Trouwen aan het water

Ben jij stapelverliefd? Smoorverliefd? Helemaal hotel-de-botel? En is jouw partner de ware? Dan ga jij binnenkort vast op je knieën. Na het ‘JAA!’ antwoord, althans daar gaan wij vanuit, gaat het pas echt beginnen. Want waar gaan jullie trouwen? Wat is het budget? Wat wordt jullie openingslied? Wat staat er op het menu? Tijdstip? Muziek? Ja… maak je borst maar nat.

Trouwen aan het water is zo makkelijk nog niet. Of toch wel?


Zeg 'JA' bij More-Itz

More-Itz heeft al veel trouwfeesten mogen realiseren, en daar zijn wij trots op! Trouwen aan het water te midden van de Brabantse Biesbosch. De intieme trouwceremonie, vreugdevolle receptie, een delicieus diner en een spetterend feest. Bij More-Itz kan het allemaal. Jullie wensen zijn de basis voor een onvergetelijke dag. Wij zorgen ervoor dat u de rest van uw leven met een opperste glimlach terugdenkt aan uw mooiste dag. Dit doen wij door de ambiance die onze locatie heeft en de klantgerichte service die wij bieden. More-Itz staat bekend om haar luxe ambiance en informele sfeer. Ideaal voor een onvergetelijke trouwdag! Daarnaast is onze trouwlocatie in het hart van de Brabantse Biesbosch erg sfeervol. Wij zijn goed te bereiken vanuit België, de Randstad en Brabant.

Trouwen is spannend. Trouwen aan het water is misschien nog wel spannender. Daarom geven we jullie op de mooiste dag maar één taak, en dat is genieten. Genieten van elkaar, genieten van het uitzicht en genieten van jullie mooiste dag! De rest, denk onder andere aan de ceremonie, receptie, fotograaf, hapjes en diner regelen wij. Wil je live muziek op je feest en/of de avond sensationeel afsluiten? Ook dit is mogelijk. Ons team neemt al jullie zorg uit handen.

trouwen aan het water more-itz

Trouwfeesten

Bij More-Itz hebben wij al veel ervaring als het gaat om trouwfeesten organiseren. Wij weten dat ieder trouwfeest uniek is en zo gaan wij ook te werk. Iedereen heeft namelijk zijn of haar eigen wensen en eisen als het gaat om dé ideale dag. Daarom weten wij als geen ander hoe we jouw mooiste dag moeten realiseren. Niks moet, alles kan.

Dus houden jullie van het buitenleven en de natuur inclusief een prachtige zonsondergang? Lijkt het jou buitengewoon om te trouwen aan het water, met de voetjes in het zand? Dan is trouwen bij More-Itz de perfecte keuze! More-Itz is de meest bijzondere en unieke trouwlocatie van Nederland. Trouwen aan het water is dé droom voor menig bruidspaar. En deze droom wodt bij More-Itz werkelijkheid! Heb je onze 360 graden foto al gezien?

Trouwen aan het water bij More-Itz

Trouwen aan het water | Bent u overtuigd dat More-Itz de plek is waar je jullie liefde wilt bezegelen en wilt je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier of vraag telefonisch een vrijblijvende offerte aan voor trouwen aan het water.