More Food: Heerlijk uit eten in Drimmelen Noord-Brabant bij More-Itz

Uit eten gaan doet u natuurlijk in het zonnige en gezellige Brabant! Onze tip: ga uit eten in Drimmelen. Gelegen op een prachtige locatie aan de Biesbosch vindt u hier het restaurant More-Itz. Daar kunt u genieten van overheerlijke aperitiefjes, voor- en hoofdgerechten en smaakvolle desserts!

RESERVEREN

Uit eten in de Biesbosch – Drimmelen

Heerlijk uit eten in Drimmelen bij More-Itz biedt zo zijn voordelen. Zo kunt u, voordat u gaat lunchen of dineren, een heerlijke boswandeling maken in de Biesbosch, bevers spotten, of wat dacht u van een bootje huren in de Biesbosch. Geniet daarna heerlijk van een koud biertje of heerlijk glaasje wijn op het prachtige terras aan het water bij More-Itz in Drimmelen.

Menukaart RESERVEREN

Eten aan het water in Drimmelen bij More-Itz

Gevestigd aan de jachthaven kunt u bij More-Itz in Drimmelen heerlijk eten aan het water, of het nu gaat om lunchen of dineren. In onze uitgebreide keuken gaan onze koks hard voor je aan de slag, zodat jij optimaal kunt genieten van een overheerlijke lunch of diner aan het water. Onze gastvrouwen en gastheren verwelkomen u en zorgen voor een perfecte service, gezelligheid en sfeer. Relax en ga lekker achterover zitten met een goed glas wijn of koud biertje, én geniet gelijk van het prachtige uitzicht!

Restaurant aan het water

Overnachten in de Biesbosch

Meer More? Na een heerlijke dag in de Biesbosch kunnen wij ook zorgen voor een mooie afsluiting van de dag met een overnachting in de Biesbosch. Zeker als u een feestje, jubileum of familiedag achter de rug heeft, ziet u natuurlijk op tegen de terugreis. Wij regelen uw overnachting. Geniet u maar van al het moois wat More-Itz u te bieden heeft.

OVERNACHTEN

Net getrouwd of jubileum vieren? Ook bij More-Itz houden wij van feestjes!

Nadat u elkaar het ja-woord heeft gegeven is het tijd voor een feestje! Wij zorgen ervoor dat u niks ontbreekt! Niet getrouwd maar een 50-jarig jubileum of speciale verjaardag? Welke reden u ook heeft voor een feestje, More-Itz is dé locatie voor de viering van een mooi jubileum met alles erop en eraan.

JUBILEUM