Ontdek het mooiste wintersportchalet van omgeving Zuid-Holland: More-Itz

More-Itz is gelegen op een landtong aan natuurpark de Biesbosch. Hier kijkt u uit over één van Europa’s grootste binnen jachthavens en rivier de Amer, verlengde van rivier de Maas. Dankzij onze ligging in het noorden van provincie Noord-Brabant zijn wij erg gemakkelijk te bereiken voor bezoekers uit Zuid-Holland en het westelijke gedeelte van Brabant. In de zomer is More-Itz een exclusieve strandtent, en zelfs in de winter is het ook een heerlijke toplocatie om tot rust te komen of om luxe te dineren. 

Bel: 0162682758Reserveren

een interieur met stijl

Het interieur doet u denken aan een mondaine apres ski hut. Maar wij willen meer bieden, naast de strandtent en apres ski hut. Daarom is More-Itz de gehele winter open. Het interieur van de brasserie doet je denken aan een Zwitsers skichalet en ademt een alpine sfeer. De houten balken tegen het plafon, kroonluchters van geweien en de dierenhuiden zorgen onmiddellijk voor een alpine sfeer. Het buiten terras, dat in de zomer Ibiza ademt, maakt in de winter plaats voor verwarmde terrassen waar u over het water kunt kijken. Het winterterras aan de haven is een unieke beleving. Bij de buitenbar kunt u in het najaar herfstbockbier bestellen, of ga voor onze exclusieve wijnen uit de kelder. More-Itz is meer. Bij ons kunt u ook terecht voor spetterende uitstapjes, zelfs in de winter. Wat dacht u van winter sloepentocht als uitstapje? Ontdek de Biesbosch als Winter Wonderland en kom daarna opwarmen in de mooiste wintersportchalet die u ooit heeft gezien. The sky is the limit!

Wintersportchalet more-itz

Wintersportchalet locatie More-Itz Brabant

Van Bokbier tot kaasfondue: het mooiste wintersportchalet heeft het allemaal!

More-Itz beschikt over twee brasserieën en heeft een heel uitgebreide keuken. Onze koks staan dagelijks klaar om de lekkerste gerechten te bereiden van verse seizoensproducten. In de winter wordt de kaviaar vervangen voor truffel en maken zeevruchten plaats voor wild vlees. Op de eerste verdieping is een aparte keuken, welke kan worden gehuurd voor diverse evenementen. In deze keuken kunt u zelfs in de zomer een BBQ houden of genieten van een Zwitserse raclette of kaasfondue in de winter. De eerste verdieping van het wintersportchalet heeft ook een bar, waar in het najaar herfstbok wordt geschonken en ons eigen bier: More-Itz pils. De ruimtes beschikken ook allemaal over een eigen winterterras (overdekt & met heaters) en alle moderne faciliteiten die u nodig heeft voor het geven van een uitmuntende presentatie. Wij willen graag een huiselijke sfeer creëren. Dit doen wij door een excellente service te bieden en een luxe sfeer.

Locatie van het mooiste wintersportchalet

Gelegen aan de Biesbosch en op slechts 20 minuten rijden van Breda, Den Bosch, Gorinchem, Tilburg, Waalwijk en Dordrecht vandaan. Omdat wij in het noordwesten van Brabant gevestigd zitten, is het ook een aantrekkelijke locatie voor bezoekers uit Antwerpen en Brussel. Veel partijen uit de Benelux weten ons inmiddels te vinden, omdat we centraal tussen Rotterdam, Antwerpen, Amsterdam en Brussel liggen. Parkeerplaatsen zijn er voldoende in de omgeving van de jachthaven. Bekijk de menukaart online en reserveer een tafel in de winter bij dit prachtige wintersportchalet en ervaar de luxe van More-Itz. Overnachten kan ook bij ons. Informeer naar de mogelijkheden.

Bel: 0162682758  Reserveren

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Romantisch Dineren | Luxe en gezellig restaurant | Exclusief wild eten

Wintersportchalet brabant