FEESTLOCATIE: VERJAARDAG LOCATIE MORE ITZ

Bent u binnenkort jarig, of wordt een dierbare van u een jaartje ouder, en wilt u dit groots vieren? Kies dan voor feestlocatie More Itz! Ons luxe restaurant biedt door de ruime opzet binnen en het grote overdekte terras de perfecte locatie voor een feest van klein tot groot formaat. De combinatie tussen het luxe fusion menu, ons sfeervolle restaurant en de feestelijke ambiance zorgt ervoor dat het verjaardagsfeest door de jarige en genodigden als geslaagd zal worden ervaren. Kwaliteit staat bij More Itz hoog in het vaandel en dit zie je terug aan onze feest locatie. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze verjaardagslocatie? Lees dan snel verder!

CONTACT

FEESTLOCATIE HUREN

Restaurant More Itz is gevestigd in de luxe jachthaven van Drimmelen. Wij beschikken over een ruim opgezet restaurant in Zwitserse chaletstijl en wanneer u ons (overdekte) terras betreedt, waant u zich in een heuse beachclub. Naast het restaurant en terras heeft More Itz verschillende ruimtes beschikbaar die voor feesten en partijen gehuurd kunnen worden. Viert u uw verjaardag liever in intieme sferen met een kleinere club? Dan hebben we ruimtes beschikbaar van tot 16 man en tot 40 man. Wilt u het feest groter aanpakken? Dan is de grote ruimte misschien wel wat voor u, met ruimte waar tot 90 genodigden in kunnen. Heeft u interesse in het afhuren van (een deel van) het restaurant of ons terras? Wij denken graag met u mee! Met vragen over eventuele aankleding, hapjes of verzorging van entertainment staan wij u ook graag bij. 

De feestlocatie van More Itz is goed bereikbaar vanuit diverse grote steden en de nabije omgeving hiervan. Zo leent More Itz zich perfect als feestlocatie Rotterdam, feestlocatie Brabant of voor feestvierders vanuit de verdere randstad en België.

OFFERTE AANVRAGEN

SURPRISE PARTY ORGANISEREN 

Een surprise party organiseren doe je bij More Itz! Soms verdient de jarige het om extra in het zonnetje gezet te worden. Denk dan aan een volledig verzorgde surprise party bij More Itz Drimmelen. Onze feestlocatie biedt mogelijkheden voor diverse type feesten van verschillend formaat. U kan een feestlocatie bij ons afhuren voor een intiem privé feestje of geniet gezamenlijk van een luxe lunch of diner in ons sfeervolle restaurant of op ons terras in Ibiza stijl.  Bent u nog op zoek naar het perfecte surprise verjaardag cadeau? Bekijk dan ook eens onze cadeaubonnen!

CADEAUBON  

OFFERTE AANVRAGEN

Wenst u ook?

Reserveren