JULLIE huwelijksfeest bij More Itz - UNIEKE LOCATIE AAN HET WATER!

Op zoek naar een spetterend huwelijksfeest dat jullie nooit zullen vergeten? Bij More Itz creëren we graag de perfecte bruiloft voor jullie, afgestemd op jullie wensen en ideeën. Met onze prachtige locatie aan het water en het adembenemende uitzicht op luxueuze jachten, bieden we een unieke setting voor jullie speciale dag. Neem vrijblijvend contact met ons op om jullie droombruiloft te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN

Een unieke locatie voor een huwelijksfeest

More-Itz is de ideale locatie voor een huwelijk dankzij de betoverende ligging aan het water en het uitzicht op de schitterende omgeving van de Biesbosch. Ons trouwprieel en privéterras bieden de perfecte setting voor jullie ceremonie. Daarnaast hebben we diverse ruimtes waaruit jullie kunnen kiezen, waaronder de panoramische feestzaal met een adembenemend uitzicht en ruimte voor maar liefst 160 feestgangers. Maak jullie huwelijksfeest compleet met een professionele DJ, heerlijke cocktails en diverse entertainmentopties zoals een photobooth, band of andere trouwacts. Bij More-Itz streven we ernaar om van jullie huwelijksfeest een onvergetelijke dag te maken. 

OFFERTE AANVRAGEN

Vier je huwelijksfeest bij More-Itz!

De huwelijksnacht | overnachtingsmogelijkheden

Na een spetterend huwelijksfeest is het tijd om te ontspannen en te genieten van de huwelijksnacht. In de nabije omgeving werken we samen met verschillende hotels, variërend van intieme bed & breakfasts tot luxe accommodaties. Bij hotel Korenbeurs bieden we zelfs een haal- en brengservice aan voor het bruidspaar en haar gasten. We horen graag jullie wensen en informeren jullie over de vele mogelijkheden voor een romantische overnachting.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vier jullie huwelijksfeest aan het water bij More-Itz

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR JULLIE HUWELIJKSFEEST

Benieuwd naar alle mogelijkheden die More-Itz te bieden heeft voor jullie trouwfeest? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een informatief gesprek over jullie bruiloft. Samen laten we al jullie dromen werkelijkheid worden op deze perfecte dag. Vier jullie huwelijksfeest aan het water bij More-Itz en creëer herinneringen voor het leven.

OFFERTE AANVRAGEN

Offerte aanvragen