Op zoek naar de beste locatie om een barbecue te organiseren in de Biesbosch?

Bent u aangewezen om dit jaar een personeelsbarbecue te organiseren en bent u op zoek naar een toplocatie hiervoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons mondaine strandpaviljoen, waar het u aan niets zal ontbreken, is gevestigd in Brabant, op een landtong in Nationaal Park De Biesbosch met uitzicht op de grootste binnen jachthaven van Europa en rivier de Amer, verlengde van rivier de Maas. U waant zich bij More-Itz als het ware in het luxueuze Saint-Tropez. Wij bieden een 360 graden feest en hier kunt u 365 dagen per jaar terecht voor originele en onvergetelijke personeelsfeesten. Collega's zullen nog lang over dit feest napraten. De toplocatie biedt ook de mogelijkheid om diverse groepsactiviteiten te organiseren of te overnachten. Sky is the limit bij More-Itz.

Bel: 0162682758  Reserveren

Barbecue organiseren Biesbosch

Combineer het barbecue organiseren met groepsactiviteiten in De Biesbosch

Een personeelsfeest is pas echt compleet met een spetterende groepsactiviteit. More-Itz, itz more zeggen we vaak. Dankzij onze toplocatie aan het water kunnen wij activiteiten zoals waterskiën, kanoën, wakeboarden of zelfs flyboarden aanbieden. Gaat uw voorkeur uit naar het water, de Biesbosch, per boot verkennen? Dat kan bij ons per rondvaartboot, rib boot of sloep. Dit doen wij in samenwerking met andere partijen. Geniet na deze wateractiviteiten van een welverdiende personeels BBQ. Wij bieden niet alleen groepsactiviteiten op het water, maar ook op het droge. Denk aan stadswandelingen, Haka dans, yoga workshops, Bubble Ball, escaperoom, kookworkshops, Tuk Tuk en een scooter challenge. Het programma kan volledig naar uw wensen worden afgestemd. Niets is onmogelijk voor ons.

wij zorgen voor alles

Voor uw personeelsbarbecue wilt u natuurlijk compleet ontzorgd worden. Wij verzorgen de BBQ en zorgen voor dikke entrecotes, mooie zalmen, heerlijke huisgemaakte salades en sauzen en bijvoorbeeld Frans stokbrood. De barbecue organiseren wij tot in de kleinste details. Wilt u ’s avonds nog een feest organiseren na de BBQ? Wij kunnen zorgen voor Dj’s, geluidsinstallaties en alle apparatuur. Kortom, wij hebben alles in huis om een overweldigend feest te organiseren. Wilt u na het feest in de buurt overnachten? U heeft zelfs de mogelijkheid om te overnachten in ons partner hotel dat op 5 minuten afstand is gelegen.

bbq organiseren biesbosch

Locatie & bereikbaarheid

More-Itz is centraal gelegen en erg goed bereikbaar. Vanuit steden als Dordrecht, Breda, Rotterdam, Tilburg, Waalwijk, Gorinchem, Eindhoven, Utrecht en Den Bosch bereikt u ons binnen 20 a 40 minuten. Zelfs vanuit Antwerpen zijn wij qua bereikbaarheid de ideale locatie om een BBQ te organiseren voor het personeel. Onze adembenemende locatie is gelegen in en aan het water in de fraaie natuur van de Biesbosch. Wij vernemen graag al uw wensen en helpen u graag met het organiseren van uw luxueuze personeels BBQ.

Bel: 0162682758  Reserveren

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Origineel bedrijfsfeest | Panoramisch Uitzicht | Familiedag met overnachtingBuiten vergaderen