JULLIE huwelijksfeest bij More-Itz!

Zitten u en uw verloofde helemaal op een roze wolk en gaan jullie binnenkort trouwen? Dan mag een spetterend huwelijksfeest natuurlijk niet ontbreken. Een bruiloft is een speciale gelegenheid en is een dag om nooit te vergeten. Jullie bereiden je voor op een dag vol geluk, liefde en gezelligheid als start van een mooie toekomst samen. Het is bij ons van belang dat jullie huwelijksfeest helemaal aansluit bij jullie wensen en ideeën, zodat het dé dag van uw leven wordt. Wij helpen jullie graag bij het verwezenlijken van jullie droombruiloft. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. 

Uw wensen bespreken?


Een unieke locatie voor een huwelijksfeest

De locatie van More-Itz is de uitgelezen locatie voor een huwelijk, vanwege de prachtige ligging aan het water en het uitzicht op de luxueuze jachten. Daarnaast beschikken wij over een prachtig trouwprieel uitkijkend op de mooie omgeving van de Biesbosch waarbij u gebruik kunt maken van het privé terras. More-Itz biedt verschillende mogelijkheden aan met betrekking tot de locatie. Zo kunt u kiezen uit verschillende ruimtes, zoals de panoramische feestzaal waar u onder genot van een mooi uitzicht geniet van een spetterend huwelijksfeest met een DJ en heerlijke cocktails. In dit gedeelte is ruimte voor maar liefst 160 feestgangers. Verder zijn er oneindig veel mogelijkheden om jullie dag compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan een photobooth, een band of verschillende andere trouwacts. Bij More-Itz doen we er alles aan om jullie huwelijksfeest een onvergetelijke dag te laten zijn.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vier je huwelijksfeest bij More-Itz!

De huwelijksnacht | overnachtingsmogelijkheden

Nu is nog de vraag waar u na het spetterende huwelijksfeest gaat overnachten? In de naaste omgeving werken wij nauw samen met verschillende hotels waar u terecht kunt voor een romantische overnachting. Van een intieme bed en breakfast tot luxeuze hotels, wij bieden alle mogelijkheden om uw ervaring een succes te maken. Bij hotel Korenbeurs bieden wij een haal en breng service aan voor het bruidspaar en haar gasten. Graag vernemen wij al uw wensen en informeren wij u over de talrijke opties.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Vier jullie huwelijksfeest aan het water bij More-Itz

Overtuigd?

Bent u benieuwd geworden naar wat More-Itz allemaal nog meer te bieden heeft voor jullie trouwfeest? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een informatief gesprek over uw bruiloft. Wij kijken er naar uit om al jullie dromen in werkelijkheid uit te laten komen op deze perfect dag.


VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN:

Offerte aanvragen