Proef bokbier en beaujolais, ook bij More-Itz

In de zomer kunt u bij More-Itz genieten van luxe zomerse gerechten, zoals kreeft, fruits de mer, kaviaar en krab. In de winter verruilen we deze gerechten voor luxe wildgerechten, zoals hertenbiefstuk, wildstoofpotjes, parelhoen, konijn of patrijs. Truffelliefhebber? Ook dit hebben wij op onze winterkaart staan. Combineer deze heerlijke gerechten met een wildwijn, die aansluit bij het wild eten. Heeft u een bierpassie? Bij More-Itz brouwen we zelfs ons eigen bier, genaamd More-Itz pils. In de herfst hebben wij bockbier op de kaart. Bokbier is vooral populair in het najaar en heeft een wat droge afdronk met een nootachtige smaak. Daarnaast is het de derde donderdag van november de dag van de Beaujolais primeur. Op deze dag wordt de Beaujolais op de markt gepresenteerd. Kom bokbier en Beaujolais proeven bij More-Itz. Ons restaurant, dat lijkt op een Zwitsers chalet als u binnenstapt, geeft u onmiddellijk een heel winters en gezellig gevoel. Iets wat u nog nooit heeft gezien in Nederland.

Bel: 0162682758  Reserveren

Bokbier en Beaujolais lekker bij more itz

Genieten van Beaujolais Nouveau

De Beaujolais Nouveau, ook wel Beaujolais Primeur of Nouveau Beaujolais genoemd, is een lichte rode wijn uit de streek Beaujolais. Deze wijn wordt jong gebotteld en bestaat voornamelijk uit pas geoogste druiven. Deze wijn is bekend geworden doordat de lancering altijd feestelijk gevierd wordt. Beaujolais Nouveau wordt hetzelfde jaar geoogst en gebotteld. Op 21 november 2019 vindt dit heuglijke feest plaats. Kom deze frisse, fruitige maar lichte wijn proeven bij More-Itz. Wij laten u graag kennismaken met deze befaamde wijn, onder het genot van een culinair hapje. Hef samen het glas en geniet van de toplocatie. U bevindt zich immers in de Biesbosch, tussen prachtige natuur en wateren uitkijkend op één van Europa’s grootste binnenjachthavens.

Proef bokbier bij More-Itz

Houdt u van een bokbierfestival en proeft u graag verschillende bokbieren? Dan komt u bij More-Itz niets tekort. Wij hebben verschillende bokbieren in huis, speciaal voor de opening van het herfstbockbeerseizoen. Bok is voor het bier wat de Beaujolais Nouveau is voor de wijn, een afsluiter van het zomerseizoen en een opener van het nieuwe seizoen. Proef verschillende amberkleurige herfstbieren met een bijpassend gerecht of culinaire borrelhapjes. Degustatie van bokbieren kan dus op onze toplocatie. Geniet van een ontspannen degustatie in de Biesbosch en strijk neer in onze heerlijke fauteuils bij de openhaard. Onze locatie is ook ideaal voor wanneer u buiten een boswandeling wilt maken. De verkleurende bladeren van het herfstseizoen zullen u betoveren. U kunt ook op ons terras neerstrijken, wat in de winter verwarmd wordt door heaters.

Bokbier en Beaujolais bij more itz heerlijk

Bokbier en Beaujolais bij more itz

Ervaar comfort, warmte en luxe bij More-Itz

In de zomer lijkt More-Itz een luxe strandtent uit Marbella of Ibiza, met de grote loungebanken, buitenbar en het hagelwitte strandje. Een echte streling voor het oog. Binnen is de beleving eveneens geweldig. Het restaurant straalt warmte, comfort en luxe uit. Er zijn verschillende zitjes en nisjes, lange banken en de openhaarden staan aan. Waar men in de zomer speciaal naar More-Itz komt voor Fruits de Mer, kan men in de winter genieten van Zwitserse kaasfondue (met truffel). More-Itz ligt in Drimmelen, in de kop van Noord-Brabant. Vanuit Brabant en Zuid-Holland zijn wij prima te bereiken, maar ook Belgische gasten weten ons restaurant inmiddels te vinden. More-Itz is gemakkelijk bereikbaar vanuit onderstaande steden.

 • Rotterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Tilburg
 • Dordrecht
 • Oisterwijk
 • Vught
 • Antwerpen
 • Oosterhout
 • Brabant
 • Zuid Holland

Bel: 0162682758  Reserveren

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Groepsactiviteiten | Trouwen aan het water | Nieuwjaarsborrel | Strandtent Brabant