PANORAMISCH UITZICHT

Wat is er nou mooier dan een panorama uitzicht over een van de meest bijzondere natuurgebieden van Nederland? More-Itz is al eerder genomineerd voor het mooiste terras aan het water en dit is natuurlijk niet zonder reden! Een groot aandeel in deze nominatie is namelijk het panoramische uitzicht vanaf het, deels overdekte, terras van More-Itz. Van dit uitzicht kunt u ook genieten vanuit ons sfeervolle restaurant - hier hoeft u dus niet buiten voor te zitten. Alles is dus mogelijk bij More-Itz als u wilt genieten van de prachtige omgeving die de Biesbosch is!

ons heerlijke terras met uitzicht

U kunt tot ver in de nazomer op ons buitenterras genieten. Als de zon schijnt kunt u heerlijk uw vitamine D aanvullen bij onze strandtent op een van de loungebanken of zonnebedden. Het terras is van drie kanten omringd door water, waardoor u een koel briesje zult ervaren. U waant zich op een strand! Is het wat te koud hiervoor? Onze heaters en openhaarden op ons terras zullen u warm houden, waardoor het zelfs een heus winterterras wordt wanneer het weer daarom vraagt. Ook is het buitenterras deels overdekt, waardoor u altijd droog of uit de zon zult kunnen zitten! Naast het fantastische panorama uitzicht, twee buitenbarren en een buitenkeuken, zijn er bijna wekelijks evenementen die het bezoek nog meer de moeite waard maken, zoals after workparty’s en optredens van dj’s.

feesten met uitzicht

Bij restaurant More-Itz bent u niet enkel welkom voor een luxe lunch of diner, More-Itz is ook een uitstekende feestlocatie en trouwlocatie! Ook kunt u terecht bij More-Itz voor zakelijke evenementen zoals bijvoorbeeld een personeelsfeest, een 25 jarig jubileum of het huren van een vergaderruimte met een intieme en stijlvolle sfeer. Of het om een familiedag, een studentenfeest, een heidag of zelfs een condoleance gaat: een panoramisch uitzicht maakt een evenement altijd meer de moeite waard. Ons mooie restaurant aan het water zorgt ervoor dat ook kleine aangelegenheden, zoals een moederdag brunch, een kerstlunch of kerstdiner, maar ook zomaar een lunch aan het water, een ware belevenis worden. Met de panorama om u heen zult u zich in ieder geval nooit vervelen! Heb je al zin om iets met ons te organiseren?

Neem contact op

 

Zien we u snel?

We hopen dat u net zo enthousiast bent over het uitzicht op de Biesbosch als wij. Graag verwelkomen wij u snel voor een hapje, een drankje en misschien zelfs een dansje!

Laatste update: 24 oktober 2022

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Teamuitje aan het water | Barbecue organiseren biesbosch | Bijzondere cursuslocatie | Heidag organiseren