Groepsuitje

Groepsuitje | Organiseer je binnenkort een vrijgezellenfeest, familie-uitje of verjaardagsfeest? Of wil je gewoon met al je vrienden een leuk dagje uit? Dat kan. Bij More-Itz kan je letterlijk alle kanten op. Je kan het water op, de lucht in of op het land blijven. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

 Een groepsuitje organiseren kan veel tijd kosten. Wat gaan we doen? Wie gaan er mee? Waar gaan we naar toe? Wanneer? Hoe? Ja, een hele opgave dus. Dat weten wij als geen ander. Daarom bieden we jou onze hulp aan. Alvast in de stemming komen? Bekijk dan eerst onze supergave 360 graden foto. Zeg nou zelf, ideale locatie toch? Het wordt een groepsuitje om nooit te vergeten! More-Itz, itz more!


More-Itz

More-Itz is voor jong en oud een gezellig restaurant op toplocatie waar veel activiteiten mogelijk zijn. Bij More-Itz vind je alles onder één dak, centraal gelegen, goed bereikbaar en van alle gemakken voorzien. More-Itz heeft diverse activiteiten om je groepsuitje compleet te maken. Wil je verschillende activiteiten combineren? Dat kan. Wij denken graag met je mee. Wil je voorafgaand of achteraf gezellig borrelen of dineren? Ook dat is geen probleem. Wij hebben een uitgebreide menukaart die iedereen aanspreekt.

groepsuitje eten
groepsuitje banken

Groepsuitje

More-Itz biedt naast haar prachtige uitzicht, heerlijk eten en prachtig terras ook hele gave groepsarrangementen. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag vol uitdaging, avontuur en heel veel lol voor groepen vanaf drie personen. Het is onze kracht dat we alle activiteiten vanuit één locatie geheel verzorgd aanbieden. Dankzij de combinatie van binnen- en buitenactiviteiten, kunnen groepen kiezen uit een ruim aanbod aan activiteiten. Ons aanbod van arrangementen is uitgebreid en daarom is er voor iedereen wel een passend groepsuitje te organiseren. Maar welke activiteiten zijn geschikt voor jouw groep? Heb jij geen watervrees? Dan kun je voor onze waterarrangementen zoals fly- of wakeboarden, rondvaart per sloep of rondvaart per rib boot kiezen. Liever drooghouden? Ga dan voor arrangementen op het droge zoals de tuk tuk- of scooter challenge, boswandelingen, stadswandeling of escaperoom challenge.

Familie-uitje? Ook voor de kids hebben wij uitdagende games. Wat dacht je van de Cross the Biesbosch? Zo snel mogelijk het water over, zonder nat te worden. Zijn de kids echte avonturiers en gek op het bos? Ga dan voor de ‘Biesbosch Safari’. Voor de toekomstige sterrenkoks hebben wij het Bever Ninja spel. Nog niet uitgespeeld? Bekijk hier alle games.  

groepsuitje banken

Ready?

Groepsuitje | Bent je ervan overtuigd dat More-Itz dé plek is waar je een groepsuitje wil organiseren en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier of vraag telefonisch een vrijblijvende offerte aan.