Trouwen aan het water

Bent u stapelverliefd? Smoorverliefd? Helemaal hotel-de-botel? En is uw partner de ware? Dan gaat u vast binnenkort op uw knieën. Na het ‘JA!’ antwoord (althans daar gaan wij vanuit), gaat het echt werk pas beginnen. Want wat gaat de mooie trouwlocatie worden? Wat is het budget? Wat wordt jullie openingslied? Wat staat er op het menu? Tijdstip? Muziek? Ja… maak uw borst maar nat.
Trouwen aan het water is zo makkelijk nog niet. Of, toch wel?Uw wensen bespreken? 


Trouwen aan het water in Brabant

Onze prachtige trouwlocatie aan het water in Brabant is gelegen aan het water in Drimmelen, waar de grootste inlandse jachthaven van Europa te vinden is. Hoe uniek is dat? Trouwen aan het water te midden van de Brabantse Biesbosch. De intieme trouwceremonie, vreugdevolle receptie, een delicieus diner en een spetterend trouwfeest. Bij More-Itz kan het allemaal. Uw wens is de basis voor een onvergetelijke dag. Wij zorgen ervoor dat u de rest van uw leven met een opperste glimlach terugdenkt aan uw mooiste dag. More-Itz staat bekend om haar luxe ambiance en informele sfeer. Ideaal voor een onvergetelijke trouwdag!

 

Wij snappen als geen ander hoe spannend het is om te trouwen, maar dat is ook niet gek! Daarom geven we jullie op de mooiste dag maar één taak, en dat is genieten. Genieten van elkaar, genieten van het uitzicht en genieten van jullie mooiste dag! Wij helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijke bruiloft!

trouwen aan het water more-itz

Unieke trouwlocatie aan het water bij More-Itz

Houden jullie van het buitenleven en de natuur inclusief een prachtige zonsondergang? Lijkt het u buitengewoon om te trouwen aan het water, met de voetjes in het zand? Dan is trouwen bij More-Itz de perfecte keuze! Zoals al eerder benoemd is, is ons pand gelegen aan de grootste inlandse jachthaven van Europa! Dit betekent maar één ding… Een unieke trouwlocatie? CHECK! More-Itz is dé meest bijzondere en unieke trouwlocatie aan het water van Nederland. Trouwen aan het water is dé droom voor menig bruidspaar. Deze droom maken wij graag werkelijkheid bij More-Itz!
‘360 graden feest en 365 dagen beleving’

Zo krijgt u een goed beeld van de unieke trouwlocatie waar uw bruiloft aan het water plaats gaat vinden!

trouwlocatie aan het water

Zeg 'JA' bij More-Itz

Say i do… Uiteraard bespreken wij, voorafgaand aan de grote dag, hoe u deze dag voor u ziet, wat wij absoluut moeten regelen en wat uw wensen zijn. Samen zorgen we ervoor dat jullie optimaal kunnen genieten. Denk onder andere aan de ceremonie, receptie, fotograaf en het trouwfeest! Wij zorgen er voor dat u niets anders dan JA tegen ons kunt zeggen!

 

More-Itz is voorbereid op elk soort klimaat die Nederland te bieden heeft. Zoals we allemaal weten, is het weer in Nederland niet te voorspellen. Wij zorgen ervoor dat bij regen het buitenterras wordt voorzien van een overkapping. Daarnaast richten wij de binnenruimte geheel naar uw wensen in.

 

Wij regelen de hapjes en het diner. Onze beste chefs bereiden de heerlijkste gerechten met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

 

Deze producten worden zeer bewust gekozen en zorgen voor een ware smaaksensatie. Bij More-itz verzorgen wij dus écht alles op uw speciale dag. Klinkt dit als uw droombruiloft?Benieuwd naar de mogelijkheden om coronaproof te trouwen aan het water? 
trouwlocatie aan het water

Trouwfeest aan het water | alles op één locatie

More-Itz heeft al velen trouwfeesten mogen realiseren, en daar zijn wij trots op! Wij weten dat ieder trouwfeest uniek is en zo gaan wij ook te werk. Iedereen heeft namelijk zijn of haar eigen wensen en eisen als het gaat om dé dag van uw dromen. Daarom weten wij als geen ander hoe we de mooiste dag uit uw leven kunnen realiseren. Wilt u livemuziek en/ of een DJ op uw feest waarmee u de avond sensationeel kunt afsluiten? Wij regelen het voor u! Ook is het mogelijk om te overnachten bij een van onze partnerthotels. Dit, zodat u en uw gasten zich geen zorgen hoeven te maken over de terugreis naar huis! More-Itz heeft alle middelen in huis om van uw bruiloft een waar succes te maken! We want More, with More-Itz.

Bereikbaarheid trouwlocatie Brabant

Onze prachtige trouwlocatie aan het water bevindt zich in de provincie Brabant. Het pand grenst aan de jachthaven van Drimmelen. Door deze centrale ligging zijn wij goed te bereiken vanaf diverse grote steden in Nederland en België. Omdat er regelmatig grote groepen op onze locatie langskomen hebben wij gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid naast en rondom onze locatie. Bekijk de snelste route’ vanaf u naar More-Itz.

Trouwen aan het water bij More-Itz

Uniek trouwen aan het water | Bent u overtuigd dat More-Itz de plek is waar je jullie liefde wilt bezegelen en wilt je meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op middels het contactformulier of vraag telefonisch een vrijblijvende offerte aan voor trouwen aan het water.