Wilt u bijzonder uiteten in Brabant? Kom naar More-Itz!

Bent u opzoek naar een restaurant waar u heerlijk kunt dineren in een bijzondere omgeving? Dan bent u bij More-Itz aan het juiste adres. Ons restaurant is namelijk één van de meest bijzondere restaurants die Brabant kent. More-Itz is gevestigd op een landtong in natuurpark de Biesbosch. Gelegen in het Brabantse Drimmelen. Bij onze brasserie heeft u aan drie zijdes uitzicht op het water en een prachtige haven met luxe jachten. Naast deze bijzondere locatie bieden wij ook de heerlijkste gerechten van de hoogste kwaliteit. Wat dacht u van kalfstournedos, Australische grain fed entrecôte of een overheerlijk plateau Fruits de mer met verschillende soorten zeevruchten? Bij More-Itz kan het allemaal. Kunt u ook niet wachten om bijzonder uiteten in Brabant te gaan? More-Itz biedt u een totaalpakket.

Reserveer hier

De perfecte locatie voor bijzonder uiteten in Brabant

Onze locatie is vrij bijzonder. More-Itz is gelegen op een prachtige locatie omgeven door water en een privé strandje, tegenover het mooiste natuurgebied van Nederland, de Biesbosch. En daarnaast is ons restaurant gelegen in de grootste jachthaven van Europa. More-Itz is goed te bereiken vanuit Rotterdam, Breda, Werkendam, Oosterhout, Tilburg, Utrecht, Eindhoven en Den-Bosch. Vanaf deze locaties bent u binnen 20-40 minuten bij More-Itz in Drimmelen!

Bijzondere faciliteiten van ons restaurant

Wij bieden verschillende faciliteiten aan om u een bijzondere middag, avond of dag te bezorgen. Ons restaurant heeft aan 3 zijdes een panorama uitzicht. Wij beschikken over verschillende zalen die u kunt huren tijdens feesten en partijen. Ook is het mogelijk om een zaal te huren voor condoleances of zakelijke aangelegenheden. Wij hebben verschillende zalen die geschikt zijn voor ongeveer 200 personen. Onze ruimtes zijn niet alleen uniek door de ligging en het fantastische uitzicht. Ook het Zwitserse pand, de luxe uitstraling, het trouwprieel, de buitenkeuken en de buitenbar waar wij over beschikken onderscheiden ons van vele andere horecagelegenheden. Daarnaast biedt More-Itz ook overnachtingsmogelijkheden aan. Wij werken exclusief samen met zorgvuldig gekozen partners die aan elke wens kunnen voldoen. Onze partners bieden een zeer breed assortiment aan mogelijkheden. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een intiem bed and breakfast of liever een luxueus hotel.