Kom genieten met uw moeder van een Moederdag brunch bij More-Itz

Wilt u uw moeder graag in de watten leggen en verrassen met iets speciaals tijdens Moederdag? Kom samen, of met het hele gezin, genieten van een heerlijke Moederdag brunch op onze toplocatie. Wij serveren gerechten van de beste kwaliteit waar u geen genoeg van kunt krijgen. Uw moeder wordt bij ons compleet in het zonnetje gezet. Om 11:30 uur ontvangen wij u met een glas bubbels. Tijdens de brunch serveren wij een 4 gangen moederdagmenu, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de overheerlijke gerechten van onze à la carte kaart.

Bel: 0162682758Reserveren 

Top locatie en heerlijk eten

More-Itz is dé perfecte locatie voor een onvergetelijke Moederdag brunch, waar heerlijk eten en een gezellige sfeer samenkomen. Met een uitgebreid assortiment aan culinaire hoogstandjes en een prachtig uitzicht op het water, biedt More-Itz een unieke ervaring voor u en uw moeder. Laat haar verwennen met smakelijke gerechten bereid met verse ingrediënten, terwijl jullie samen genieten van quality time in een ontspannen omgeving. Of het nu gaat om hartige lekkernijen of zoete verleidingen, het menu van More-Itz zal zeker aan al haar culinaire wensen voldoen. Laat Moederdag dit jaar een onvergetelijke herinnering worden bij More-Itz!

Moederdag brunch

Het mooiste strandpaviljoen

Reserveren voor de Moederdag brunch en bereikbaarheid

Zorg dat u op tijd reserveerd voor de Moederdag brunch. U kunt reserveren via de website of bel 0162 682 758 en reserveer telefonisch. Als u komt vanuit Tilburg, Den Bosch, Dordrecht, Breda, Gorinchem, Waalwijk, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven of Antwerpen, kunt u ons binnen 20 à 40 minuten bereiken. Wij zijn gelegen in de kop van Noord-Brabant, waardoor wij erg gemakkelijk te bereiken zijn vanuit Zuid-Holland, Brabant en onze Vlaamse vrienden. Bij ons kunt u ook gemakkelijk parkeren in de omgeving van de jachthaven. Indien gewenst pikken wij u op met ons golfkarretje.

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Lunchen aan het water | Bijzonder uiteten in Brabant | Panoramisch Uitzicht | Mooiste wintersportchalet van Zuid-Holland | Bokbier en Beaujolais

Wenst u ook?