Een bedrijfsuitje nabij Rotterdam organiseren? Kijk eens bij More-Itz!

Een bedrijfsuitje is essentieel voor een organisatie. Het helpt de werknemers ontspannen en het bevordert de onderlinge communicatie en sfeer tussen medewerkers aanzienlijk. Het groepsgevoel wordt versterkt wanneer medewerkers goed met elkaar kunnen communiceren. Een bedrijfsuitje is daarom erg goed voor de betrokkenheid van de medewerkers. Maar waar wordt het bedrijfsuitje gehouden? Welk bedrijfsuitje is geschikt voor alle medewerkers? Wij hebben een groot aanbod aan geweldige outdoor en indoor activiteiten en helpen u graag het bedrijfsuitje te organiseren. The sky is the limit zeggen wij altijd. Onze toplocatie is erg goed bereikbaar vanuit steden zoals Rotterdam, Antwerpen, Breda, Tilburg, Eindhoven, Utrecht en Den Bosch. Bij ons geniet u van de beste arrangementen en van een uiterst sfeervolle ambiance. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een subliem bedrijfsuitje.

Bel: 0162682758  Reserveren

actief bedrijfsuitje op het water?

Dankzij onze locatie aan de haveningang van Europa's grootste binnen jachthavens en de wateren van natuurpark de Biesbosch, zijn wij in staat om verschillende water activiteiten te bieden. Een actief bedrijfsuitje aan het strand is tijdens de zomer een origineel idee. Bij ons kunt u kiezen uit de volgende arrangementen op het water:

  • Varen met een ribboot: Dit moet iedereen eens ervaren. Met deze boot haal je snelheden tot 90 km per uur. Het is een unieke invulling van een bedrijfsuitje. Stap op in Dordrecht, Rotterdam, Breda of Den Bosch en vaar naar More-Itz, of andersom.
  • Fly- of wakeboarden: Gegarandeerd een sportief bedrijfsuitje. Als het mooi weer is, kunt u zelfs waterskiën, suppen of fly- en wakeboarden.
  • Varen met een sloep: Wilt u liever door de Biesbosch varen met een sloep? Dit kunnen wij ook perfect voor u organiseren. Al dan niet onder leiding van een gids vaart u door de indrukwekkende Biesbosch en komt u meer te weten over dit natuurpark en natuurgebied.

bedrijfsuitje locatie More-Itz

of toch liever op het droge?

Wilt u liever een activiteit op het droge organiseren omdat uw medewerkers niet van water houden of omdat het winter is? In de winter bieden wij onder andere sloepentochten aan, maar ook schapen drijven zonder hond maar met elkaar. Wij organiseren verder de volgende arrangementen op het droge:

  • Wandeltochten: Maak een wandeling en leer meer over het adembenemend mooie natuurpark de Biesbosch.
  • Tuk Tuk Challenge: Wij hebben een leuke race in petto met Tuk Tuks. Leg via GPS de juiste route af en vink alle checkpoints af om te winnen.
  • Scooter Challenge: Niet zo’n fan van Tuk Tuks? U kunt ook een race houden met scooters waarbij u ook langs checkpoint moet gaan. Wie als eerste terug is, heeft de jackpot.
  • Escaperoom: Wil u uw medewerkers een heerlijke barbecue of hoogstaand culinair diner laten verdienen? Plaats ze dan in een Escaperoom en laat ze de puzzel kraken om vrij te komen.
  • Stadwandeling: Maak een wandeling door de pittoreske vestingstadjes Heusden of Geertruidenberg. Deze activiteit is ook te boeken samen met één van de challenges of boottocht.

Zoals u ziet, bieden wij allerlei exclusieve activiteiten. U kunt ook nog als activiteit de Haka Dans, schapendrijven, treasure hunt of Bubble Ball boeken. Deze bijzondere bedrijfsuitjes zijn nieuw in ons aanbod. Wilt u graag dat medewerkers kunnen overnachten in de buurt na afloop van het personeelsuitje? Ook dat is zelfs door ons te regelen. Een overnachting kan geboekt worden in de B&B bij ons in de straat, of bij ons partner hotel.

Bereikbaarheid van More-Itz

Vanuit steden als Rotterdam, Breda, Den Bosch, Tilburg, Dordrecht, Waalwijk, Eindhoven, Utrecht, Gorinchem en Antwerpen bereikt u ons binnen 20 a 40 minuten rijden. Wij zijn gelegen in de kop van Noord-Brabant, waardoor wij ook een gunstige ligging hebben voor gasten uit Vlaanderen, Werkendam en Oosterhout. Parkeren bij More-Itz is geen enkel probleem, we beschikken over 2 grote parkings waarvan 1 op 5 minuten lopen afstand. Wij kunnen u, indien gewenst, oppikken met onze golfkarretjes.

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Kerstuitje bedrijf | Bedrijfsfeest Breda | Zakelijk kerstdiner | Origineel bedrijfsfeest