KERSTBRUNCH ROTTERDAM: LUXE GENIETEN BIJ MORE ITZ!

De feestdagen zijn een tijd waarin lekker eten en drinken met familie en vrienden centraal staat. Het optuigen van de kerstboom, de kerstmuziek op de achtergrond en de sneeuw die buiten valt maakt het plaatje helemaal compleet. Een kerstdiner brengt naast gezelligheid ook een hoop voorbereiding met zich mee, het zoeken van kerstbrunch recepten, het maken van een kerstmenu en de uren in de keuken zijn geen licht werk. Daarnaast mist u ook nog eens de gezelligheid aan tafel. Of wat dacht u van dew drukte in de supermarkt wanneer u kerstinkopen moet doen?

Bij More Itz nemen wij uw zorgen graag uit handen, kies daarom voor een luxueus kerstdiner of kerstbrunch bij More Itz en geniet de gehele avond van culinaire hoogstandjes, de lekkerste dranken en ongeëvenaarde  gezelligheid. Nieuwsgierig naar hoe we bij More Itz kerst vieren? Lees snel verder!

KERSTMENU kerstdiner ZAKELIJK

More-Itz is gelegen op een landtong in het natuurpark de Biesbosch en ligt op ongeveer 30 à 40 minuten rijden van Rotterdam vandaan. Dankzij onze toplocatie in de kop van Noord-Brabant, zijn wij gemakkelijk te bereiken vanuit Brabant, Zuid-Holland en Vlaanderen. Dit maakt ons de ideale locatie voor een kerstbrunch, kerstfeest of kerstdiner.

KERSTBRUNCH ORGANISEREN

Wilt u het jaar eindigen met een onvergetelijk kerstfeest met vrienden, familie of collega's inclusief een delicieus kerstdiner of kerstbrunch? Kom genieten van het fantastische uitzicht en de prachtige natuur van de Biesbosch bij More Itz. U kunt zelfs voorafgaand aan het kerstdiner of kerstbrunch een verfrissende wandeling maken door het natuurgebied. De locatie van More Itz is van alle gemakken voorzien voor een geslaagd kerstfeest, de alpine sfeer, uitstekende service en de prachtige versiering en verlichting maken More Itz een waar winter wonderland ten opzichte van andere kerstbrunch restaurants. 

Laat u vervolgens door ons in de watten leggen met de meest overheerlijke gerechten uit onze topkeuken en heerlijke wijnen of andere drankjes. Voor wijnen van excellente kwaliteit bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij laten u intens genieten van een diner of kerstborrel met uw collega's. More Itz is bij uitstek dé originele en adembenemende locatie voor een kerstborrel waar u met klasse wordt verzorgd.

Enjoy More!

Zaal huren BIJ MORE ITZ

kerstdiner of kerstborrel locatie

More Itz is gelegen in Drimmelen, wat op ongeveer 20 a 40 minuten rijden van Rotterdam, Breda, Gorinchem, Dordrecht, Tilburg, Waalwijk, Utrecht, Eindhoven en Den Bosch ligt. Vanuit Antwerpen bereikt u ons binnen 40 minuten. Wist u dat parkeren in de winter gratis is? Er is voldoende plek rondom de jachthaven waar wij aan liggen. Bij ons kijkt u uit over de rivier de Amer, verlengde van de rivier de Maas. U kijkt ook uit op Europa's grootste binnen jachthaven met gracieuze boten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om op deze locatie compleet in stijl een kerstdiner of kerstborrel met het vrienden, familie of het werk te organiseren of heeft u ondersteuning nodig bij al uw kerstbrunch ideëen? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee.

Let's celebrate the holidays!

Contact

DIRECT RESERVEREN

Wenst u ook?