Organiseer een origineel bedrijfsfeest bij More-Itz

Bent u op zoek naar een toplocatie voor een bedrijfsfeest? Zoek niet verder. More-Itz kan u alles bieden wat u nodig heeft om een spectaculair bedrijfsfeest te organiseren. More-Itz is centraal gelegen in de kop van Noord-Brabant en daardoor gemakkelijk bereikbaar vanuit de Randstad, Brabant, Vlaanderen en Zuid-Holland. Zelfs partijen uit de Benelux weten ons te bereiken omdat wij precies tussen Antwerpen, Rotterdam, Brussel en Amsterdam zijn gelegen. Wij zijn omringd door mooie wateren en bieden allerlei spetterende activiteiten voor een bedrijfsfeest.

Bel: 0162682758Reserveren

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSFEEST BEGINT BIJ EEN GROEPSACTIVITEIT

Wilt u extra uitpakken met het bedrijfsfeest en moet het een bucketlistwaardige activiteit zijn? Geen punt voor ons! Uitpakken is wat wij graag doen. The sky is the limit! Organiseer een leuke activiteit zoals fly- of wakeboarden, kanoën of waterskiën. U kunt ook de wateren van het natuurpark de Biesbosch verkennen per rib boot, sloep of rondvaartboot. Wij werken samen met exclusieve partners om dit mogelijk te maken. Niets is onmogelijk voor ons. Liever een activiteit op het droge? Wij helpen u met het organiseren van een wandeling door het pittoreske Heusden, of een ander origineel bedrijfsfeest idee. Wilt u bij terugkomst van de activiteit ook een BBQ bij het bedrijfsfeest organiseren? Zelfs dat is mogelijk. Onze topkeuken zorgt ervoor dat er een uitmuntende BBQ klaar staat, compleet verzorgd met malse tournedos, de mooiste zalmen, prachtige salades en knapperig brood.

Dansvloer bedrijfsfeest

bedrijfsfeest eten

LUXE BEDRIJFSBARBECUE

Een barbecue organiseren is altijd een heel karwei. U moet zorgen voor het eten en drinken en zelf alles telkens in de gaten houden. Wij ontnemen graag al uw zorgen, zodat u kunt genieten van het bedrijfsfeest. Wij zorgen ervoor dat de BBQ tot in de puntjes verzorgd is en alle gasten tevreden zijn over de bedrijfs BBQ. Een luxe barbecue waar nog lang over nagepraat zal worden.

OVERNACHTEN OP LOCATIE NA HET BEDRIJFSFEEST

Wat als het feest tot laat duurt? Dan wilt u dat er een mogelijkheid is om te overnachten op locatie. Geen probleem, overnachten kan in ons partner hotel. Het hotel biedt 65 tweepersoonskamers en wij reiken vaak fietsen uit zodat het nog leuker is om hierheen te gaan.

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN

Omdat bij een bedrijfsfeest werknemers uit het hele land kunnen komen, heeft u een centrale toplocatie nodig voor het bedrijfsfeest. Wij zijn te bereiken binnen 20 a 40 minuten vanuit steden zoals Breda, Tilburg, Den Bosch, Gorinchem, Dordrecht, Waalwijk, Utrecht, Eindhoven en Antwerpen. Hierdoor is More-Itz ook een ideale plek voor partijen uit Vlaanderen. Parkeren kan gemakkelijk op de grote parking aan het begin van de jachthaven. Van daaruit is het slechts 5 minuten lopen naar onze locatie. Wij kunnen u ook oppikken met onze golfkarretjes. Wilt u een bedrijfsfeest organiseren bij More-Itz?

Bel: 0162682758Reserveren

Bedrijfstfeest bij more-itz