Groepsactiviteiten

Op zoek naar originele groepsactiviteiten? Het op een sportieve manier opnemen tegen vrienden, familie of collega's? Laagdrempelige activiteiten waar je energie van krijgt en waar iedereen aan kan deelnemen? Kom en ontdek, kom naar More-Itz! Wij bieden in samenwerking met In Plané spetterende activiteiten. More-Itz is de perfecte locatie voor de leukste groepsactiviteiten. Tijdens onze activiteiten is het belangrijk dat iedereen uit de groep zich vermaakt. Hoe groter de groep hoe uitdagender dit natuurlijk is. Daarom kan je bij More-Itz activiteiten zelf samenstellen. Meerdere activiteiten op één dag? Dat kan. Voor jou is het belangrijk dat alles goed geregeld is en dit verzekeren wij!

Groepsactiviteiten

Bij More-Itz kan je terecht voor talloze activiteiten. Voor groepsactiviteiten voor bedrijven hebben wij activiteiten samengesteld die gericht zijn op interne communicatie en teambuilding. Deze activiteiten zijn een geweldige manier om de onderlinge communicatie van een team te verbeteren. Bij More-Itz leert het team elkaar beter kennen en komen ze meer te weten over elkaars sterke- en zwakke punten. Kom je met vrienden of familie? Ook dan zijn de activiteiten van More-Itz bucketlistwaardig. Voor familie- of vriendengroepen hebben wij activiteiten die gericht zijn op uitdaging, gezelligheid en vooral heel veel fun. Heb je geen last van watervrees? Dan kun je voor onze wateractiviteiten zoals fly- of wakeboarden, rondvaart per sloep of rib boot kiezen. Wel last van watervrees, of wil je het gewoon droog houden? Kies dan voor activiteiten op het droge zoals de tuk tuk- of scooter challenge, boswandelingen, stadswandeling of de escaperoom challenge. Geniet van een fantastische dag op of langs het water. Geniet van de zon met een heerlijk diner, heerlijke cocktail, zalige lunch of brunch op ons terras. Ontspan op ons strand en verwen jezelf met onze heerlijke More-Itz gerechten.

Reserveer

Groepsactiviteiten | Ons aanbod van activiteiten is eindeloos en daarom is er voor iedereen wel een passende groepsactiviteit te organiseren. Maar welke activiteiten zijn geschikt voor de groep? En met welke activiteiten kan je het op een sportieve manier opnemen tegen je vrienden, familie of collega’s? Laat je adviseren door onze activiteitenexperts. Neem contact met ons op middels het contactformulier of vraag telefonisch een vrijblijvende offerte aan voor groepsactiviteit.

Offerte aanvragen