Proef bokbier en beaujolais, ook bij More-Itz

In de zomer kunt u bij More-Itz genieten van luxe zomerse gerechten, zoals kreeft, fruits de mer, kaviaar en krab. In de winter verruilen we deze gerechten voor luxe wildgerechten, zoals hertenbiefstuk, wildstoofpotjes, parelhoen, konijn of patrijs. Truffelliefhebber? Ook dit hebben wij op onze winterkaart staan. Combineer deze heerlijke gerechten met een wildwijn, die aansluit bij het wild eten. Heeft u een bierpassie? Bij More-Itz brouwen we zelfs ons eigen bier, genaamd More-Itz pils. In de herfst hebben wij bockbier op de kaart. Bokbier is vooral populair in het najaar en heeft een wat droge afdronk met een nootachtige smaak. Daarnaast is het de derde donderdag van november de dag van de Beaujolais primeur. Op deze dag wordt de Beaujolais op de markt gepresenteerd. Kom bokbier en Beaujolais proeven bij More-Itz. Ons restaurant, dat lijkt op een Zwitsers chalet als u binnenstapt, geeft u onmiddellijk een heel winters en gezellig gevoel. Iets wat u nog nooit heeft gezien in Nederland.

Bel: 0162682758  Reserveren

Proef bokbier bij More-Itz

Houdt u van een bokbierfestival en proeft u graag verschillende bokbieren? Dan komt u bij More-Itz niets tekort. Wij hebben verschillende bokbieren in huis, speciaal voor de opening van het herfstbockbeerseizoen. Bok is voor het bier wat de Beaujolais Nouveau is voor de wijn, een afsluiter van het zomerseizoen en een opener van het nieuwe seizoen. Proef verschillende amberkleurige herfstbieren met een bijpassend gerecht of culinaire borrelhapjes. Degustatie van bokbieren kan dus op onze toplocatie. Geniet van een ontspannen degustatie in de Biesbosch en strijk neer in onze heerlijke fauteuils bij de openhaard. Onze locatie is ook ideaal voor wanneer u buiten een boswandeling wilt maken. De verkleurende bladeren van het herfstseizoen zullen u betoveren. U kunt ook op ons terras neerstrijken, wat in de winter verwarmd wordt door heaters.

Bokbier en Beaujolais bij more itz heerlijk