Boot huren in de Biesbosch: eten bij More Itz!

De Brabantse Biesbosch is een populair natuurgebied dat bekendstaat om haar flora, fauna en uitgestrekte wateren. Wat is er nu beter dan dit prachtige gebied verkennen vanaf het water? Met de mogelijkheid om een boot te huren in de Biesbosch, kunt u op uw eigen tempo genieten van de rust en schoonheid van het natuurpark de Biesbosch. Begin de dag of sluit de boottocht feestelijk af met een veelzijdige lunch of diner bij restaurant More Itz in Drimmelen. Ontdek in dit blog meer over het huren van een boot in de Biesbosch en over de culinaire mogelijkheden bij More Itz!

Itz More!

Direct Reserveren

Bootje huren in de Biesbosch

Het huren van een boot in de Biesbosch is dé manier om van de prachtige natuur te genieten die de Biesbosch te bieden heeft. Of u nu een ervaren reiziger bent of gewoon ontspannen wil genieten op het water - met een bootje ontdekt u de omgeving het best! Het mooiste van alles is dat u geen vaarbewijs nodig hebt voor onze vaartuigen! Met de diverse boten die beschikbaar zijn, zoals sloepen en motorboten, kunt u zelf uw route bepalen en genieten van de rustige wateren en prachtige uitzichten van de Brabantse Biesbosch. Stap op in de jachthaven van Drimmelen en het avontuur kan direct beginnen!

Plan uw dag in de Biesbosch

Of u nu van plan bent om de Biesbosch met vrienden, familie of collega's te verkennen, een bootje huren biedt een geweldige ervaring voor iedereen uit de groep. Vergeet niet om uw boottocht te combineren met een heerlijke lunch of diner bij More Itz om uw dag compleet te maken. Of ontdek een van de andere avontuurlijke activiteiten in de Biesbosch die uw dag in het natuurpark helemaal af zullen maken! Neem contact op met More Itz voor meer informatie over het huren van een boot in de Biesbosch en om een tafel te reserveren voor een culinaire lunch of diner.

Sea you soon!

De mogelijkheden ontdekken EN EEN BOOT HUREN? Bekijk dan de arrangementen pagina!

Reserveren Arrangementen