UITVAART MET CONDOLEANCE

Steeds meer mensen spreken bij hun laatste wens de voorkeur uit om na hun overlijden de uitvaart en condoleances niet in een rouwcentrum te laten plaatsvinden. Zij geven de voorkeur aan een meer positieve omgeving voor hun nabestaanden. Bij More-Itz geven we graag invulling aan deze wens.

Meer informatie

Uitzicht op het water

Uitkijken over het water vanuit de locatie bij More-Itz is een rustgevende manier om iemand te herdenken en sterkte te wensen aan alle nabestaanden. Een panoramaview op de enorme jachthaven en de rustige rivier de Amer. Een mooie plek aan het strand om terug te denken aan de fijne momenten die in het leven zijn geweest. Wellicht had de overledene een sterke relatie met het water. Vanuit een hobby of professioneel. Of is de wens om de nabestaanden bijeen te laten komen in een ruimte met veel licht. Ook liefhebbers van de natuur en de Biesbosch kunnen de voorkeur voor More-Itz uitspreken voor hun laatste afscheid.

More-Itz uitvaart locatie

Bereikbaarheid

More-Itz is een heel goed bereikbare uitvaartlocatie en heeft veel goede parkeermogelijkheden. Het ligt in de nabije omgeving van Made, Breda, Rotterdam, Oosterhout, ’s Hertogenbosch en Dordrecht. Het ligt centraal vlak buiten het Midden Nederland waardoor het zich perfect leent voor een gezelschap uit verschillende plaatsen. Gemakkelijk bereikbaar en toch midden in de prachtige natuur van de Biesbosch, de perfecte plek om op een unieke manier en anders afscheid te nemen.

More-Itz bereikbaarheid uitvaart locatie

Offerte aanvragen:

More-Itz offerte aanvragen uitvaart locatie