Een spetterend teamuitje aan het water organiseren? Bekijk de arrangementen van More-Itz!

Een teamuitje organiseren gaat verder dan een dagje vermaak. Een origineel teamuitje zorgt ervoor dat de dagelijkse routine doorbroken wordt en dat collega’s elkaar beter leren kennen. Het bevordert de communicatie onderling. Ieder jaar blijft een lastige taak om een leuk teamuitje te bedenken. Maar bij More-Itz niet! Bij ons kunt u diverse teamuitjes aan het water organiseren, daar zijn wij de ideale toplocatie voor. Wij hebben een groot aanbod aan outdoor en indoor activiteiten en willen u graag helpen een onvergetelijk teamuitje te organiseren. Onze bereikbaarheid is ideaal; Drimmelen ligt precies tussen Rotterdam, Antwerpen, Amsterdam en Brussel. Wij beschikken over alle middelen om het teamuitje te laten slagen.

Bel: 0162682758Reserveren

Wilt u een teamuitje aan het water of op het droge? Bekijk onze arrangementen!

Wij zijn gelegen aan het natuurpark de Biesbosch. Dankzij deze fantastische locatie kunnen wij spetterende activiteiten bieden op of aan het water. Een actief bedrijfsuitje aan het strand is tijdens de zomer een origineel idee. Sluit af met een BBQ voor het hele team. More-Itz biedt de volgende arrangementen op het water:

  • Rib bootvaren: Wordt opgehaald in Den Bosch, Breda, Dordrecht of Rotterdam en vaar met wel 90 km per uur naar More-Itz. Dit is een unieke ervaring en de thrill seekers zullen dit enorm waarderen.
  • Fly- of wakeboarden: Wilt u liever een sportief teamuitje op het strand? Als het weer mee zit is er zelfs een mogelijkheid om te waterskiën, suppen of watertuben. Waterpret gegarandeerd!
  • Varen met sloepen: Rustig door de wateren van de Biesbosch varen en tegelijkertijd leren over de flora en fauna van dit natuurpark.
  • Sloepen Treasure Hunt: Met sloepen strijden tegen uw collega's of familieleden en met uw sloep allerlei opdrachten vervullen. Uitdaging en samenwerking gegarandeerd.

Gaat uw voorkeur uit naar een activiteit op het droge? Tijdens de wintermaanden kunt u bij More-Itz schaatsen of een winter sloepentocht doen. Onderstaande activiteiten bieden wij aan op het droge, als uw team niet nat wilt worden tijdens het teamuitje:

  • Wandeltochten: Ga wandelen door de Biesbosch en kom tot rust.
  • Tuk Tuk Challenge: Tuk Tuks uit Thailand, maar dan in de Biesbosch. Via een GPS tracking moet een route met checkpoints worden om te winnen.
  • Scooter Challenge: Hetzelfde principe als de Tuk Tuk Challenge, maar dan op scooters! Wie als eerste alle checkpoints heeft afgevinkt, is de winnaar van de race.
  • Escaperoom: Eerst even flink het brein kraken voordat er wordt genoten van een barbecue of luxe diner? Los het escaperoom raadsel op binnen de tijd.

More-Itz is de perfecte plek voor een teamuitje. The sky is the limit bij ons. Wij organiseren al geringe tijd diverse personeelsuitjes. Nieuwe arrangementen zijn schapendrijven, Bubble Ball, de Haka Dans of treasure hunt. Deze activiteiten zijn één voor één erg origineel! Is er nog een personeelsfeest na de activiteit en wilt u dat er een mogelijkheid is voor een overnachting? Wij raden u aan om te overnachten in onze hotel accommodatie die enkel 5 minuten verderop is. Wij reiken ook vaak fietsen uit om bij het hotel te komen.

teamuitje aan het water more itz

Locatie van More-Itz

More-Itz is erg centraal gelegen in Brabant en is vanuit steden als Rotterdam, Breda, Den Bosch, Tilburg, Dordrecht, Waalwijk, Gorinchem, Utrecht, Eindhoven en Antwerpen in 20 a 40 minuten te bereiken. Bij More-Itz is een kleine parkeerplaats waar u met uw team kunt parkeren. Indien u met een grote groep bent, kunt u aan het begin van de jachthaven parkeren. In de winter zijn er geen parkeerkosten, in de zomer betaalt u €2,50 per auto per dag. Vanaf de parkeerplaats is het 4 à 5 minuten lopen naar ons. Desgewenst kunnen wij u ophalen met ons golfkarretje.

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Bijzondere cursuslocatie | Zakelijk kerstdiner  | Teambuilding Biesbosch | Vergaderlocatie Rotterdam