Heidag organiseren: wat zijn de voordelen?

Veel bedrijven zijn op zoek naar een inspirerende en effectieve manier om een team samen te brengen en samen op nieuwe ideeën te komen. Een heidag of heisessie is hier een perfect voorbeeld van. Een heidag is een sessie met het team van een bedrijf, vaak vindt deze sessie plaats op een externe locatie. Deze locatie straalt rust uit en geeft weinig prikkels zodat iedereen die deelneemt ruimte heeft voor rust, creativiteit en om geïnspireerd te raken. Tijdens zo'n sessie wordt er veelal vergaderd, trainingen gegeven en wordt er geluisterd naar seminars. 

Bij More Itz zijn we expert in het hosten van een heidag. Onze rustgevende locatie midden in de Brabantse Biesbosch leent zich perfect voor een inspirerende dag vol creativiteit, inspirerende brainstormsessies en het vaststellen van nieuwe doelen. De mogelijkheden bij More Itz zijn eindeloos! Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Contact

Wat zijn de voordelen van een heisessie?

Een heisessie biedt de mogelijkheid om ononderbroken de focus te leggen op business development en teambuilding. Samen met het team stapt u uit de dagelijkse sleur en komt u samen om verschillende inspirerende en leuke activiteiten te doen! Naast dat een heidag ruimte voor creativiteit geeft en de mogelijkheid geeft om nieuwe ideeën uit te werken, kan het ook een pittige dag zijn. In sommige gevallen komen er ook struikelblokken op tafel die door het team worden beleefd, tijdens de sessie worden dan ook knopen doorgehakt. Hoewel sommige beslissingen lastig zijn om te maken, komt u aan het einde van deze dag tot een oplossing waar het gehele team samen aan heeft gewerkt. Door interne of externe vraagstukken samen te behandelen zal dit het team samenbrengen, een positief effect hebben op de onderlinge relaties binnen het team en hun loyaliteit naar het bedrijf toe. 

Heidag met overnachting

Wanneer uw bedrijf gevestigd is over het gehele land is het misschien prettig om overnachting te bieden aan het team. Bij More Itz denken we graag met u mee, wij hebben daarom ook een goede relatie met verschillende hotels in de nabije omgeving. Zo kan u van de heidag ook een teambuilding weekend maken: op dag één wordt gebrainstormd en overlegd in de vorm van een heisessie, op dag twee geniet u samen met het gehele team van verschillende activiteiten die in de Biesbosch te beleven zijn. Denk bijvoorbeeld aan een boottocht door de Biesbosch, een mooie wandeltocht of verschillende soorten watersport. 

Bent u al geïnspireerd geraakt? Vraag dan een offerte aan via het onderstaande formulier. Wij hopen u snel te zien bij More Itz!

Itz more!

OFFERTE AANVRAGEN