Romantisch dineren in Brabant 

Uitkijkend over het water en genieten van de ondergaande zon. Hoe romantisch wil je het hebben? Bij More-Itz kan je samen met jouw geliefde genieten van een romantisch diner. En dit alles, op de mooiste plek in Brabant!

 Offerte aanvragen

Romantisch dineren in de natuur

De Biesbosch is een prachtig natuurgebied waar men veel kan beleven. Onze locatie, gelegen in een van de grootste jachthavens van Europa, kijkt uit op dit prachtige gebied. Bij ons kan je dan ook, ongeacht het seizoen, genieten van deze omgeving evenals van elkaar. Combineer je bezoek met een romantische wandeling door het bos, of kies voor een boottocht over het water.

romantisch dineren in de Biesbosch
romantisch diner Breda

Romantiek ten top

Wanneer je binnenkomt bij More-Itz waan je jezelf al in de romantiek. Heerlijke achtergrondmuziek in combinatie met knisperend houtvuur van de openhaard. Wij beschikken over alle ingrediënten die een romantisch diner nodig heeft. Mede om deze reden zitten wij op dagen als Valentijnsdag dan ook vaak volgeboekt. Maar, waarom enkel op deze dag elkaar de liefde beloven? Bij More-Itz staat daarom elke dag in het teken van romantiek. 

Tijdens het reserveren kan je ons dan ook duidelijk maken of jouw voorkeur uitgaat naar een plekje binnen of buiten. Wij hebben immers een verwarmd terras aan het water vanwaar je heerlijk de natuur in kunt kijken.

romantisch diner Breda

Onze arrangementen              

Wij beschikken over diverse horeca experts, zoals eventplanners en vinologen. Zodoende kunnen wij jullie bij ieder gerecht juist informeren over onze bijpassende wijnen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van onze diverse arrangementen. En wat is er nou lekkerder dan een overheerlijk kaasfondue arrangement tijdens een romantisch diner?!

Daarnaast is het ook mogelijk om, wanneer jullie bijvoorbeeld niet uit de omgeving komen, gebruik te maken van onze samenwerking met diverse hotels en B&B’s hier in de omgeving. Zodoende kunnen jullie deze romantische avond nóg romantischer maken.

romantisch diner Drimmelen
romantisch dineren aan het water

Bereikbaarheid

Onze locatie heeft een ontzettende centrale ligging tussen een aantal provincies, en is daarom goed bereikbaar vanuit o.a. Rotterdam, Dordrecht, Breda. Antwerpen en Tilburg. Gemiddeld zal je zo’n 20-40 minuten onderweg zijn. Ook vanuit het Vlaamse Gewest zijn wij qua bereikbaarheid een prima locatie. Zo bieden wij een ruime mogelijkheid tot parkeren aan, en hebben we eventueel golfkarretjes die wij inzetten wanneer u wat verder geparkeerd staat.

romantisch dineren aan het water

Wij informeren jullie graag over al onze mogelijkheden. Plaats hieronder een reservering of neem contact met ons op voor meer informatie, en ons team zal er alles aan doen om jullie bezoek aan More-Itz onvergetelijk te maken. Omdat we allemaal een vleugje romantiek verdienen. Team More-Itz!