Teamuitje Brabant

Op zoek naar een toffe locatie voor jullie teamuitje in Brabant? Kom langs bij More-Itz. Wij bieden diverse arrangementen, unieke activiteiten en natuurlijk overheerlijk eten aan. Perfect geschikt voor een dagje weg met jouw team of collega's. Lekker samen ontspannen, en genieten van de More-Itz Experience!

Teamuitjes: Bevorder de teamprestatie!

Regelmatig ontspannen naast zorgt voor rust en verbetert je prestaties. Binnen organisaties zijn teamuitjes daarom essentieel voor de nodige ontspanning. Teamuitjes bevorderen namelijk de onderlinge communicatie. Dit resulteert in hogere betrokkenheid van een groep. Als mensen het gevoel hebben met elkaar verbonden te zijn zal dit het groepsgevoel ten goede komen. Tijd om te ontspannen dus. Tijd voor een teamuitje! Maar waar? En welk uitje is geschikt voor iedereen, bevordert de teamspirit en helpt te ontspannen? Wij weten het!

More-Itz is de ideale locatie voor een teamuitje! Bij More-Itz hebben wij ruime ervaring als het gaat om organiseren van teamuitjes. Wij zorgen voor de juiste ambiance, de leukste arrangementen en beschikken daarnaast over een prachtige omgeving midden in de Biesbosch. Alles wat je nodig hebt voor een leuk en effectief teamuitje in Brabant vind je bij More-Itz.

Locatie Brabant: De prachtige Biesbosch

Wil je een kijkje nemen op onze locatie voordat je de reservering maakt? Of wil je weten waar je de leukste teamuitjes in Brabant kunt boeken? More-Itz ligt gelegen in de jachthaven van Drimmelen, in de Biesbosch. De prachtige natuur en het water maken onze locatie ideaal voor het organiseren van teamuitjes. Onze locatie is gemakkelijk te bereiken vanuit onder andere Rotterdam en omstreken, via de A16 (afrit 32-Made vanaf de A59) en Breda.  

Ready? Reserveer jouw teamuitje in de Biesbosch

Ben jij al overtuigd? Wij wel! More-Itz biedt de leukste teamuitjes in Brabant aan. Kan je niet wachten op het teamuitje en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier of vraag telefonisch een vrijblijvende offerte aan voor de leukste arrangementen! Tot snel!

Offerte aanvragen