Een familiedag met overnachting organiseren? Wij helpen u graag!

Elk jaar is het weer feest: de familiedag staat op de planning! Een familiedag organiseren is anders dan andere groepsactiviteiten. Het moet passen bij zowel jong als oud. Bent u dit jaar aangesteld om de jaarlijkse familiedag te organiseren? Leuk, maar waar moet u beginnen? U kent uw familie het beste, dus wij willen graag samen met u een perfect programma samenstellen. Wij nemen graag het werk uit handen en zorgen voor een geslaagde invulling van de dag. More-Itz is gelegen in het noorden van Brabant, aan het natuurpark de Biesbosch, op de grens met Zuid-Holland en Brabant. Bij ons kijkt u uit over Europa’s grootste binnen jachthaven en rivier de Amer. Dankzij deze toplocatie aan het water kunnen wij spetterende activiteiten op het water aanbieden. Natuurlijk bieden wij ook leuke familiedag activiteiten op het droge aan. Wilt u graag de mogelijkheid hebben om een overnachting in de buurt van de familiedag te boeken? Geen zorgen, in onze straat is een Bed & Breakfast. Hier kunt u na afloop van de familiedag overnachten. Tevens beschikken wij over een hotelaccommodatie met 65 tweepersoonskamers op 5 minuten afstand.

Bel: 0162682758Reserveren

Mogelijkheden voor een familiedag

Wilt u een fantastisch familie uitstapje organiseren? Bij More-Itz bieden we leuke mogelijkheden voor een onvergetelijke familiedag! Bij ons kunt u ontspannen, recreëren en dineren. Ga heerlijk varen in een sloep over de wateren van de Biesbosch, of geniet van een compleet verzorgde barbecue op het gereserveerde terras. Wij bieden ontzettend veel mogelijkheden. Er is zelfs een aparte ruimte te huur voor familiebijeenkomsten waar u tot 200 personen kunt ontvangen. Aangrenzend aan deze ruimte is een terras waar u een kookworkshop kunt organiseren of een cursus cocktailshaken. Een wijnproeverij is ook een fantastische activiteit om met de familie te beleven. Wij schenken u onze fijne en excellente wijnen uit onze wijnkelder.

More-Itz biedt veel opties om spelletjes te doen met de familie. Wat dacht u van hersens kraken in de More-Itz escape room of een sportieve activiteit zoals wakeboarden? Niet iedereen wil het water op natuurlijk, maar vanaf ons panoramazicht kunnen opa en oma de kleinkinderen op het water prima zien. Tevens kijken ze uit over de jachthaven van Drimmelen waar ze in een luxe ambiance kunnen ontspannen

Bereikbaarheid van More-Itz

Omdat familie van heinde en verre kan komen, is het prettig als de familiedag wordt georganiseerd op een locatie die redelijk centraal in Nederland ligt. More-Itz is gemakkelijk te bereiken vanuit Zuid-Holland, Brabant en het Vlaamse gewest. Vanuit steden als Breda, Rotterdam, Gorinchem, Dordrecht, Tilburg, Den Bosch, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen en Waalwijk bereikt u ons binnen 20 a 40 minuten. Parkeren kan in de omgeving van de jachthaven en daar is altijd voldoende gelegenheid. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een familie uitstapje.

Bel: 0162682758Reserveren

familiedag bij more itz op locatie

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Herfstuitjes | Mooiste wintersportchalet van Zuid-Holland | Groepsuitje | Panoramisch Uitzicht