De perfecte bruiloft locatie: trouwen bij More-itz!

Een bruiloft wordt vaak gezien als een van de mooiste dagen van uw leven. Daarom wilt u er tijdens deze dag natuurlijk een spetterend feest van maken met familie en vrienden. Deze speciale dag zal in het teken staan van gezelligheid, romantiek en liefde. Maar het geven van het ja-woord wilt u natuurlijk wel op een speciale bruiloft locatie doen. En wat is er nou beter dan een trouwprieel aan het water? Wij doen er alles aan van uw bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Van speciale optredens tot een walking dinner, bij ons is niets te gek. Laat ons weten hoe uw droombruiloft er uit ziet en wij helpen graag met het realiseren van deze droom!

Neem contact op

Uw bruiloft geheel naar wens

Op onze unieke bruiloft locatie doen we er uiteraard alles aan om er een speciale dag van te maken die geheel volgens uw wensen verloopt. Wilt u er een knalfeest van maken met DJ en uitgebreid arrangement aan wijnen en luxueuze hapjes? Of geeft u de voorkeur aan een intiem romantisch diner bij kaarslicht? Bij More-Itz is alles mogelijk! De ervaren koks maken met alle liefde de meest smaakmakende gerechten voor u klaar. Wij werken uitsluitend met verse kwalitatieve streekproducten om zo de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen. Daarnaast zullen wij met u alle wensen doornemen op het gebied van de aankleding, entertainment en verzorging van jullie speciale dag, zodat het een dag wordt om nooit te vergeten.

Bruiloft locatie in de buurt

Ben je op zoek naar een bruiloft locatie in de buurt? Dan is onze locatie precies wat je zoekt. Onze locatie ligt centraal gelegen, en is dus ideaal te bereiken vanaf Breda, Antwerpen, Rotterdam en omstreken. Daarnaast bieden wij genoeg parkeergelegenheid, zodat een ieder ook met de auto naar de locatie kan komen. Liever een grote touringcar regelen voor je gasten? Geen probleem! Ook deze kan prima voor de deur stoppen om alle gasten bij onze locatie te brengen. 

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat More-Itz allemaal nog meer te bieden heeft om jullie trouwdag tot in de puntjes te verzorgen? Of wilt u al uw wensen met ons doornemen om samen te brainstormen over jullie perfecte dag? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs om onze prachtige bruiloft locatie met eigen ogen te bewonderen!

Neem contact met ons op

Meer lezen over More Itz? Bekijk dan ook deze pagina's - Vrijgezellenfeest Ideeën | Trouwen op het strand

Wenst u ook?

Reserveren