LunchEN aan het water bij More-Itz!

Heerlijk wegdromen met een wijntje en een pistoletje gerookte zalm in een adembenemende omgeving, wie wilt dat nu niet? Voor een onvergetelijke lunch aan het water bent u bij More-Itz aan het juiste adres. Met een breed aanbod aan lunchgerechten is er voor ieder wat wils en kunt u genieten van de natuur en de omgeving op ons zonovergoten terras met uitzicht op water. Wij helpen u graag bij het verzorgen van jullie onvergetelijke lunch. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken zodat uw lunch helemaal naar wens verloopt!

Itz More!

Contact Reserveren

lunch aan het water: WAAROM BIJ MORE ITZ?

Een lunch wordt vaak gezien als een belangrijk rustmoment gedurende dag. Dus, waarom zou u er dan niet iets bijzonders van maken? Bij More-Itz wordt uw lunch gegarandeerd een onbeschrijfelijke ervaring! Wij zijn gelegen aan natuurpark de Biesbosch en uitkijkend op de jachthaven en de rivier de Amer. Tijdens het eten aan het water kunt u de mooiste jachten voorbij zien varen vanaf ons terras. Is het geen lekker weer? Dan kunt u bij ons nog steeds genieten van een voortreffelijk uitzicht dankzij onze glazen overkapping.

Op ons zonovergoten terras gelegen aan de jachthaven van Drimmelen kunt u terecht voor allerlei verschillende heerlijke gerechten van de hoogste kwaliteit, en dat in een gezellig restaurant! Van een broodje carpaccio tot een rijk gevuld plateau met oesters en kaviaar. Kortom: wij hebben alles in huis om voor u dé perfecte lunch te verzorgen.

Bekijk menu

LUNCH AAN HET WATER

LUNCH Locatie AAN HET WATER

De locatie van More-Itz is de uitgelezen plek voor een lunch vanwege de prachtige ligging aan het water en het uitzicht op de luxueuze jachten. Daarnaast beschikken wij over een strandje inclusief heerlijke ligbedden, hier kunt u genieten van het zonnetje.

More-Itz is gelegen in Brabant in het plaatsje Drimmelen bij het natuurgebied de Biesbosch. Vanuit Dordrecht, Rotterdam, Breda, Antwerpen, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Gorinchem zijn wij binnen 20 à 40 minuten goed bereikbaar. Ook vanuit België zijn we een uitstekende locatie om heerlijk te genieten van een lunch aan het water. U kunt contact met ons opnemen om al uw wensen te bespreken of reserveer meteen zodat u verzekerd bent van uw plekje aan het water.

DIRECT RESERVEREN

 Enjoy More!

lunchen aan het water brabant