Dineren in een restaurant aan het water in Brabant? Kom naar More-Itz!

More-Itz is gevestigd op een landtong in het natuurgebied de Biesbosch in het Brabantse Drimmelen. Drie jaar geleden opende More-Itz haar deuren op deze toplocatie. Wij zijn niet zomaar een restaurant, maar een luxe experience. Wij zijn het mooiste restaurant aan het water dat u ooit heeft gezien. Het is niet zomaar een restaurant want buiten aan het strand krijgt u het gevoel dat u bij een luxe strandtent in Ibiza bent. Ons parelwitte strand en de witte strandbedden zorgen voor een luxe sfeer. Brasserie More-Itz heeft een uitgebreide keuken waarbij we koken met de meest verse producten van de hoogste kwaliteit. Zowel ’s zomers als ’s winters staat onze excellente keuken voor u klaar om de meest verrukkelijke gerechten te bereiden van verse kwaliteitsproducten. Denk aan Fruits de Mer, oesters, kreeft, kaviaar en malse tournedos. Wilt u romantisch dineren in de mooiste brasserie van Brabant? Kom naar More-Itz en laat u verbazen.

Bel: 0162682758Reserveren

Geniet van een candle light diner aan het strand

Restaurant met terras aan het water

Bij brasserie More-Itz kunt u met uw partner genieten van een adembenemende zonsondergang en een candle light diner. Stelt u het zich eens voor, een tafeltje op het parelwitte zand, met mooi uitzicht en een tafel gedekt compleet in stijl. Romantischer kan haast niet. Ons restaurant met het mooiste terras heeft tafeltjes in de zon of in de schaduw. De sfeer is heel relaxed, zodat u heerlijk kunt vertoeven aan het water met een prachtig uitzicht. Wij zorgen voor de meest heerlijke kwaliteitsgerechten uit de beste keuken zodat u met kaarslicht kunt genieten van een excellent diner en elkaar.

Romantisch dineren ter ere van Valentijn

Buiten dineren in februari lijkt misschien wat koud, maar ons terras beschikt over buiten haarden en heaters. Deze heaters staan uiteraard aan in de wintermaanden, maar u kunt natuurlijk ook binnen dineren bij de openhaard. Tijdens Valentijn serveren wij een speciaal Valentijnsdiner met verse producten van de beste kwaliteit. Wij zorgen voor een prachtige gedekte tafel voor jullie twee. Tijdens het Valentine dinner krijgt u de beste wijnen geschonken uit onze wijnkelder, die wij ieder jaar zorgvuldig uitkiezen. Romantisch dineren ten top! Laat ons u en uw partner volledig in de watten leggen en reserveer snel een tafel. Een romantisch diner voor twee om niet snel te vergeten. Kom genieten van een mooi Valentijnsmenu voor twee. Itz More!

Waar kunt u het restaurant met het mooiste terras vinden?

Wild gerecht met lam

Gelegen in het natuurpark de Biesbosch, en slechts 20 a 40 minuten rijden van steden als Breda, Rotterdam, Waalwijk, Den Bosch, Tilburg, Dordrecht, Utrecht, Eindhoven en Gorinchem. Vanuit Zuid-Holland bereikt u ons erg snel en zelfs als u uit Antwerpen komt, bent u binnen 40 minuten gearriveerd bij ons geweldige restaurant. Wij ontvangen erg veel Belgische gasten, omdat Drimmelen precies tussen Rotterdam, Antwerpen, Amsterdam en Brussel ligt. Parkeren bij More-Itz is gratis in de winter. Wij beschikken over 2 parkings en halen u graag op met ons golfkarretje als 4 à 5 minuten te ver lopen is voor u.