Zakelijk Kerstdiner

Zodra het einde van het jaar nadert kunnen we vaak maar aan één ding denken: kerst! De kerstdagen draaien onder andere om gezelligheid, geluk en gezondheid. En wat is er leuker dan dit bijzondere moment samen met uw collega’s te vieren tijdens een overheerlijk zakelijk kerstdiner bij More-Itz? Geniet met al uw collega’s van een diner dat met veel zorg is bereid door onze uitstekende koks, terwijl jullie samen terugblikken op het afgelopen jaar. More-Itz biedt u een unieke locatie waar u rond en tijdens de kerstdagen gezamenlijk kunt genieten van de kerstsferen. Bij ons profiteert u van uitstekende service, overheerlijk eten en de prettige ambiance op deze prachtige locatie midden in het Biesbosch. Liever een kerstborrel organiseren? Dat kan ook! Bekijk hier de opties voor een kerstborrel. Celebrate X-Mas @ More-Itz!


Offerte aanvragen

zakelijk kerstdiner more itz

Kerst

Winterse temperaturen gepaard met een dikke laag sneeuw schetsen vaak het ideale beeld rond de kerstdagen. Het knisperen van het hout uit de openhaard geeft daaraan nog wat extra's. Bij More-Itz ademen wij de kerstsferen. Deze unieke locatie aan het water maakt uw zakelijk kerstdiner compleet. Bij ons is alles mogelijk! Wij stellen een overheerlijk kerstmenu samen, op basis van uw persoonlijke wensen. Geniet met uw collega’s van onze culinaire hoogstandjes terwijl u zich waant in de kerstsferen, waar het prachtige interieur een warme sfeer met zich meebrengt. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om na afloop te overnachten in de omgeving. Samen met onze partners bieden wij hiervoor een zeer breed assortiment aan mogelijkheden aan. Of uw voorkeur uitgaat naar een luxueus of intiem hotel, samen zullen wij uw wensen verwezenlijken zodat uw zakelijke kerstdiner gegarandeerd een succes is!

zakelijk kerstdiner more itz

Omgeving

More-Itz bevindt zich in het Biesbosch in Drimmelen, op een prachtige locatie aan het water. In december is de natuur rondom More-Itz dan ook bijzonder mooi. Geniet van een boswandeling vóór of na uw zakelijk kerstdiner of bewonder de omgeving middels een boot. Ons ervaren personeel staat voor u klaar om van uw zakelijk kerstdiner een onvergetelijke avond te maken. Kijk samen met uw collega’s uit naar het nieuwe jaar, terwijl u geniet van de omgeving. Vier deze bijzonder tijd bij More-Itz!

kerstdiner zakelijk more itz

Kerstdiner voor bedrijven

Bij More-Itz bieden we een unieke locatie waar u met uw collega's kan genieten van een heerlijk kerstdiner. Onze koks weten voor iedereen wat lekkers op tafel te zetten. Ook zorgen we voor een goede sfeer waardoor u volledig kunt genieten van uw diner.

Zakelijk kerstdiner bij More-Itz

Zakelijk kerstdiner | Bent u overtuigd dat More-Itz de ideal locatie is om deze bijzondere dagen door te brengen? Neem dan nu contact met ons op middels het contactformulier of vraag telefonisch een vrijblijvende offerte aan voor een kerstdiner bij More-Itz.