more-itz: een van de mooiste trouwlocaties van nederland

Bent u stapelverliefd? Smoorverliefd? Helemaal hotel-de-botel? En is uw partner de ware? Dan gaat u vast binnenkort op uw knieën. Na het ‘JA!’ antwoord (althans, daar gaan wij vanuit), gaat het echte werk pas beginnen. Want wat gaat de mooie trouwlocatie worden? Bent u al op zoek naar een unieke trouwlocatie? Wat is het budget? Wat wordt jullie openingslied? Wat staat er op het menu? Tijdstip? Muziek? Ja… maak uw borst maar nat. Het vinden van een trouwlocatie aan het water is zo makkelijk nog niet. Of, toch wel? Bij More-Itz vindt u een van de mooiste trouwlocaties van Nederland!Uw wensen bespreken?

Trouwen aan het water in Brabant

Bent u op zoek naar een unieke of bijzondere trouwlocatie? Onze prachtige trouwlocatie aan het water is gelegen aan het water in Drimmelen, waar de grootste inlandse jachthaven van Europa te vinden is. Hoe uniek is dat? Trouwen aan het water in Brabant te midden van de Brabantse Biesbosch. De intieme trouwceremonie, vreugdevolle receptie, een delicieus diner en een spetterend trouwfeest. Wilt u trouwen op het water? Bij More-Itz kan het allemaal. Uw wens is de basis voor een onvergetelijke dag. Wij zorgen ervoor dat u de rest van uw leven met een opperste glimlach terugdenkt aan uw mooiste dag. More-Itz staat bekend om haar luxe ambiance en informele sfeer, maar ook als zinderende feestlocatie. Dat maakt More-Itz een van de mooiste trouwlocaties van Nederland!

Wij snappen als geen ander hoe spannend het is om te trouwen, dat is ook niet gek! Daarom geven we jullie op de mooiste dag maar één taak, en dat is genieten. Genieten van elkaar, genieten van het uitzicht en genieten van jullie mooiste dag op de mooiste trouwlocatie van Nederland! Wij helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijke bruiloft!

OFFERTE AANVRAGEN

Bloemen op een van de mooiste trouwlocaties van Nederland

Unieke trouwlocatie aan het water bij More-Itz

Houden jullie van het buitenleven en de natuur inclusief een prachtige zonsondergang? Lijkt het u buitengewoon om te trouwen aan het water, met de voetjes in het zand? Dan is trouwen bij More-Itz de perfecte keuze. Zoals al eerder benoemd, is ons pand gelegen aan de grootste inlandse jachthaven van Europa. Een unieke trouwlocatie? CHECK! More-Itz is dé meest bijzondere en unieke trouwlocatie aan het water van Nederland. Trouwen aan het water is dé droom voor menig bruidspaar. Deze droom maken wij graag werkelijkheid bij More-Itz!

‘360 graden feest en 365 dagen beleving’

Zo krijgt u een goed beeld van de unieke trouwlocatie waar uw bruiloft aan het water plaats gaat vinden!

LET'S GET MARRIED!

Trouwfeest aan het water | alles op één locatie

More-Itz heeft al vele trouwfeesten mogen realiseren, en daar zijn wij trots op! Wij weten dat ieder trouwfeest uniek is en zo gaan wij ook te werk. Iedereen heeft namelijk zijn of haar eigen wensen en eisen als het gaat om dé dag van uw dromen. Daarom weten wij als geen ander hoe we de mooiste dag uit uw leven kunnen realiseren. Wilt u livemuziek en/ of een DJ op uw feest waarmee u de avond sensationeel kunt afsluiten? Wij regelen het voor u. Ook is het mogelijk om te overnachten bij een van onze partnerthotels. Dit, zodat u en uw gasten zich geen zorgen hoeven te maken over de terugreis naar huis. More-Itz heeft alle middelen in huis om van uw bruiloft een waar succes te maken! We want More, with More-Itz.

Bereikbaarheid trouwlocatie Brabant

Onze prachtige trouwlocatie aan het water bevindt zich in de provincie Brabant. Deze trouwlocatie Drimmmelen grenst aan de jachthaven van Drimmelen. Als u wilt trouwen aan het water, is dit pand de perfecte locatie! Door deze centrale ligging zijn wij goed te bereiken vanaf diverse grote steden in Nederland en België. Omdat er regelmatig grote groepen op onze locatie langskomen, hebben wij gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid naast en rondom onze locatie. Bekijk de snelste route vanaf u naar More-Itz.

Trouwen aan het water bij More-Itz

Uniek trouwen aan het water | Bent u overtuigd dat More-Itz de plek is waar u de liefde wilt bezegelen en wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op middels het contactformulier of vraag telefonisch een vrijblijvende offerte aan voor trouwen aan het water.

OFFERTE AANVRAGEN

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN:

Offerte aanvragen