Zakelijk Kerstdiner

Zodra het einde van het jaar nadert kunnen we vaak maar aan één ding denken: kerst! De kerstdagen draaien onder andere om gezelligheid, geluk en gezondheid. En wat is er leuker dan dit bijzondere moment samen met uw collega’s te vieren tijdens een overheerlijk zakelijk kerstdiner bij More-Itz? Geniet met al uw collega’s van een diner dat met veel zorg is bereid door onze uitstekende koks, terwijl jullie samen terugblikken op het afgelopen jaar. More-Itz biedt u een unieke locatie waar u rond en tijdens de kerstdagen gezamenlijk kunt genieten van de kerstsferen. Bij ons profiteert u van uitstekende service, overheerlijk eten en de prettige ambiance op deze prachtige locatie midden in het Biesbosch. Liever een kerstborrel organiseren? Dat kan ook! Celebrate X-Mas @ More-Itz!


Offerte aanvragen

Omgeving

More-Itz bevindt zich in het Biesbosch in Drimmelen, op een prachtige locatie aan het water. In december is de natuur rondom More-Itz dan ook bijzonder mooi. Geniet van een boswandeling vóór of na uw zakelijk kerstdiner of bewonder de omgeving middels een boot. Ons ervaren personeel staat voor u klaar om van uw zakelijk kerstdiner een onvergetelijke avond te maken. Kijk samen met uw collega’s uit naar het nieuwe jaar, terwijl u geniet van de omgeving. Vier deze bijzonder tijd bij More-Itz!

Kerstdiner voor bedrijven

Bij More-Itz bieden we een unieke locatie waar u met uw collega's kan genieten van een heerlijk kerstdiner. Onze koks weten voor iedereen wat lekkers op tafel te zetten. Ook zorgen we voor een goede sfeer waardoor u volledig kunt genieten van uw diner.

Zakelijk kerstdiner bij More-Itz

Zakelijk kerstdiner | Bent u overtuigd dat More-Itz de ideal locatie is om deze bijzondere dagen door te brengen? Neem dan nu contact met ons op middels het contactformulier of vraag telefonisch een vrijblijvende offerte aan voor een kerstdiner bij More-Itz. 

Laatste update: 26 oktober 2022

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Bokbier en Beaujolais | Feestlocatie Breda | Panoramisch Uitzicht | Teambuilding activiteiten

 

Offerte aanvragen