Een spetterend en origineel personeelsfeest organiseren nabij Breda? More-Itz verzorgt dit graag voor u!

Of u nu graag de medewerkers wilt verrassen of een succes of jubileum wilt vieren, wij staan voor u klaar om het meest spetterende personeelsfeest ooit te organiseren. The sky is the limit voor ons! Een geslaagd personeelsfeest betekent bovendien tevreden medewerkers. Ons ervaren team denkt graag met u mee over de mogelijkheden. More-Itz is gelegen aan een landtong in natuurpark de Biesbosch, vlakbij Breda, Rotterdam, Dordrecht, Waalwijk, Tilburgm Antwerpen Eindhoven, Utrecht en Den Bosch. Wij kijken uit op Europa's grootste binnen jachthaven en de Amer, verlengde van rivier de Maas. Dankzij deze toplocatie kunnen wij bucketlistwaardige activiteiten bieden, waardoor u een origineel personeelsfeest kunt organiseren. Kom genieten van een luxe ambiance bij More-Itz met het hele team en beleef een onvergetelijke dag waar nog lang over zal worden nagepraat.

Bel: 0162682758  Reserveren

Mogelijkheden voor een origineel personeelsfeest

Voor een echt origineel personeelsfeest biedt More-Itz diverse activiteiten aan zoals laagdrempelige activiteiten waarbij iedereen kan deelnemen, zowel activiteiten voor de echte avonturiers die graag erg actief bezig zijn. More-Itz is de perfecte locatie voor een origineel personeelsfeest. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een leuke dag heeft, daarom is het mogelijk om diverse activiteiten te combineren. Wij verzekeren iedereen van een plezierige dag. Na afloop van de activiteit gezamenlijk dineren met het personeel? Wij kunnen bijvoorbeeld een complete barbecue verzorgen bij terugkomst. Geniet van dikke tournedos, zalmen, mooie salades en grote gamba's en kreeft van de grill. U hoeft niets te regelen voor deze BBQ; enkel aan te schuiven. Hieronder volgt een lijst van groepsarrangementen waar u onder andere uit kunt kiezen:

  • Wandeltocht: Maak een wandeltocht door vestingstad Heusden of Geertruidenberg of maak een verfrissende wandeling en ontdek de natuur van de Biesbosch.
  • Tuk Tuk Challenge: U kent ze vast wel, die grappige dingen die u voornamelijk in Azië ziet rijden. More-Itz beschikt ook over deze leuke karretjes. U kunt bij ons een race aangaan waarbij u via een GPS route diverse checkpoints moet afvinken. Wie alle checkpoints af weet te vinken en als eerste bij de finish is mag zich de winnaar noemen! Tip: deze activiteit kunt u ook met een scooter doen in plaats van tuk tuk.
  • Varen met de boot: U kunt het natuurpark de Biesbosch ook verkennen vanaf het water! Stap op een rib boot of kies voor een rondvaartboot en verken dit prachtige natuurgebied op een iets rustiger tempo.

Zoals u al leest, bieden wij een aantal arrangementen op het water en op het droge aan. Onlangs hebben wij nieuwe originele activiteiten aan ons aanbod toegevoegd, namelijk Bubble Ball, Haka Dans, schapendrijven, treasure hunt en nog veel More. Bent u geïnteresseerd in één van deze activiteiten? Wij vertellen u er graag meer over. Stel dat uw personeelsfeest in de winter plaats moet vinden, dan kunt u alsnog alle activiteiten op het droge bespreken. Wat dacht u van een winter sloepentocht? Kom daarna heerlijk opwarmen in onze Zwitserse skichalet met een warm drankje. U kunt ook genieten op ons overdekte en verwarmde terras buiten. De mogelijkheden zijn eindeloos bij More-Itz. Indien u wenst te overnachten na het personeelsfeest, bieden wij een hotel accommodatie aan op slechts 5 minuten afstand.

Ligging en bereikbaarheid van More-Itz

More-Itz ligt bovenin Brabant, waardoor het erg gemakkelijk te bereiken is voor Zuid-Holland, Brabant en zelfs België. Vanuit steden zoals Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Breda, Den Bosch, Tilburg, Waalwijk, Utrecht, Eindhoven, Oosterhout, Wrrkendam of Antwerpen bereikt u ons binnen een uur. Dat is wel zo prettig voor het personeel dat van heinde en ver kan komen. Parkeren kan gemakkelijk bij één van de 2 parkings. Het beste kunt u parkeren op de grote parking in het begin van de haven. Van daar uit is het 5 minuten lopen naar onze locatie. Desgewenst pikken wij u op met ons golfkarretje. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een origineel personeelsfeest.

Bel: 0162682758  Reserveren