Romantisch dineren in Brabant 

Uitkijkend over het water en genieten van de ondergaande zon. Hoe romantisch wil je het hebben? Bij More-Itz kan je samen met jouw geliefde genieten van een romantisch diner. En dit alles, op de mooiste plek in Brabant! Een romantisch etentje kan nergens anders beter dan in ons knusse restaurant aan het water!

 Reserveren

Romantisch dineren in de natuur

De Biesbosch is een prachtig natuurgebied waar men veel kan beleven. Onze locatie, gelegen in een van de grootste jachthavens van Europa, kijkt uit op dit prachtige gebied. Bij ons kan je dan ook, ongeacht het seizoen, genieten van deze omgeving evenals van elkaar. Combineer je bezoek met een romantische wandeling door het bos, of kies voor een boottocht over het water.

Uit eten in de Biesbosch

Onze arrangementen              

Wij beschikken over diverse horeca experts, zoals eventplanners en vinologen. Zodoende kunnen wij jullie bij ieder gerecht juist informeren over onze bijpassende wijnen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van onze diverse arrangementen. En wat is er nou lekkerder dan een overheerlijk kaasfondue arrangement tijdens een romantisch diner?!

Daarnaast is het ook mogelijk om, wanneer jullie bijvoorbeeld niet uit de omgeving komen, gebruik te maken van onze samenwerking met diverse hotels en B&B’s hier in de omgeving. Zodoende kunnen jullie deze romantische avond nóg romantischer maken.

Uitstapje met overnachting

DIRECT RESERVEREN

Wij informeren jullie graag over al onze mogelijkheden. Plaats hieronder een reservering of neem contact met ons op voor meer informatie, en ons team zal er alles aan doen om jullie bezoek aan More-Itz onvergetelijk te maken. Omdat we allemaal een vleugje romantiek verdienen. Team More-Itz!

Laatste update: 8 februari 2023

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Bruiloft locatie  | Luxe en gezellig restaurant

 

Wenst u ook?

Reserveren