Romantische trouwlocatie aan het water bij More-Itz!

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar een romantische trouwlocatie? More-Itz is een van de meest unieke en meest romantische trouwlocaties van Nederland! Stap binnen in een wereld van elegantie en verfijning, waar u zeker kan zijn dat uw bruiloft een van de mooiste dagen van uw leven zal zijn. Wij zullen ervoor zorgen dat uw speciale dag een onvergetelijke en romantische ervaring zal zijn voor u en uw gasten. Ontdek de unieke charme en luxe van More-Itz en laat ons uw droombruiloft tot leven brengen.

OFFERTE AANVRAGEN

Romantisch aan het water

Onze meest romantische trouwlocatie aan het water is als een sprookje dat tot leven komt, waar liefde wordt omarmd door de rustgevende symfonie van kabbelende golven en het zachte briesje dat door het riet fluistert. Omringd door de serene schoonheid van de Brabantse Biesbosch biedt More-Itz een unieke setting voor een romantische en intieme ceremonie en het panorama-uitzicht vormt een prachtig decor voor adembenemende trouwfoto’s.

 

TOP TROUW LOCATIE

romantische trouwlocatie bij more-itz

bereikbaarheid

Onze centraal gelegen locatie is eenvoudig bereikbaar vanuit verschillende steden in het land. Zo bent u met de auto binnen 20 tot 40 minuten op onze locatie vanaf Dordrecht, Rotterdam, Breda, Tilburg, Den Bosch en Antwerpen. Daarnaast bieden wij genoeg parkeergelegenheid, zodat iedereen gemakkelijk hun auto kwijt kan.

romantische trouwlocatie aan het water