Op zoek naar een unieke feestlocatie in Brabant? Kijk eens bij More-Itz

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een locatie voor een jubileum of voor een ceremonie? More-Itz is dé perfecte feestlocatie voor u. Bij ons kunt u belangrijke gebeurtenissen vieren, zoals een huwelijksjubileum. Wij beschikken over een toplocatie aan het water en voorzien u van een compleet en zorgeloos feest in een luxe ambiance. Wij zorgen ook voor overheerlijke en met zorg samengestelde hapjes en drankjes tijdens het feest. Wilt u graag gebruik maken van onze unieke locatie voor een bedrijfsfeest of een jubileum? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te checken.

Bel: 0162682758Reserveren

Feestlocatie Brabant

Jubilea vieren op een top feestlocatie doe je bij More-Itz!

More-Itz is de ideale locatie voor een feestje. Of u nu een jubileum of een bedrijfsfeest wilt organiseren, wij beschikken over een toplocatie hiervoor. Ons prachtige complex heeft een panorama verdieping welke uitzicht biedt op de Biesbosch en één van Europa’s grootste binnen jachthavens. U kunt hier minutenlang turen naar de mooie en imposante boten die in de jachthaven aangemeerd zijn. Naast de toplocatie is ons complex van binnen prachtig ingericht. De stijl doet u denken aan een Zwitserse skichalet. De houten balken over het plafond en de kroonluchters van geweien zorgen voor een landelijk sfeer en warm gevoel. Er is ook veel gebruik gemaakt van stoere accenten van hout, staal en leer.

Hele bijzondere locatie voor een jubileum of ceremonie

Al deze unieke eigenschappen maken van More-Itz een gewilde feestlocatie. U kunt zelfs kiezen uit diverse ruimtes. More-Itz totaal is geschikt tot maximaal 100 personen. Onze private floor op de eerste verdieping is uniek en geschikt voor ruim 200 personen. U kunt zelfs gebruik maken van een privé terras in de zomer, zodat u ook buiten kunt genieten tijdens het jubileum of bedrijfsfeest. Op dit privé terras staat een buitenkeuken waar onze topchefs de heerlijkste gerechten bereiden voor uw gasten. Ook heeft dit terras een eigen buiten bar, waar u de heerlijkste wijnen, cocktails en speciaalbieren kunt bestellen. More-Itz heeft alles in huis om van uw feest een meer dan onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Feestlocatie More-Itz Brabant

Bereikbaarheid van de locatie

Het is wel zo prettig als alle medewerkers of genodigden voor de ceremonie de locatie gemakkelijk kunnen bereiken. More-Itz is gelegen in Drimmelen, vlakbij de steden Breda, Rotterdam, Tilburg, Den Bosch, Waalwijk, Gorinchem, Utrecht, Eindhoven en Dordrecht. Zelfs vanuit Antwerpen bereikt u onze uitmuntende feestlocatie binnen 40 minuten. Omdat wij beschikken over deze gunstige locatie in het noorden van Brabant, is het voor bezoekers uit Zuid-Holland vrij eenvoudig om hier te komen. Parkeren kan op onze eigen parkeerplaats wanneer u met weinig mensen bent. Bij een groter aantal bezoekers hebben we voldoende parkeergelegenheid op het terrein van de jachthaven. Indien nodig rijden wij met golfkarretjes naar de auto's als u wat verder geparkeerd staat. Verder betekent maximaal 5 minuten lopen. We beschikken over parkeerruimte tot 1200 auto's.