Bereikbare trouwlocatie Nederland: More Itz

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en bent u op zoek naar een originele en bereikbare trouwlocatie in midden Nederland? Ontdek dan Restaurant More Itz! Deze prachtige en veelzijdige bruiloft locatie in de jachthaven Drimmelen, gelegen midden in de Brabantse Biesbosch, maakt al uw dromen waar en is vanuit diverse plekken in het land goed bereikbaar. Van een spetterend feest tot romantisch dineren - bij More Itz is het allemaal mogelijk! Meer te weten komen over deze locatie? Lees dan snel verder

Itz More!

OFFERTE AANVRAGEN

Mooiste trouwlocatie Nederland

More Itz behoort tot een van de mooiste trouwlocaties in Nederland. Door het sfeervolle interieur binnen en het luxe, overdekte, terras aan de jachthaven is de locatie uitermate geschikt voor trouwerijen in ieder seizoen! Het sfeervolle interieur wordt vergeleken met een luxe Zwitsers Chalet, wat zorgt voor een warme en gezellige ambiance - perfect voor een romantische bruiloft in de koudere maanden van het jaar. Daarnaast beschikt More Itz over een zonnig terras waar u zich echt op Ibiza waant! Het terras kan tevens overdekt worden, indien gewenst. De diversiteit in de verschillende ruimtes zorgt ervoor dat u in iedere tijd van het jaar een prachtig trouwfeest kunt organiseren!

  • Een sfeervol interieur als een luxe Zwitsers Chalet
  • Een zonnig terras in Ibiza stijl, overdekking mogelijk
  • Panorama uitzicht over de Biesbosch
  • Locatie aan luxe Jachthaven van Drimmelen

Trouwfeest locatie in de natuur

Voor stellen die houden van het buitenleven en de schoonheid van de natuur, biedt de locatie een betoverend uitzicht op het water van de jachthaven en de serene omgeving van de Brabantse Biesbosch. Het panorama-uitzicht vormt een prachtig decor voor een onvergetelijke ceremonie en adembenemende foto's. Bovendien kunnen bruidsparen ervoor kiezen om hun geloften uit te wisselen op het zonnige terras, omgeven door een gevoel van vrijheid en rust.

Wat het culinaire aspect betreft, staat More Itz bekend om zijn uitstekende keuken en gastvrijheid. Het ervaren team van chef-koks en bedienend personeel werkt nauw samen met het bruidspaar om een passend menu samen te stellen dat aan al hun culinaire wensen voldoet. Of het nu gaat om een luxe meergangendiner, shared dining of een informeel buffet met diverse fusion gerechten van Flammkuchen tot tataki's: over het eten zullen uw gasten het na jaren nog hebben!

 

Let's get married!

OFFERTE AANVRAGEN