Bruiloft locatie

Een bruiloft wordt vaak gezien als een van de mooiste dagen van uw leven. Daarom wilt u er tijdens deze dag natuurlijk een spetterend feest van maken met familie en vrienden. Deze speciale dag zal in het teken staan van gezelligheid, romantiek en liefde. Maar het geven van het ja-woord wilt u natuurlijk wel op een speciale bruiloft locatie doen. En wat is er nou beter dan een trouwprieel aan het water? Wij doen er alles aan van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Van speciale optredens tot een walking dinner, bij ons is niets te gek. Laat ons weten hoe uw droombruiloft er uit ziet en wij helpen graag met het realiseren van deze droom!

Neem contact op

bruiloft locatie

Een unieke bruiloft locatie voor een droombruiloft

De bruiloft locatie van More-Itz is gelegen in de prachtige jachthaven van Drimmelen in Brabant. Dankzij de ligging aan het water is het uitzicht fenomenaal en geniet u van de langsvarende jachten en de ondergaande zon. De trouwlocatie van More-Itz is van alle gemakken voorzien. Het zonovergoten terras met buitenbar en privé strand zijn tijdens de mooie zomerse dagen de uitgelezen plek om uw bruiloft te vieren. Ook tijdens de minder zomerse dagen beschikt More-Itz over verschillende ruimtes die geschikt zijn voor een onvergetelijke feestelijke dag. Het buitenterras kan namelijk voor een groot deel worden voorzien van een glazen overkapping. Er is ook de mogelijkheid gebruik te maken van de bovenste verdieping van het gebouw, die beschikt over twee barren, een groot privé buitenterras, een feestzaal en een eigen keuken. Hier kunt u tot in de late uurtjes dansen op de feestelijke deuntjes van de dj. Niet alleen de locatie zelf is perfect, ook de bereikbaarheid van onze locatie is ideaal. Vanaf België, de Randstad en Brabant zijn wij goed te bereiken. Zo bent u binnen 20 tot 40 minuten al op onze locatie vanaf de steden, Breda, Rotterdam, Dordrecht, Den Bosch, Tilburg en Gorinchem. Dit zorgt ervoor dat uw gasten vanaf deze locaties niet urenlang in de auto hoeven te zitten om jullie droom dag bij te wonen.

bruiloft locatie

Uw bruiloft geheel naar wens

Op onze unieke bruiloft locatie doen we er uiteraard alles aan om er een speciale dag van te maken die geheel volgens uw wensen verloopt. Wilt u er een knalfeest van maken met DJ en uitgebreid arrangement aan wijnen en luxueuze hapjes? Of geeft u de voorkeur aan een intiem romantisch diner bij kaarslicht? Bij More-Itz is alles mogelijk! De ervaren koks maken met alle liefde de meest smaakmakende gerechten voor u klaar. Wij werken uitsluitend met verse kwalitatieve streekproducten om zo de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen. Daarnaast zullen wij met u alle wensen doornemen op het gebied van de aankleding, entertainment en verzorging van jullie speciale dag, zodat het een dag wordt om nooit te vergeten.

locatie bruiloft
bruiloft locatie

Trouwen op locatie: waar moet je op letten?

Niet alleen verliefd zijn op elkaar, maar ook op jullie bruiloft locatie? Dat is het mooiste wat er is! Trouwen op een locatie naar keuze is dan ook ontzettend belangrijk, en geeft net dat beetje extra mee aan jullie bruiloft. Wanneer je gaat kiezen voor de juiste bruiloft locatie, dan is het verstandig om op verschillende dingen te letten: 

  • Hoeveel gasten kunnen hier worden ontvangen?
  • Is er genoeg pareer gelegenheid? 
  • Is er een binnen- en buitenplaats? Zodat er tijdens regenachtige dagen ook binnen een mooie setting kan worden gecreeerd? 
  • Hoe is de bereikbaarheid?
  • Zijn er (indien gewenst) overnachtingsmogelijkheden in de omgeving / op locatie? 
  • Wat zijn de mogelijkheden qua aankleding? Past het bij het thema van jullie trouwdag? 
  • Wat zijn de regels m.b.t. drinken en eten? Is eventuele eigen catering mogelijk? 
  • Welke faciliteiten zitten inbegrepen bij de bruiloft locatie? 
bruiloft locatie

Bruiloft locatie in de buurt

Ben je op zoek naar een bruiloft locatie in de buurt? Dan is onze locatie precies wat je zoekt. Onze locatie ligt centraal gelegen, en is dus ideaal te bereiken vanaf Breda, Antwerpen, Rotterdam en omstreken. Daarnaast bieden wij genoeg parkeergelegenheid, zodat een ieder ook met de auto naar de locatie kan komen. Liever een grote touringcar regelen voor je gasten? Geen probleem! Ook deze kan prima voor de deur stoppen om alle gasten bij onze locatie te brengen. 

Trouwen op locatie

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat More-Itz allemaal nog meer te bieden heeft om jullie trouwdag tot in de puntjes te verzorgen? Of wilt u al uw wensen met ons doornemen om samen te brainstormen over jullie perfecte dag? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs om onze prachtige bruiloft locatie met eigen ogen te bewonderen!

 

Neem contact met ons op