Zaal huren voor verjaardagsfeest of bruiloft: unieke feestlocatie More Itz!

Bent u of is iemand in uw omgeving binnenkort jarig en verdient diegene het om in het zonnetje gezet te worden? Of gaat u binnenkort trouwen? Dan is het tijd om een spectaculair feest te organiseren! Bij More Itz bent u voor intieme en grote partijen aan het juiste adres. Onze authentieke feestlocatie in Drimmelen leent zich voor feestelijke bijeenkomsten van verschillende grootten en tijdens ieder seizoen. Wilt u graag een feest organiseren in een periode waarin de temperatuur niet altijd even aangenaam is? Denk dan eens aan een feestzaal huren bij More Itz, binnen in ons luxe restaurant met panoramisch uitzicht over de Brabantse Biesbosch. Of u ontvangt uw gasten tijdens de zomerse maanden bij ons op het buitenterras in Ibiza-stijl en geniet samen van een volledig verzorgde BBQ! Kortom: alles is mogelijk. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

offerte aanvragen

Feestzaal huren

Heeft u dit jaar geen zin in alle stress die bij het organiseren van een feest komt kijken? More Itz neemt dit voor u uit handen! Wij zijn jarenlang experts in het hosten van feesten en partijen, waaronder verjaardagen. Door een zaal te huren voor uw verjaardagsfeest kiest u direct voor een aangename sfeer tijdens het feest. Daarnaast zorgt ons ervaren team voor de lekkerste drankjes en hapjes gedurende de avond. U heeft de ruimte om te genieten van de sfeer en te feesten met vrienden en familie!

More Itz is uw ondersteunende factor bij het organiseren van een geslaagd verjaardagsfeest. Naast dat u een van onze verschillende feestzalen kunt afhuren en bij ons geniet op hoog gastronomisch niveau, bieden wij ook hulp bij het aankleden van de ruimte, het plannen van externe activiteiten, het reserveren van een overnachting in de regio en het boeken van geschikt entertainment zoals DJ's en live artiesten zoals goochelaars, zangers, bands en dansers. Bij More Itz is uw feest gegarandeerd compleet. 

Nieuwsgierig naar de diverse activiteiten die in en rondom de Biesbosch te doen zijn? Ontdek meer op de pagina Biesbosch Activiteiten

ZAAL HUREN VOOR VERJAARDAGSFEEST

Het huren van een zaal wanneer u op zoek bent naar een geschikte feestlocatie, kan een mooie oplossing zijn! De sfeer en ambiance van restaurant en het omliggende uitzicht van More Itz, stralen de perfecte combinatie tussen rust en klasse uit voor verschillende soorten feesten en partijen. Zo is More Itz een uitermate geschikte locatie voor het vieren van een verjaardag, jubilea, trouwfeesten, gender reveal party of condoleance. Wat de gelegenheid ook is, het team van More Itz staat voor u klaar om deze speciale dag tot in de puntjes te verzorgen!

 
ONTDEK MEER OVER...

CONDOLEANCE GENDER REVEAL PARTY trouwlocatie VERJAARDAG LOCATIE

 

Direct een zaal huren voor verjaardagsfeest? Neem dan contact op via de onderstaande knop.

Contact

Catering op topniveau!

De chefs van More Itz zijn experts in het creëren van de lekkerste, unieke fusion gerechten. Zij zorgen ervoor dat op uw speciale dag uw favoriete gerechten geserveerd zullen worden, in een eigentijds jasje. Denk bijvoorbeeld aan een shared dining experience waarna het feest spectaculair zal losbarsten of een walking dinner terwijl de DJ de lekkerste plaatjes draait. Ziet u een diner niet zo zitten en wilt u liever dat de voetjes direct van de vloer gaan? Geen probleem! Ons team brengt de hapjes en drankjes rond over de dansvloer. 

Feestzaal huren Rotterdam, Breda of Dordrecht? Kies voor het complete plaatje bij More Itz!

Itz More!

contact

OFFERTE AANVRAGEN