Vier jullie kerstuitje met het hele bedrijf bij More-Itz!

De tijd van gezelligheid is weer aangebroken, de kerstbomen worden weer opgetuigd en de sfeerlichtjes aan de dakgoten gehangen. In het bedrijfsleven kijken we natuurlijk ook uit naar deze gezellige dagen. Ondanks dat we uitkijken naar deze gezellige dagen, zijn deze dagen voor bedrijven vaak net even wat drukker. De laatste deadlines afronden, het regelen van de extra feestdagen orders evenals het maken van een jaaroverzicht van 2019. Kortom, deze iets wat drukke periode vraagt om wat leuke afleiding. De weken voor de feestdagen zijn dan ook de ideale aangelegenheid om samen met collega’s terug te kijken op het harde werk en de behaalde successen van het afgelopen jaar. Organiseer samen met uw collega’s een kerstuitje voor het bedrijf en geniet van een dag of avond vol gezelligheid. Ontdek wat More-Itz allemaal voor jouw bedrijf te bieden heeft en kom alvast in de kerststemming!

Contact

Kerstuitjes voor bedrijven op maat

Tijdens een kerstuitje bij More-Itz is alles mogelijk, wij zorgen dat uw dag geheel naar wens verloopt. Van kerstbrunch tot kerstborrel of kerstdiner, bij ons is niets te gek. Daarnaast is het ook mogelijk uw diner, lunch of borrel te combineren met een van onze activiteiten. Zo kunt u eerst genieten van de prachtige natuur in de Biesbosch tijdens een sloepentocht, waarna u vervolgens kunt plaatsnemen aan een rijkgevulde tafel met diverse hapjes en drankjes. Ook andere activiteiten zoals een wandeltocht of een tuk-tuk challenge zijn goed te combineren tijdens een kerstuitje. U kunt uw dag met collega’s of zakenrelaties helemaal samenstellen zoals u zelf wilt. Wij vinden het belangrijk dat jullie dag geheel naar wens verloopt. Daarom zullen wij vooraf uitgebreid contact met u opnemen om alle mogelijkheden en wensen met u te bespreken. Wilt u meer weten over alle bedrijfsuitjes tijdens kerst? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

kerstuitje Biesbosch
kerstuitje Breda

De ideale locatie voor jullie personeelsuitje tijdens kerst

De unieke locatie van More-Itz is een van de redenen dat wij de ideale locatie zijn om een personeelsuitje tijdens kerst te vieren. De ligging aan de jachthaven van Drimmelen draagt bij aan een adembenemend uitzicht over het water. Tijdens de wintermaanden wordt ons gehele restaurant omgetoverd tot een winters paradijs met kerstlichtjes en kerstbomen. Dit alles zorgt ervoor dat het net voelt alsof u in een ski chalet in Zwitserland terecht bent gekomen! Daarnaast beschikt More-Itz over diverse ruimtes en zalen die geschikt zijn voor grotere groepen. Maar, ook onze intieme ruimtes voor de wat kleinere gezelschappen zijn erg geschikt voor onze kerstuitjes van bedrijven. Kom eens langs en ervaar zelf hoe de sfeer in ons restaurant bij kan dragen aan het ideale kerstuitje voor uw bedrijf!

kerstuitje Breda

Vieren jullie hét kerstuitje in Brabant?

Onze locatie is erg centraal gelegen en bevind zich midden in Brabant. Ons restaurant in Drimmelen is makkelijk te bereiken vanaf de steden Rotterdam, Breda, Gorinchem, Dordrecht, Tilburg, Waalwijk, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch en Antwerpen. U bereikt onze locatie vanaf deze steden al binnen 20 a 40 minuten. Vanaf Rotterdam rijdt u eerst over de A15 en A16 richting Dordrecht. Vanaf de A16 neemt u afrit 32 richting de A59 richting Drimmelen. Wanneer u bij ons restaurant bent gearriveerd kunt parkeren op een van de gratis parkeerplaatsen rondom de jachthaven. Wij kijken er naar uit om u en uw collega’s in ons restaurant te mogen ontvangen!

Offerte aanvragen