Brabant en Vlaanderen. Wij beschikken over de mooiste boardroom die u maar kunt bedenken, gelegen aan het water en ons idyllisch strandje. Als u in de ruimte staat, kijkt u aan drie kanten uit over het water. Het uitzicht is fenomenaal en zorgt zeker voor een ontspannen sfeer tijdens de meeting. More-Itz is gelegen aan de grootste binnen jachthaven van Europa. Daardoor heeft u altijd een indrukwekkend uitzicht op mooie boten en meest prachtige jachten in de haven. De inrichting van de boardroom is geïnspireerd op Zwitserse skichalets. Er is hierbij veel gebruik gemaakt van hout, leer en natuursteen. De kroonluchters zijn gemaakt van geweien en over de stoelen liggen dierenhuiden gedrapeerd. Het geeft onmiddellijk een landelijke, alpine sfeer aan de verschillende ruimtes. De boardroom van More-Itz is zelfs bekroond met meerdere prijzen.

Bel: 0162682758Reserveren

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende ruimtes die wij tot onze beschikking hebben. Er zijn boardrooms in drie formaten. In de kleinste boardroom kunt u terecht met maximaal 16 personen, in de middel boardroom tot 40 personen en in de grootste boardroom kunt u met maximaal 95 personen zitten. De mooiste boardroom van More-Itz is de boardroom die grenst aan het afgezonderde terras. Dit terras is overdekt en wordt verwarmd in de winter. Hier kunt u na afloop van de vergadering een maatwerk diner laten plaatsvinden, een lopend buffet of een heerlijke BBQ. Dankzij onze buitenkeukens is niets onmogelijk en, zeker niet onbelangrijk, onze wijnkelder beschikt over excellente wijnen. Geniet van Fruits de Mer, kreeft, oesters, kaviaar of Kingcrab en dat alles met een fenomenaal uitzicht.

De mooiste boardroom op een toplocatie huren

Vergaderruimte More-Itz Zuid-Holland

Onze ruimtes hoeven niet enkel voor een vergadering te worden gebruikt. Deze toplocatie leent zich ook voor:

  • MT overleg
  • Cursussen/trainingen
  • Kick-off meetings
  • Productpresentaties
  • Heisessies
  • Private dinners
  • Bedrijfsfeesten
  • Familiedagen

Wilt u graag een MT overleg of heidag organiseren in de mooiste boardroom waar u ooit bent geweest? Een heisessie op een rustgevende en inspirerende locatie is namelijk erg effectief en leidt vaak tot de beste resultaten. Even uit de vertrouwde, zakelijke omgeving en met een frisse blik gezamenlijk brainstormen; More-Itz is hiervoor de meest geschikte locatie. Neem contact met ons op om te kijken of uw ideale boardroom nog beschikbaar is voor u.

Locatie en bereikbaarheid van More-Itz

More-Itz is door haar ligging erg gemakkelijk te bereiken. Bezoekers kunnen ook uitstekend parkeren. Voor kleine groepen die gebruik willen maken van de boardroom hebben wij direct naast ons complex ruime parkeerplekken. Voor grotere groepen kan er geparkeerd worden op de parkeerterreinen van de jachthaven. In de winter is dat uiteraard gratis en in de zomer betaalt u €2,10 per dag per auto. Vanuit steden als Rotterdam, Dordrecht, Breda, Tilburg, Waalwijk, Gorinchem, Utrecht, Eindhoven en Den Bosch bent u binnen 20 tot 40 minuten rijden bij ons. Zelfs vanuit Antwerpen zijn wij qua bereikbaarheid de ideale locatie voor een meeting. Veel Benelux partijen vergaderen bij ons; Drimmelen ligt precies tussen Antwerpen, Rotterdam, Brussel en Amsterdam. Wij vernemen graag uw wensen en helpen u graag met het organiseren van uw vergadering of heisessie in de mooiste boardroom.

Bel: 0162682758Reserveren