Kom genieten met uw moeder van een Moederdag brunch bij More-Itz

Wilt u uw moeder graag in de watten leggen en verrassen met iets speciaals tijdens Moederdag? Kom samen, of met het hele gezin, genieten van een heerlijke Moederdag brunch op onze toplocatie. Wij serveren gerechten van de beste kwaliteit waar u geen genoeg van kunt krijgen. Uw moeder wordt bij ons compleet in het zonnetje gezet. Om 11:30 uur ontvangen wij u met een glas bubbels. Tijdens de brunch serveren wij een 4 gangen moederdagmenu, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de overheerlijke gerechten van onze à la carte kaart.

Bel: 0162682758Reserveren Moederdag brunch

Vaderdag brunch reserveren

Nadat de moeders in mei in de watten zijn gelegd, is het nu de beurt aan de vaders. Wilt u uw vader in het zonnetje zetten tijdens Vaderdag? Kom dan op deze dag met de hele familie genieten van een luxe Vaderdag brunch bij More-Itz. Dit is een unieke ervaring! Hier beleeft u de zonnige sfeer van een strandtent op Ibiza en het comfort van een Zwitsers skichalet in één. Gelegen in Nationaal Park de Biesbosch, waardoor u kunt genieten van een waanzinnig uitzicht. Bij mooi weer is het dus mogelijk om buiten te genieten van de Vaderdag brunch. Kies bij koeler weer voor de verwarmde overdekte serre of ga heerlijk genieten bij een van de openhaarden.

More-Itz is ook beschikbaar voor een Paasbrunch, Paaslunch of Paasdiner

Heeft u al bedacht wat u met Pasen op tafel zet of heeft u geen tijd en zin om hierover na te denken? Kom op 1ste of 2de Paasdag genieten met de familie van bijvoorbeeld een Paasbrunch bij More-Itz zoals u nog nooit ervaren heeft. Onze topchefs serveren hartige en zoete gerechten, allemaal tegelijk of in gangen. Uiteraard koken wij met de meest verse seizoensproducten en houden wij rekening met speciale dieetwensen of allergieën. Reserveer op tijd uw Paasbrunch, lunch of diner. Wij heten u ook van harte welkom voor een Paasdiner. Vanaf 17:00 kunt u ontvangen worden door ons team om vervolgens te genieten van onze prestigieuze kwaliteitsgerechten.

Het mooiste strandpaviljoen

Reserveren voor de Moederdag brunch en bereikbaarheid

Zorg dat u op tijd reserveert voor de Moederdag brunch. U kunt reserveren via de website of bel 0162 682 758 en reserveer telefonisch. Als u komt vanuit Tilburg, Den Bosch, Dordrecht, Breda, Gorinchem, Waalwijk, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven of Antwerpen, kunt u ons binnen 20 à 40 minuten bereiken. Wij zijn gelegen in de kop van Noord-Brabant, waardoor wij erg gemakkelijk te bereiken zijn vanuit Zuid-Holland, Brabant en onze Vlaamse vrienden. Bij ons kunt u ook gemakkelijk parkeren in de omgeving van de jachthaven. Indien gewenst pikken wij u op met ons golfkarretje.

Laatste update: 24 oktober 2022

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Lunchen aan het water | Bijzonder uiteten in Brabant | Panoramisch Uitzicht | Mooiste wintersportchalet van Zuid-Holland | Bokbier en Beaujolais