EEN ONVERGETELIJKE BRUILOFT ORGANISEREN

Hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Daar hoort natuurlijk een fantastische bruiloft locatie bij om elkaar het ja-woord te kunnen geven. Voor een exclusief en culinair diner gevolgd door een spetterend droomfeest bent u bij More-Itz absoluut aan het juiste adres.

Laat het organiseren van unieke, stijlvolle en exclusieve bruiloften met een bijzonder oog voor detail maar aan ons over. De ceremonie, receptie, fotograaf, exclusieve hapjes, een weergaloos diner en diverse mooie dranken; alles regelen we tot in de puntjes voor u! En de mogelijkheid voor overnachten? Daar hebben we natuurlijk ook aan gedacht. Bij More-Itz bieden we eindeloos veel mogelijkheden en denken graag met jullie mee om er een onvergetelijke bruiloft van te maken. Wij kunnen uw complete huwelijksdag verzorgen, waarbij het u en uw gasten aan niets zal ontbreken. Maakt u toch liever gebruik van een weddingplanner? Wij werken graag samen!

OFFERTE AANVRAGEN

TROUWEN AAN HET WATER

De perfecte bruiloft heeft voor iedereen een andere betekenis. De een wil trouwen in een sprookjesachtig kasteel en de ander wil graag een bruiloft organiseren op Ibiza, aan het strand of op het water. Bij het plannen van een bruiloft komt ontzettend veel kijken en er komen heel veel vragen op jullie af.

Bij More-Itz nemen we graag alle tijd om samen de wensen door te spreken om zo jullie ultieme bruiloft te kunnen organiseren. Kom langs voor een eerste kennismaking en bezoek onze unieke trouwlocatie en u zult direct verkocht zijn! Ervaar de luxe sfeer en stel jullie dag hier alvast voor. More-Itz is gelegen in natuurpark de Biesbosch en kijkt uit op een zeer luxe jachthaven. We beschikken zelfs over een eigen trouwprieel aan het water, waar jullie elkaar het ja-woord zullen geven. Romantisch met de voetjes in het zand, kijkend over het water en de natuur van de Biesbosch.

 

ONTDEK MEER OVER DE LOCATIE

trouwlocatie aan het water

BRUILOFT ORGANISEREN OP EEN TOPLOCATIE

Droomt u van trouwen op een geweldige bruidslocatie aan het water? Dan heeft More-Itz alles in huis wat u zoekt. Niets is te gek bij ons en alles kan voor u verzorgd worden, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van de grote dag. More-Itz is door haar ligging goed bereikbaar vanuit Nederland en Belgie. Vanuit onderstaande plaatsen zijn wij binnen 20 à 40 minuten te bereiken:

  • Breda
  • Drimmelen
  • Rotterdam
  • Gorinchem
  • Dordrecht
  • Waalwijk
  • Tilburg
  • Den Bosch
  • Antwerpen
  • Brussel

We beschikken over een aantal parkeerplaatsen voor de deur en een nabij gelegen grote parkeerplaats van de jachthaven voor al uw gasten. Indien gewenst komen wij u met ons golfkarretje ophalen vanaf het parkeerterrein. Komen uw gasten van ver en willen zij graag in de buurt overnachten? Dat kan in ons nabij gelegen partner hotel. Neem nu contact met ons op om een prachtige bruiloft te plannen!

Bel: 0162682758
OFFERTE AANVRAGEN

Gaat een dierbare van u trouwen en zal u binnenkort een bruiloft bezoeken ? Een heerlijk etentje bij More Itz is dan wellicht het geschikte cadeau! Zo kan het kersverse bruidspaar de romantische sferen nog verder doortrekken.

CADEAUBON BESTELLEN

trouwlocatie randstad