Feestlocatie in Brabant

Bent u op zoek naar een mooie feestlocatie in Brabant? Zoek dan niet verder dan More-Itz.
Onze locatie is geschikt voor de viering van een 25-jarig huwelijk, jubileum, bijzondere verjaardag, vrijgezellenfeest of familiereünie. Tijdens uw feest brengen we telkens lekkere versnaperingen langs, zodat uw gasten lekker kunnen genieten van elkaar.

Reserveer daarom vandaag nog!

Check voor beschikbaarheid

Top locatie voor uw feest

Ons mooie pand light aan het water, wat ervoor zorgt dat er altijd een mooi uitzicht is om van te genieten. Ook vind u bij ons de grootste binnen jachthaven van Europa. De schepen die hier gelegen zijn, zijn werkelijk schitterend. Ook is ons pand volledig in Zwitserse stijl ingericht met veel hout en leer accenten.

Unieke locatie voor een themafeest

Het maakt niet uit wat het thema van het feest is, wij weten er iets moois van te maken. Wij zorgen ervoor dat alle ruimtes goed en mooi ingericht worden en perfect aansluiten bij het thema. Dit alles om ervoor te zorgen dat u en uw gasten een onvergetelijk feest hebben.

Goed bereikbare locatie

Onze unieke feestlocatie is goed bereikbaar omdat we tussen enkele provincies inliggen. Dit zorgt ervoor dat de gemiddelde reistijd ongeveer 20-40 minuten zal bedragen. Ook voor mensen uit België zijn we goed bereikbaar met de auto.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen