Een bijzondere cursuslocatie:  gelegen aan de grootste binnen jachthaven van Europa en natuurpark de Biesbosch

Wilt u graag voor uzelf en uw cursisten eens gebruik maken van een bijzondere cursuslocatie in plaats van een standaard ruimte? Bij ons bent u hiervoor aan het goede adres. More-Itz is een mondaine après skihut, gevestigd op een landtong in nationaal park de Biesbosch. U kijkt uit op één van Europa’s grootste jachthavens en rivier de Amer, het verlengde van de Maas. More-itz is werkelijk een toplocatie waar het uw cursisten aan niets zal ontbreken. Wij beschikken over stijlvolle ruimtes die uiteraard ook voor presentaties en trainingen gebruikt kunnen worden. Een cursus aan het water? Het is mogelijk bij ons! Wij stellen graag samen met u het draaiboek samen, waarbij we denken aan alle details zoals de aankleding van de ruimte en het menu tijdens de lunch of diner.

Bel: 0162682758  Reserveren

Bijzondere cursuslocatie

Luxe cursuslocatie aan het water

Wij hebben diverse, luxueuze ruimtes beschikbaar in drie formaten. De kleine ruimte is ideaal voor een kleine groep tot 16 personen. De middel ruimte is geschikt voor maximaal 40 personen en in de grote ruimte kunt u tot 95 personen ontvangen. U geeft zelf aan welke ruimte het meest geschikt is voor de cursus. Onze ruimtes kijken aan drie kanten uit op het water waardoor deze ruimtes vanzelfsprekend uitermate geschikt zijn voor een cursus aan het water. Temeer omdat de locatie is omringd door de prachtige natuur van de Biesbosch en de grooste binnen jachthaven van Europa. De ruimtes beschikken ieder over beamers, projectoren en geluidsinstallaties. Grenzend aan deze ruimtes ligt een adembenemend (overdekt en verwarmd) terras waar u na afloop van de cursus de mogelijkheid hebt om van een culinair diner, BBQ of buffet te genieten.

Overnachten? dat kan!

Duurt de cursus langer dan één dag en bent u daarom op zoek naar een cursuslocatie met mogelijkheid tot overnachting? Bij ons in de straat bevindt zich een Bed & Breakfast waar u kunt overnachten. U kunt er ook voor kiezen om in het nabij gelegen partner hotel te overnachten, zodat u de volgende ochtend snel en uitgerust bij uw bijzondere cursuslocatie bent. Het leuke van deze constructie is dat niet alles op 1 locatie plaatsvindt, maar toch alles binnen 5 minuten bereikbaar is. Ook stellen wij vaak een fiets ter beschikking.

Cursuslocatie More-Itz

Toplocatie in Brabant

Naast onze prachtige cursuslocatie aan het privéstrandje en de mooie omgeving zijn wij ook zeer gemakkelijk bereikbaar. Vanuit steden als Rotterdam, Breda, Werkendam, Oosterhout, Tilburg, Utrecht, Waalwijk, Gorinchem, Utrecht, Eindhoven en Den Bosch kunt u ons binnen 20 à 40 minuten rijden bereiken. Zelfs vanuit Antwerpen zijn wij qua bereikbaarheid de ideale cursuslocatie. Onze toplocatie is gelegen aan het water in de fraaie natuur van de Biesbosch. Ook beschikken wij over een strandje, terrassen aan het water en een eigen topkeuken. Wij werken enkel met de mooiste en meest verse producten. Wij vernemen graag al uw wensen en helpen u graag met het organiseren van uw cursus.

Bel: 0162682758.  Reserveren