Reserveren voor een Kerstbrunch nabij Rotterdam? Kijk eens bij More-Itz!

De feestdagen komen er weer aan. De tijd waarin lekker eten en drinken met familie en vrienden centraal staat. Iedereen kijkt uit naar deze tijd van het jaar. Gezellig de kerstboom optuigen en overal hoort u kerstnummers. Een beetje sneeuw maakt het plaatje helemaal compleet. Iedereen wil graag genieten tijdens Kerst maar u wilt zelf niet graag uren in de keuken staan en alle gezelligheid aan tafel missen. Of wat dacht u van die drukte in de supermarkt en alle lange rijen tijdens de kerstinkopen? Kies voor een luxueus kerstdiner of kerstbrunch bij More-Itz en geniet de hele avond van onze culinaire hoogstandjes en gezelligheid. Of wat dacht u van een bedrijfsuitje tijdens of in aanloop naar Kerst? More-Itz is gelegen op een landtong in het natuurpark de Biesbosch en ligt op ongeveer 30 à 40 minuten rijden van Rotterdam vandaan. Dankzij onze toplocatie in de kop van Noord-Brabant, zijn wij gemakkelijk te bereiken vanuit Brabant, Zuid-Holland en Vlaanderen. Dit maakt ons de ideale locatie voor een kerstfeest of kerstdiner.

Bel: 0162682758Reserveren

Kerstborrel, kerstfeest of kerstbrunch organiseren bij More-Itz

Kerstbrunch in Rotterdam

Wilt u het jaar eindigen met een onvergetelijk kerstfeest met het werk inclusief een delicieus kerstdiner of kerstbrunch? Kom genieten van het fantastische uitzicht en de prachtige natuur van de Biesbosch bij More-Itz. U kunt zelfs voorafgaand aan het kerstdiner of kerstbrunch een verfrissende wandeling maken door het natuurgebied. Laat u vervolgens door ons in de watten leggen met de meest overheerlijke gerechten uit onze topkeuken en heerlijke wijnen of andere drankjes. Voor wijnen van excellente kwaliteit bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij laten u intens genieten van een diner of kerstborrel met uw collega's. More-Itz is bij uitstek dé originele en adembenemende locatie voor een kerstborrel waar u met klasse wordt verzorgd.

Een kerstuitje of personeelsuitje tijdens de feestdagen organiseren? Bij More-Itz is het mogelijk!

Wilt u rond Kerst een personeelsuitje organiseren? Dat is geen enkel probleem bij More-Itz! Wij helpen u graag met het organiseren van een onvergetelijk kerstfeest voor het hele bedrijf. Wilt u een korte speech houden voor het kerstfeest of wenst u een goede DJ die er een knalfeest van maakt? Geen probleem. Wij nemen alle zorgen uit handen en verzorgen dit uiteraard graag voor u. Wij hebben al vele malen een personeelsfeest mogen organiseren tijdens Kerst en de reacties waren unaniem lovend te noemen. Onze meer dan 20 kerstbomen, de 11 openbaarden en het Zwitserse chalet zorgen voor een alpine sfeer. Ook voor een teambuilding of teamuitje bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij bieden het leukste uitstapje tijdens Kerst. Kom genieten van bijvoorbeeld Fruits de Mer, kaviaar, oesters of kingcrab in ons sfeervolle restaurant of boek een schitterende boottocht vooraf. In de winter kunt u ook genieten van een mooie tournedos of exclusieve wildgerechten. De mooiste feestdag van het jaar viert u natuurlijk bij ons. Of dit nu een kerstborrel met het bedrijf is of een luxe kerstdiner met de familie, bij ons zit u goed.

Kerstbrunch locatie Rotterdam

De perfecte locatie voor een kerstdiner of kerstborrel

More-Itz is gelegen in Drimmelen, wat op ongeveer 20 a 40 minuten rijden van Rotterdam, Breda, Gorinchem, Dordrecht, Tilburg, Waalwijk, Utrecht, Eindhoven en Den Bosch ligt. Vanuit Antwerpen bereikt u ons binnen 40 minuten. Wist u dat parkeren in de winter gratis is? Er is voldoende plek rondom de jachthaven waar wij aan liggen. Bij ons kijkt u uit over de rivier de Amer, verlengde van de rivier de Maas. U kijkt ook uit op Europa's grootste binnen jachthaven met gracieuze boten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om op deze locatie compleet in stijl een kerstdiner of kerstborrel met het werk te organiseren? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Bel: 0162682758Reserveren

Laatste update: 25 oktober 2022

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Kerstuitje bedrijf | Exclusief wild eten | Locatie eindejaarsborrel

| Zakelijk kerstdiner