Kom genieten bij het mooiste strandpaviljoen More-Itz

More-Itz is een compleet nieuw strandpaviljoen. Gevestigd op een landtong in natuurgebied de Biesbosch te Drimmelen. Het is het mooiste strandpaviljoen van Brabant en hier voelt het alsof u niet in Nederland bent, maar bij een luxueuze strandtent op Ibiza, Marbella, St. Tropez of Miami. Buiten kunt u de lekkerste strandbedden huren en de hele dag aan het hagelwitte strandje flaneren. Er zijn buitenbars waar u een heerlijke cocktail kunt bestellen of een goed glas wijn. More-Itz beschikt over twee brasserieën en binnen ervaart u dankzij de alpine sfeer het warme wintersport gevoel van een skichalet. Kom genieten van luxe gerechten zoals kreeft, kaviaar, Fruits de Mer, kingcrab en oesters. More-Itz is absoluut het meest unieke strandpaviljoen van Nederland en is in 2016 en 2017 verkozen tot beste horecazaak van Nederland. Zelfs voor grote events of vergaderingen is deze plek een toplocatie. Dankzij de ideale ligging aan het water kunt u eerst vergaderen in de mooiste boardroom van Nederland en vervolgens het water op in sloepen of snelle rib boten. Alles is mogelijk! Liever een uitje op het droge? U kunt ook kiezen voor groepsactiviteiten zoals een Tuk Tuk challenge, scootertocht, een stadswandeling, escape room of wandeltocht door de mooie natuur van de Biesbosch. Wij denken graag met u mee. Work hard, play hard!

Bel: 0162682758Reserveren Het mooiste strandpaviljoen

Bijzonderheden van het mooiste strandpaviljoen

Wist u dat alles wat in het strandpaviljoen staat, te koop is bij More-Itz? Van huidverzorgingsproducten tot kleding die het personeel draagt. Speciaal voor de bier liefhebber hebben we zelfs een eigen biermerk op de tap. In de lente bieden wij Lentebok op de tap aan en in het najaar natuurlijk Herfstbokbier. Tijdens de winter vervangen we kaviaar indien gewenst voor truffel en koken onze koks met verse seizoensproducten van de beste kwaliteit. Kortom, voor ieder wat wils! 

Prachtige locatie aan het water

Hoe bereikt u het mooiste strandpaviljoen?

More-Itz is gelegen in het noorden van Noord-Brabant en daardoor erg gemakkelijk te bereiken vanuit Zuid-Holland, Brabant en het Vlaamse gewest. Vanuit Breda, Dordrecht, Den Bosch, Utrecht, Eindhoven en Gorinchem bereikt u More-Itz binnen 20 minuten. Vanuit Rotterdam, Tilburg en Antwerpen bent u binnen 40 minuten op locatie. Parkeren kan bij More-Itz zelf, maar indien daar geen plek meer is kunt u parkeren aan het begin van de jachthaven. Hier zijn voldoende parkeerplaatsen en het is enkel 5 minuten lopen naar ons. Wilt u opgepikt worden met onze golfkarretjes? Ook dat regelen we met veel plezier voor u. Kom een dag tot rust op de lekkerste strandbedden en geniet van een luxe diner of uitgebreide brunch of lunch bij ons.