TOP TROUWLOCATIE

Zoekt u een top trouwlocatie voor de bruiloft van uw dromen? More-Itz maakt het waar. Bent u op zoek naar romantische trouwlocaties? Onze prachtige locatie in de Biesbosch is dé perfecte locatie voor uw bruiloft. Wilt u trouwen op een bijzondere trouwlocatie in Noord Braband? Geen stad, geen drukte, maar een romantische setting aan het water, waar jullie elkaar het ja-woord geven, omringd door de adembenemende omgeving. Trouwen in de wintermaanden? Ook dan bent u bij More-Itz aan het juiste adres. Laat je meeslepen door het altijd mooie uitzicht mét panoramaview!  Wij zorgen ervoor dat jullie op deze bijzondere dag aan niets zal ontbreken. Geniet van drankjes aan de bar, het overheerlijke eten en dans tot in de late uurtjes op het privé-buitenterras. Geeft toe; dit plaatje sounds like a dream come true. Vraag nu een offerte aan voor jullie droombruiloft.

Ik wil meer informatie over deze trouwlocatie

Een trouwfeest organiseren

Bij een bruiloft komt veel kijken: de gasten, gerechten, de locatie en nog veel meer. Dit alles brengt veel spanning met zich mee en dat begrijpen wij als geen ander! Daarom willen wij u compleet ontzorgen, zodat u alleen maar hoeft te genieten op deze memorabele dag. More-Itz heeft echt alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Ons team staat volledig voor u klaar! Van aankleding, entourage tot aan de culinaire hoogstandjes van onze topchefs. Ook over muziek hoeft u zich geen zorgen te maken: van livemuziek tot aan een goede DJ die alle voetjes van de vloer laat gaan. Alles is mogelijk bij More-Itz! En hoe fijn is het is het om een trouwlocatie te hebben die voor je gasten goed bereikbaar is, waar u de drukte van de stad kunt ontvluchten en u kunt genieten van de prachtige natuur? Uw gasten zullen op deze bijzondere dag aan niets ontbreken. Wij organiseren het perfecte trouwfeest waar u nog jaren met een hele grote glimlach aan terugdenkt. Klinkt dit als uw droombruiloft?

Neem contact op

 

Top trouwlocatie bij more-itz

Bereikbaarheid van de trouwlocatie

Gasten komen vaak uit alle hoeken van het land. More-Itz is gemakkelijk te bereiken vanuit Rotterdam, Tilburg, Den Bosch, Oisterwijk, Vught, Antwerpen en zelfs vanuit Amsterdam en Brussel. Parkeren vormt ook geen enkel probleem. Wij beschikken over twee grote parkings. Willen uw gasten liever overnachten? Wij beschikken over een 2-tal hotelaccommodaties op 5 minuten afstand. Met al onze faciliteiten bieden wij voor ieder wat wils. Uw wensen als gast op onze trouwlocatie staan voorop. Wij willen uw dromen waarmaken.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over onze top trouwlocatie? Wij helpen u graag om het plaatje compleet te maken zodat uw dag geheel naar wens verloopt. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking. Wij laten u graag de bijzondere locatie zien met alle faciliteiten. Wij garanderen u een onvergetelijk huwelijk!

NEEM CONTACT OP

Offerte aanvragen