Een teambuilding dag organiseren in de Biesbosch? Kijk bij More-Itz!

U wilt dat uw team optimaal functioneert, maar vaak ligt daar nog een hele uitdaging. Een teambuilding dag zorgt ervoor dat er verbetering komt in de verstandhouding tussen de teamleden, verhoogt het onderling vertrouwen en het team krijgt meer zicht in de sterke en zwakke punten van elkaar. Elke organisatie heeft genoeg redenen te bedenken waarom het organiseren van een teambuilding dag wel degelijk belangrijk is. Maar hoe pakt u zo'n teambuilding het beste aan? De locatie en de activiteiten zijn van essentieel belang om de band tussen werkgever en werknemer te verbeteren. Begin met originele teambuilding activiteiten te organiseren. Bij More-Itz bent u op het juiste adres. Wij bieden originele en onvergetelijke activiteiten zoals varen door de natuur van de Biesbosch of een wandeltocht maken door een vestingstad. More-Itz is de toplocatie voor talloze activiteiten waarin fun, gezelligheid en uitdaging centraal staan. Alles wat nodig is voor een geslaagde teambuilding dag.

Bel: 0162682758Reserveren

Uit welke teambuilding activiteiten kan men kiezen?

Bij More-Itz variëren de teambuilding activiteiten van laagdrempelig tot wat meer uitdagend. Ons aanbod is feitelijk eindeloos. Wilt u de dagindeling graag zelf samenstellen? Ook dat is mogelijk! Wij kunnen u ervan verzekeren dat alles goed geregeld is. Hieronder staan een aantal activiteiten uitgelicht:

  • Varen met een boot: Wilt u de wateren en de natuur van de Biesbosch rustig verkennen per boot? Bij ons kunt u per rondvaart, sloep of rib boot het water op.
  • Wandeltocht maken: Gaat u liever te voet de flora en fauna van de Biesbosch ontdekken? Met een gids loopt u een aantal uur door dit natuurpark.
  • Tuk Tuk Challenge: Leg een route af met een Thaise Tuk Tuk of scooter en vink checkpoints af. Wie als eerste bij de finish is en alle checkpoints heeft gehaald, is de winnaar.

Waterskiën tijdens teambuilding uitje

Andere activiteiten zoals Haka Dans, Bubble Ball, Treasure Hunt, schapendrijven en More organiseren wij sinds kort ook. In de winter kunnen sommige activiteiten geen doorgang vinden, maar daarvoor in de plaats bieden wij schapendrijven, winter sloepentocht of een ander teambuilding uitje. We hebben vele, vele mogelijkheden voor uw team building activiteit. Dat hangt natuurlijk ook van uw bedrijf af.

Dineren na de teambuilding in de Biesbosch

Prachtig terras aan het water

Inspanning kost energie. Wilt u graag aansluitend dineren bij More-Itz na de teambuilding activiteit? Of wat dacht u van een goed verzorgde barbecue? Onze topchefs zorgen ervoor dat er een overheerlijke BBQ klaar staat na de activiteit, zodat u kunt genieten van grote zalmmoten, dikke tournedos en de meest heerlijke, dagverse en goed gevulde salades. U kunt ook kiezen voor een kookworkshop welke wordt gegeven in onze buitenkeuken op onze eerste verdieping. Indien de wens bestaat om te overnachten, adviseren wij u ons partner hotel op 5 minuten afstand. Wij reiken indien gewenst ook fietsen uit, zodat u gemakkelijk op locatie kunt komen. Tevens pendelen wij met taxibusjes. Graag bespreken wij de mogelijkheden voor uw teambuilding.

Ligging & bereikbaarheid van More-Itz

More-Itz is gelegen in het noorden van Noord-Brabant en is daardoor gemakkelijk te bereiken vanuit steden als Den Bosch, Tilburg, Rotterdam, Gorinchem, Waalwijk, Dordrecht, Eindhoven, Utrecht en Breda. Zelfs vanuit Antwerpen staat u binnen 40 autominuten bij ons. Parkeren doet u het beste in de omgeving van de jachthaven, hier is altijd voldoende ruimte. Binnen 5 minuten bereikt u ons en wij kunnen u desgewenst oppikken met ons golfkarretje.