Status COVID-19: Meer informatie, klik hier.

Feestlocatie in Brabant

Bent u op zoek naar een mooie feestlocatie in Brabant? Zoek dan niet verder dan More-Itz.
Onze locatie is geschikt voor de viering van een 25-jarig huwelijk, jubileum, bijzondere verjaardag, vrijgezellenfeest of familiereünie. Tijdens uw feest brengen we telkens lekkere versnaperingen langs, zodat uw gasten lekker kunnen genieten van elkaar.

Reserveer daarom vandaag nog!


Check voor beschikbaarheid

Top locatie voor uw feest

Ons mooie pand light aan het water, wat ervoor zorgt dat er altijd een mooi uitzicht is om van te genieten. Ook vind u bij ons de grootste binnen jachthaven van Europa. De schepen die hier gelegen zijn, zijn werkelijk schitterend. Ook is ons pand volledig in Zwitserse stijl ingericht met veel hout en leer accenten.

feestlocatie Drimmelen
feestruimte Drimmelen

Bijzondere feestlocatie

Dit alles maakt van More-Itz een mooie feestlocatie. U zal uw ogen uitkijken en genieten van alle mooie uitzichten van de Biesbosch en de jachthaven. Alle ruimtes zijn geschikt voor ongeveer 200 man en bieden hierdoor voldoende ruimte om iedereen uit te nodigen. Wilt u liever een privéfeest geven? Ook dat kan. Daarnaast is het ook mogelijk om lekkere gerechten te laten bereiden door onze koks zodat u en uw gasten met een goed gevulde buik weer verder kunnen genieten van het feest. Ook hebben we een ruime wijn en bierkaart, waardoor er vast en zeker iets lekkers tussenzin voor iedereen. Alles om voor een topfeest te zorgen.

Neem vrijblijvend contact op

feestruimte Drimmelen

Unieke locatie voor een themafeest

Het maakt niet uit wat het thema van het feest is, wij weten er iets moois van te maken. Wij zorgen ervoor dat alle ruimtes goed en mooi ingericht worden en perfect aansluiten bij het thema. Dit alles om ervoor te zorgen dat u en uw gasten een onvergetelijk feest hebben.

feestplek
feest met diner

Voorzien van alle gemakken

Wilt u muziek op uw feest hebben? Wij kennen enkele goede dj’s die ervoor kunnen zorgen dat u niet stil kan blijven zitten. Regelt u zelf een dj? Dan hebben wij goede geluidsinstallaties die we aan kunnen sluiten om voor een onvergetelijke avond te zorgen. Ook hebben we genoeg parkeerplaatsen rondom ons pand om ervoor te zorgen dat iedereen zijn auto kwijt kan.

feest met diner

Goed bereikbare locatie

Onze unieke feestlocatie is goed bereikbaar omdat we tussen enkele provincies inliggen. Dit zorgt ervoor dat de gemiddelde reistijd ongeveer 20-40 minuten zal bedragen. Ook voor mensen uit België zijn we goed bereikbaar met de auto.

golfkarretje
feestlocatie met bier en wijn

Overnachtingsmogelijkheden

Als u na het feest nog langer in het mooie Drimmelen wilt blijven, dan kan dat. Onze partners helpen u graag verder met het vinden van de beste overnachtingsplek. Wilt u een van onze feestlocaties boeken? Neem dan direct contact met ons op.

Lees meer over privé overnachtingen

feestlocatie met bier en wijn

Offerte aanvragen