Familiedag voor alle leeftijden: Het ultieme samenzijn bij More-Itz

Een familiedag organiseren waar iedereen, van jong tot oud, van kan genieten, lijkt misschien een flinke uitdaging, maar met de juiste activiteiten en setting wordt het een dag om nooit te vergeten. Stel u voor: samen varen door de prachtige Biesbosch of ontspannen op zachte ligbedden. Of wat dacht u van een sloepentocht of zelfs een whiskyproeverij in de buitenlucht? Bij More-Itz kan het allemaal!  

Bel: 0162682758    Reserveren

Familiedag | More-Itz

ACTIVITEITEN DIE GENERATIES VERBINDEN

Het organiseren van een familiedag waar jong en oud samenkomen, is een kunst op zich. Het gaat erom een balans te vinden tussen activiteiten die de kleinsten fascineren en bezigheden die ook de oudere generaties boeien. Bij More-Itz hebben we deze balans gevonden door een scala aan activiteiten en faciliteiten aan te bieden die de diversiteit van een familie weerspiegelen. Van ontspannen vaartochten door natuurgebieden tot yoga workshops, elk aspect is ontworpen om samenzijn te vieren. Stel u een locatie voor aan het water, waar de familie samenkomt op een zonovergoten terras. Terwijl sommigen zich wagen aan een yoga workshop, verkennen de avonturiers onder ons de omgeving per boot. De kinderen vermaken zich ondertussen met spellen op het grasveld, waarbij de oudere generaties toekijken vanaf comfortabele loungeplekken en herinneringen ophalen.

Bereikbaar locatie

Onze locatie biedt ruimte voor familiebijeenkomsten tot wel 200 personen, met diverse binnen- en buitenruimtes die aanpasbaar zijn aan het weer. Voor de spelliefhebbers zijn er Oudhollandse spelletjes, een escape room, en zelfs mogelijkheden voor wakeboarden. En voor wie van natuur houdt, zijn er prachtige wandelroutes door historische vestingstadjes of langs natuurgebieden vol flora en fauna. Een verjaardag vieren met opa of oma in zo'n setting maakt het extra speciaal. En met een projectiescherm voor oude familiefoto's en geluidsapparatuur voor muzikaal entertainment is de dag compleet. De centrale locatie maakt More-Itz eenvoudig bereikbaar voor familieleden uit alle hoeken van het land  en kun je gebruik maken van overnachtingsmogelijkheden.

Een familiedag bij More-Itz

CULINAIRE GENOT

Een dergelijke dag is niet alleen een feest van samenzijn maar ook van smaak. Bij More-Itz geloven wij in een onvergetelijke culinaire ervaring met diverse gerechten waar voor ieder wat wils is. In de zomer verwennen wij u graag met kreeft of een kring krab. Terwijl we in de herfst truffel- of kaasfondue te bieden hebben.

Bij More-Itz eindigt de dag niet wanneer de zon ondergaat. Met sfeerverlichting en zachte muziek transformeert de locatie tot een fantastische avond waarbij de familie kan genieten van live muziek of een DJ. Ondertussen kunnen de sterke verhalen en familie-anekdotes bij een knisperend haardvuur gedeeld worden. Zo'n familiedag bij More-Itz gaat niet alleen om de activiteiten en het eten. Het gaat om de ervaring van samen zijn, het creëren van nieuwe herinneringen en het versterken van familiebanden. Met een achtergrond van natuurlijke schoonheid en een sfeer die zowel ontspannend als verkwikkend werkt, wordt het een dag waar nog jaren over gesproken zal worden.