Flyboarden Brabant

Fly-wat? Flyboarden Brabant! De woorden zeggen het al, vliegen op een board in het mooie Brabant. Grote kans dat jij nog nooit op een flyboard hebt gestaan. Dit is ook niet zo gek. Flyboarden is namelijk de nieuwste rage binnen de Nederlandse watersport. Bij flyboarden zit je vast aan een board met daaronder een slang die je dankzij twee waterstralen omhoog drukt. Het is een spectaculaire watersport waarbij de ‘vlieger’ zich als een vogel in de lucht waant. Zie je jezelf al vliegen bij More-Itz?

Flyboarden is hip!

Zeker als je een indrukwekkend uitzicht hebt. En geloof ons, die heb je! Mits je natuurlijk van de grond komt. In dit geval, water. Flyboarden is ook zeker geschikt als groepsuitje. Heerlijk een drankje doen en genieten van de acrobatische flyboardkunsten van uw vriend of collega.   


Flyboarden heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen en is één van de snelst groeiende wateractiviteiten in Nederland. Vanzelfsprekend, want het levert veel pret. Het is een unieke belevenis die je ervaren moet hebben. Flyboarden is in vergelijking met andere watersporten makkelijk om te leren. Dus wil je een origineel groepsuitje organiseren? Kom dan flyboarden. Maak sensationele duikvluchten en voel de adrenaline door je lichaam gieren. Vlieg letterlijk waar je heen wilt en voel de kracht van het water die jij onder controle hebt!


Het leuke aan flyboarden is dat het door iedereen beoefend kan worden. Echt waar. Zelfs je beste vriendin die alle soorten sporten het liefst ontwijkt gaat dit uitje geweldig vinden! De meeste mensen zijn in staat om vrijwel direct zelfstanding een flybord te besturen. Ervaar op 12 meter hoogte dé ultieme vrijheid. Vereisten? Zelfvertrouwen en heel veel plezier! Ja, een zwemdiploma is misschien ook wel handig.

Ready?

Flyboarden Brabant | Kan je niet wachten? Sta je te popelen om het water op te gaan? Neem dan snel contact op! Voor vriendengroepen van klein tot groot kunnen wij een compleet verzorgd arrangement aanbieden. Kom je met 4 of meer personen? Laat het ons weten! Ook voor een onvergetelijk bedrijfsuitje met alle collega’s kunnen wij u verschillende arrangementen aanbieden.

Offerte aanvragen