More-Itz: Hét restaurant in Drimmelen

Na een lange dag wandelen door de Biesbosch, varen met de sloep over het prachtige water of simpelweg omdat je wilt genieten van wat luxe. More-Itz is hét restaurant in Drimmelen dat dineren naar een hoger niveau tilt. Gelegen in de jachthaven van Drimmelen, biedt onze locatie een prachtig panorama uitzicht over het water. Een middag en/of avond om nooit meer te vergeten, dat is ons doel. Ons ervaren personeel staat klaar om alle zorgen uit handen te nemen. Kom eens langs bij More-Itz, en ervaar de More-Itz Experience!


Reserveer hier

More-Itz: Het concept

Bij More-Itz willen wij een prettig thuisgevoel creëren voor al onze gasten. Daarom is het gehele interieur zorgvuldig uitgekozen en ontworpen. Dit, in combinatie met de uitstekende service van onze gastheren- en vrouwen, zorgt voor een unieke beleving. More-Itz is meer dan enkel een plek om heerlijk te kunnen eten. Het is een lifestyle. Wist u bijvoorbeeld dat wij onze eigen lifestyle producten verkopen? Daarbij is het ook mogelijk om items uit het interieur te bestellen, en kunt u ons zelf gebrouwen bier proeven.

Contact

Bereikbaarheid

More-Itz, het mooiste restaurant in Drimmelen (Noord-Brabant), is op verschillende manieren gemakkelijk te bereiken per boot, auto of fiets. Vanuit Dordrecht, Rotterdam, Breda, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch en Gorinchem bent u vanaf 20 tot 40 minuten op onze locatie. Reist u vanuit Rotterdam of Breda? Volg dan de A16 en de A59 (knooppunt Zonzeel), neem vervolgens afrit 32 richting Made.

Contact

Dineren in stijl bij More-Itz

Kortom, aan alles is gedacht. Bent u al klaar voor een unieke ervaring? Gelegen op één van de mooiste plekken van Nederland? Kom dan snel langs bij hét restaurant in Drimmelen. Vergeet je niet te reserveren van te voren?

Laatste update: 9 februari 2023

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's Zakelijk kerstdiner | Panoramisch Uitzicht | Teambuilding Biesbosch | Teamuitje Brabant

DIRECT RESERVEREN

Wenst u ook?

Reserveren