Wilt u graag een luxe boardroom huren in de omgeving van Zuid-Holland?

Boardroom More-Itz Zuid-Holland

Bij More-Itz bent u op het goede adres als u een luxe en indrukwekkende boardroom wilt huren voor een vergadering. Dankzij onze centrale ligging in de kop van Noord-Brabant, de Biesbosch, zijn wij goed bereikbaar vanuit Zuid-Holland, Brabant en Vlaanderen. Wij beschikken over de mooiste boardroom die u maar kunt bedenken, gelegen aan het water en ons strandje. Als u in de ruimte staat, kijkt u aan drie kanten uit op het water. Het uitzicht is fenomenaal en zorgt voor een ontspannen sfeer. More-Itz is gelegen aan de grootste binnen jachthavens van Europa. Daardoor heeft u altijd uitzicht op mooie boten en grote jachten in de haven. De inrichting van de boardroom is geïnspireerd op Zwitserse skichalets. Er is veel gebruik gemaakt van hout, leer en natuursteen. De kroonluchters zijn gemaakt van geweien en over de stoelen liggen dierenhuiden. Het geeft onmiddellijk een landelijke, alpine sfeer aan de verschillende ruimtes. De boordroom van More-Itz is ook bekroond met meerdere prijzen.

Bel: 0162682758Reserveren

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende ruimtes die wij tot onze beschikking hebben. Er zijn boardrooms in drie formaten. In de kleinste boardroom kunt u terecht met maximaal 16 personen, in de middel boardroom tot 40 personen en in de grootste boardroom kunt u met maximaal 95 personen zitten. De mooiste boardroom van More-Itz is de boardroom die grenst aan het afgezonderde terras. Dit terras is overdekt en verwarmd in de winter. Hier kunt u na afloop van de vergadering een maatwerk diner laten plaatsvinden, of een lopend buffet of een BBQ. Dankzij onze buitenkeukens is niks onmogelijk. Onze wijnkelder beschikt over excellente wijnen. Geniet van Fruits de Mer, kreeft, oesters, kaviaar of Kingcrab en een prachtig uitzicht.

De mooiste boardroom op een toplocatie huren

Vergaderruimte More-Itz Zuid-Holland

Onze ruimtes hoeven niet enkel voor een vergadering te worden gebruikt. Deze toplocatie leent zich ook voor:

  • MT overleg
  • Cursussen/trainingen
  • Kick-off meetings
  • Productpresentaties
  • Hei sessies
  • Private dinners
  • Bedrijfsfeesten
  • Familiedagen

Wilt u graag een MT overleg of heidag voeren in de mooiste boardroom waar u ooit bent geweest? Neem contact met ons op om te kijken of uw ideale boardroom nog beschikbaar is voor u.

Locatie en bereikbaarheid van More-Itz

More-Itz is door haar ligging erg gemakkelijk te bereiken. Bezoekers kunnen ook uitstekend parkeren. Voor kleine groepen die gebruik willen maken van de boardroom hebben wij direct naast ons complex ruime parkeerplekken. Voor grotere groepen kan er geparkeerd worden op de parkeerterreinen van de jachthaven. In de winter gratis uiteraard; in de zomer €2,10 per dag per auto. Vanuit steden als Rotterdam, Dordrecht, Breda, Tilburg, Waalwijk, Gorinchem, Utrecht, Eindhoven en Den Bosch bent u binnen 20 a 40 minuten rijden bij ons. Zelfs vanuit Antwerpen zijn wij qua bereikbaarheid de ideale locatie voor een meeting. Veel Benelux partijen vergaderen bij ons; Drimmelen ligt precies tussen Antwerpen, Rotterdam, Brussel en Amsterdam. Wij vernemen graag uw wensen en helpen u graag met het organiseren van uw vergadering in de mooiste boardroom.

Bel: 0162682758Reserveren